آفلاین اختصاصی برای ir3at

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
قابل توجه اساتید وکاربران گرامی دانلود تست آفلاین اختصاصی سایت امشب ساعت00:30میباشد
لیست دانلود به شرح زیر:
1.دانلود سریال V ********قسمت ۱ از فصل دوم
V.jpg

2.دانلود فیلم طنز مهران مدیری به مناسبت کریسمس ۲۰۱۱
Crismas-Mehran-B.gif

در حال حاظر برای تست و از فردا شب به یاری خدا وبا سرعتی عالی به کا رخود ادامه مدهیم
سرعت مک خریداری شده که فردا شب راه انداز میشه 1مگه ولی من از اونا قول گرفتم که دو مگ به من بدن امشب هم برای تست یه مکی دادن که با هم تست میکنیم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

قابل توجه اساتید محترم سایت ما از شما خواهش داریم که بخشی رو اختصاص بدن که ما بتونیم اخرین اخبار دانلود افلاین وسایر مسائل مربوط رو اعلام کنیم باتشکر
دوست عزيز شما يك تايپيگ جديد با موضوع مناسب بزنيد تايپيگ مهم ميشه در همين بخش

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139
افلاین اختصاصی

با عرض سلام خدمت دوستان امشب دانلود از ساعت 12 شب شروع میشه دوستان آماده باشند تا ساعت 11:30 فرصت دارین به انتخاب خودتون فیلم یا موزیک یا برنامه یا هر چیزی که شما بخواین رو همینجا سفارش بدین لینک بزارین تا ما دانلود کنیم:s13:

البته فراموش نشود که دانلود ما روی ماهواره اتلانتیک برد 3 میباشد

الغیر شخصک دمعی صدگ ما جرا
ونار هجرک وسط گلبی ماجرا
لا تظن یبعدنی عنک ما جرا
ولا تظن انساک لحظه ابهل حیات

koti

کاربر
2006-11-16
26
120
اعلام لیست دانلود سه شنبه شب به شرح زیر میباشد

1_ دانلود فیلم No One Killed Jessica
No-One-Killed-Jessica.jpg

2_دانلود فیلم طنز مهران مدیری به مناسبت کریسمس ۲۰۱۱
Crismas-Mehran-B.gif

البته در حال حاضر برای تست میباشد ضمنا مک تا ساعت 10 فعال میباشد به غیر از این دوتا فیلم موزیک و برنامه هم دانلود میشود

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با عرض سلام خدمت دوستان امشب دانلود از ساعت 12 شب شروع میشه دوستان آماده باشند تا ساعت 11:30 فرصت دارین به انتخاب خودتون فیلم یا موزیک یا برنامه یا هر چیزی که شما بخواین رو همینجا سفارش بدین لینک بزارین تا ما دانلود کنیم:s13:

البته فراموش نشود که دانلود ما روی ماهواره اتلانتیک برد 3 میباشد

الغیر شخصک دمعی صدگ ما جرا
ونار هجرک وسط گلبی ماجرا
لا تظن یبعدنی عنک ما جرا
ولا تظن انساک لحظه ابهل حیات

سلام گل من با تشکر از شما وارش خان عزیز .

گل من یک اسکانت در جهت w3 هفت درجه شرقی بگذار با مک سفارشی که کمتر فیلم بسوزانه که بیشتر فیلمهای جدید با کیفیت بالا وموزیک وفیلمهای ایرانی بخوبی بگیره در ضمن هر 2 فرکانس 10770 و10928 داخلش باشه . وسرعت خوبی داشته باشه ممنون از شما عزیز .:bs_iloveyou:

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
از اون که استفاده می کنم کار نمی کنه وقتی برنامه را اجرا می کنم سیگنال قطع می شود اما خودم یک اسکاینت دارم سیگنال قطع نمی شود چیکار کنم

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139
از اون که استفاده می کنم کار نمی کنه وقتی برنامه را اجرا می کنم سیگنال قطع می شود اما خودم یک اسکاینت دارم سیگنال قطع نمی شود چیکار کنم
با سلام خدمت دوست عزیز من امشب ساعت 11:30 همینجا یک اسکای نت دیگه میگذارم تا بتونی با خیال راحت از افلاین اختصاصی این سایت استفاده کنید.

vaeli2

کاربر
2011-01-09
22
139
با سلام خدمت دوست عزیز من امشب ساعت 11:30 همینجا یک اسکای نت دیگه میگذارم تا بتونی با خیال راحت از افلاین اختصاصی این سایت استفاده کنید.

:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

بالا