آموزش آبدیت استارست x50 usb-x5 usb از طریق فلش مموری

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام با توجه به این که مدل های جدید x5-x50 دارای پورت usb هستند می توان جهت آبگرید از طریق درگاه usb فلش مموری را به ریسیور وصل کرد و احتیاج به وصل شدن به کامپیوتر نیست برای این کار احتیاج به یک مموری دارید وبعد فایلی را که برای آبگرید نیاز است بدون پوشه فایل bin را داخل مموری کپی کنید دستگاه را روشن کنید وبعد مموری را وصل کنید بعد از گذشت چند ثانیه پیغامی مبنی بر شناختن مموری در صفحه تلویزیون ظاهر می شود پیغام را اوکی کنید نواری ظاهر می شود وشروع به درصد انداختن می کند تا 99% کمی صبر کنید تا پیغامی جهت اتمام کار داده شود بعد پیغام را اوکی کنید ریسیور ریستارت می شود حالا ریسیور پچ شده بدون وصل کردن به کامپیوتر توجه موقعی که ریسیور درحال آبگرید شدن است دکمه های کنترل را نزنید زیرا این کار ممکن است عملیات آبگرید متوقف شود وریسیور خراب شود موفق باشید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
کاربران گرامی غیر از آبدیت رسیور از طریق فلش مموری می توانید لیست کانالهای آماده را نیز از طریق فوق به رسیور انتقال دهید کافی است فایل بکاپ گرفته شده از لیست کانالها را در مموری کپی کنید البته بدون پوشه و فایل دیگری در مجاورت فایل قرار ندهید زیرا رسیور فایل مورد نظر را شناسایی نمی کند موفق باشید

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
با سلام خدمتAli.risiver رسیور من X50 usb که نو میباشدوتا حالا هیچ نرم افزاری نخورده کارمی کرد برای وارد کردن پچ رسمی 4 فوریه با لودر ورزن 195 اقدام ولی رسیور قبول نکرد چند با ر دیگر با همان لودرولودر دیگروپچهای قبلی امتحان کردم رسیور هیچ تغییری نکرد ولی کا ر میکرد تا اینکه از طریق usb پچ 4فوریه را زدم شروع به گرفتن نمود گویا اشتباه کردم قبل از خاتمه کار ریسور را روشن وخاموش نمودم که حالا رسیور کار نمیکند وروی پانل آن چهار خط ظا هر میشود
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم با تشکر از شما

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمتAli.risiver رسیور من X50 usb که نو میباشدوتا حالا هیچ نرم افزاری نخورده کارمی کرد برای وارد کردن پچ رسمی 4 فوریه با لودر ورزن 195 اقدام ولی رسیور قبول نکرد چند با ر دیگر با همان لودرولودر دیگروپچهای قبلی امتحان کردم رسیور هیچ تغییری نکرد ولی کا ر میکرد تا اینکه از طریق usb پچ 4فوریه را زدم شروع به گرفتن نمود گویا اشتباه کردم قبل از خاتمه کار ریسور را روشن وخاموش نمودم که حالا رسیور کار نمیکند وروی پانل آن چهار خط ظا هر میشود
لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم با تشکر از شما

دوست عزیز باید فقط توسط لودر رسیور را آبدیت کنید تا درست شود اگر از این طریق پروگرام نشود امکان دارد مشکل مربوط به سخت افزار شود زیرا هنگام کارکردن پروگرام نمی شده پیشنهاد می کنم اگر درست نشد به تعمیرکار مراجعه کنید اگر هم تعمیرکار هستید به بخش تعمیرات رسیور مراجعه و سوال را آنجا مطرح کنید تا طریقه تعمیر کردن را توضیح دهم موفق باشید

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
باسلام ببخشید من از یه نفر پرسیدم گفت بعد از ریختن پج دستگاه کد می خواد اگه چنین چیزی ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدیددر ضمن این روش آپدیت واسه x30cuمیشه؟ با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام ببخشید من از یه نفر پرسیدم گفت بعد از ریختن پج دستگاه کد می خواد اگه چنین چیزی ممکنه لطفا بیشتر توضیح بدیددر ضمن این روش آپدیت واسه x30cuمیشه؟ با تشکر

دوست عزیز هیچ کدی احتیاج نیست این روش آبدیت برای تمامی مدلهای USB کارایی دارد موفق باشید

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
ببخشید یه سوال دیگه ای داشتم یعنی اگه تمام مراحل درست انجام بدم مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاد! با تشکر

PARSA_2008

کاربر
2008-02-11
53
38
باسلام آقا علی ببخشید من پج4فوریه رو تو دستگاه ریختم ولی هیچ کدوم از کانال ها باز نشد!لطفا راهنمایی کنید با تشکر

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
ببخشید پلست بسته شده در صورت باز شدن لطفا راهنمایی کنید!
دوست عزیز فعلا این کانالها اتو آپدیت نیستند اما شما میتوانید در همین سایت سافتکمهای جدید رو دریافت کنید و یا کدهای بروز رو به صورت دستی به دستگاه بدین و از کانالها استفاده کنید. البته هر دو روز یکبار تغییر کد می دهند و شما باید دوباره کد جدید یا سافتکم جدید رو به دستگاه بدین

بالا