آموزش آبدیت استارست x50 usb-x5 usb از طریق فلش مموری

SADGH

کاربر
2007-11-26
3
1
با درود به مدیر محترم
بنده به هنگام ابدیت با مموری عجله کردم ورسیور را با دست خاموش کردم ودیگه دستگا ه روشن نمیشه روی چهار خطایستاده وبا کابل هم امتحان کردم اوت تایم شیفت میزنه کابلم سالمه ولی از لودر 190 استفاده کردم من چیکار کنم با تشکر از لطف شما بنده تعمیر کار مادر برد وقطعات داخل کیس هستم در خدمت شما هستم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود به مدیر محترم
بنده به هنگام ابدیت با مموری عجله کردم ورسیور را با دست خاموش کردم ودیگه دستگا ه روشن نمیشه روی چهار خطایستاده وبا کابل هم امتحان کردم اوت تایم شیفت میزنه کابلم سالمه ولی از لودر 190 استفاده کردم من چیکار کنم با تشکر از لطف شما بنده تعمیر کار مادر برد وقطعات داخل کیس هستم در خدمت شما هستم

دوست عزیز ابتدا فایل بوت مربوط به رسیور را انتقال دهید وبعد نرم افزار اگر درست نشد باید رسیور جیتک شود موفق باشید

SADGH

کاربر
2007-11-26
3
1
باتشکر اگر امکان داردلینک فایل بوت
X50us Usbولینلک لودر ان را برای ما بگذارید از لطف شما متشکرم

master66648

کاربر
2008-03-19
2
0
سلام
من سعی کردم طبق آموزش شما رسیورمدل ایکس پنجاه مو آپگرید کنم .ولی قبل اینکه تا صد پر کنه ارور میده. و خارج میشه
error 0*02
هگه ممکنه راهنماییم کنید. با تشکر

master66648

کاربر
2008-03-19
2
0
سلام
من سعی کردم طبق آموزش شما رسیورمدل ایکس پنجاه مو آپگرید کنم .ولی قبل اینکه تا صد پر کنه ارور میده. و خارج میشه
error 0*02

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام
error 0*02
دوست گرامی ایدی برنامه به دستگاه شما نمی خورد از برنامه های موجود در سایت استفاده کنید

dr_afshin_1984

کاربر
2008-01-15
2
0
سلام دوست عزيز
من استارست ايكس 50 سي يو دارم و هركاري كردم نتونستم با كدهاي روزانه پلست كانالهلشو باز كنم اگه ممكنه راهنمايي كنيد.ممنون

dr_afshin_1984

کاربر
2008-01-15
2
0
سلام دوست عزيز
من استارست ايكس 50 سي يو دارم و هركاري كردم نتونستم با كدهاي روزانه پلست كانالهلشو باز كنم .راستي من كدهارو در ناگرا روي آيدنت گفته شده ميريزم.و در ضمن سافتكم روزانه هم از طريق يو اس پي قبول نميكنه.اگه ممكنه به ايميلم جواب بديد.dr_afshin_1984@yahoo.com

parisa natashaa

کاربر
2007-12-20
6
4
باسلام
مي خواستم ببينم راهي هست که Sr-x5d-ultraرو به Inter Star تبديل کرد طوري که از اون به بعد با برنامه Inter Star رسيورو اپگراد بکنم
اگر راهنمائيم بکنيد ممنون مي شم

121

Banned
2008-06-21
1
0
سلام
جون مادرتون من چه جوری x5d را پروگرام کنم پورت کام هم دارم کمک کنید کمک 09169242537 هادی

hadi110

کاربر
2008-04-24
1
0
سلام كافي ورژن صحيح دستگاهتون رو از www.satdw.com دانلود كني البته Loder آن هم تو همون سايت هست . لودر رو اجرا كن فايل و باز كن دگمه conect رو بزن و بعد دستگاهتو روشن كن .:(

شوواليه

کاربر
2008-06-25
3
1
باسلام من يك ريسيورقسيور rs-x50cu usb دارم اولين بارم هست كه ميخواهم قفلهاي شبكه هاراخودم بافلش مموري به روي دستگاهم بريزم لطفا باپاسخ كاملا روشن وواضح خودمراياري كنيد (ازچگونه ريختن فايلهاوكدهاي همه شبكه ها حتي se)

hidate

کاربر
2009-09-17
3
0
55
[FONT=&quot]سلام دوستان[/FONT]
[FONT=&quot]می خواستم رسیور[/FONT] SR-X50CU USB
[FONT=&quot] ر[/FONT][FONT=&quot]اپگرید کنیم ولی نمی دانم چه شد؟ پس اپگرید روی دیسپلی ---- می آید و دیگه کار نمیکند با لودر[/FONT]
Loader-Starsat-Farsi
[FONT=&quot]رسیور را مجددا اپگرید کردم بازهم درست نشد[/FONT]
[FONT=&quot]سوال با توجه به اینکه در کارت ان این رسیورها رارا درج کرده لطف کنید بفرمایید چگونه می توانم آنرا درست کنم[/FONT]
[FONT=&quot]و لودر اصلی ان کدام است؟[/FONT]
[FONT=&quot]چگونه می توانم حافظه آنرا پاک کنم[/FONT]
[FONT=&quot]و چون در شهر ما تعمییرکار رسیور نیست فقط روی کمک شما حساب کردم[/FONT]
[FONT=&quot]اگه دوستی می تواند کمک کند یک تک زنگ بزند خودم به او زنگ میزنم[/FONT]
09137627629
[FONT=&quot]یا برام ایمیل بزند[/FONT]
hidate11@gmail
[FONT=&quot]از لطف شما ممنونم[/FONT]

suny_202

کاربر
2010-08-23
1
0
سلام
من ریسیور(srx50cu usb) دارم و اون رو با فلش از طریق usb آپگرید کردم. اما بعد از انجام کامل آپگریدو خاموش و روشن شدن، دستگاه نرم افزار دستگاه عوض شد. در تنظیمات نرم افزار گزینه مربوط یه usb وجود داره اما کار نمیکنه!!!! قبلاً فلش دارای عکس رو تو usb می گذاشتم میتونستم عکسها را ببینم اما الان نمیتونم! در ضمن برخی از دکمه های روی کنترل ریسیور نیز دیگه کار نمیکنند.
لطفاً راهنماییم کنید
با تشکر

hesy

کاربر
2010-08-26
4
0
34
با سلام و خسته نباشيد..
من X50 usb دارم....لطفا دوستان راهنمايي كنند كه اين دستگاه براي آپگريد با usb بايد چه كار كرد.
من خودم پچ 03/2010 رو روش با usb ريختم و جواب داد....
لطفا دوستان راهنمايي كنند key data.....softcam رو هم به همين صور با usb ميشه روش ريخت؟

بالا