آموزش استفاده از شیرینگ توسط دانگل y4 برای رسیورهای استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بدلیل در خواست های مکرر در رابطه با آموزش استفاده از دانگل Y4 توسط رسیورهای سری جدید استارست مدلهای USB آموزش زیر را بعد از تست و کارایی این دانگل روی این مدلها آماده کردم امیدوارم بتوانید استفاده کنید [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]برای استفاده از شیرینگ توسط دانگل Y4 ابتدا نیاز رسیور خود را با جدیدترین نرم افزار این مدلها که در حال حاضر آخرین پچ های ارائه شده به تاریخ 20/9/2008 به رسیور انتقال دهید سپس کابل دانگل را به پورت RS232 وصل کنید منظور پورت آپدیت رسیور سپس دکمه INFO و عدد 9 را روی کنترل بزنید تا منو CC CAM مربوط به شیرینگ ظاهر شود سپس گزینه twin protocol را از منو انتخاب کنید که با انتخاب این گزینه شیرینگ فعال خواهد شد خوب شما باید حتما جهت W6 را از قبل نصب کرده باشید و سیم این جهت مستقیم به دانگل بزنید اگر جهت درست نصب باشد و مشکلی در اتصالات نداشته باشید براحتی می توانید از شیرینگ استفاده کنید کافی روی از کانالهای پکیج های که توسط این دانگل ساپورت می شه چند دقیقه صبر کنید فریز لحظه ای در این نوع شیرینگ طبیعی و قابل رفع نیست [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]توجه کابل دانگل که به پورت رسیور وصل می شود این پورت قابل وصل شدن به رسیورهای استارست نیست و باید یک پورت تبدیلی داشته باشید[/FONT]

آخرین ویرایش:

fazel

کاربر
2006-10-05
4
1
توجه کابل دانگل که به پورت رسیور باید وصل شود این پورت قابل وصل شدن به رسیورهای استارست نیست و باید یک پورت تبدیلی داشته باشید

سلام علی جان منظور از جمله پایانی این اموزش چی بود من که متوجه این بخش اخر نشدم.

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
دوست عزیز اگر یه عکس یا اطلاعاتی راجب به این سوکت تبدیل دارید مرهمت بفرمایید از لطف شما سپا****زاریم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: roozisat

mdnsh

کاربر
2008-10-19
8
3
ابتدا مي خواستم بدانم که دانگل چيست؟ آيا يک دستگاه است؟ اگر ميتوانيد عکسي از آن را برايم بفرستيد.اينکه مي گويند دانگل y4 و يا دانگل y2 يعني چه؟ تفاوتشان در چيست؟آيا اگر کسي بخواهد براي نخستين بار اين شيوه را مورد استفاده قرار دهد بايد مبلغي اضافي براي خريد دستگاه دانگل بپردازد يا نه مثلا 115000 تومان،کل هزينه است؟ آيا اگر 115 تومان کل هزينه است براي دفعه ديگر باز هم بايد کل هزينه را پرداخت و دستگاه را بيرون انداخت و دستگاه ديگري گرفت يا نه، مي توان با پرداخت مبلغ کمتري فقط دستگاه را شارژ کرد؟آيا از کانالهاي پ.و.ر.ن.و هم پکيجي را باز مي کند؟(اگر باز ميکند، چه پکيجي؟)آيا ميزان فريز شدن آن به گونه اي است که بتوان به تماشا نشست و ما را از ديدن منصرف نکند؟من چيزهايي در مورد دستگاه decoder شنيده ام و فقط مي دانم که کانالهايي را باز مي کند . آيا دانگل، همان decoder است؟در آخر و مهمترين پرسش من اين است:ميخواستم بدانم که اين که میگویند که کابل آپگريد 1.1 2.2 3.3 منظورتان چيست؟ چون من هيچي در مورد شماره هاي سيمهاي موجود در اين کابل را نمي دانم . فقط مي دانم که اين کابل در قسمتي که به دستگاه متصل ميشود داراي 9 سوراخ است که 5تاي آن در يک رديف و 4تاي ديگردر رديف بعدي هستند.ضمنا شماره هاي مربوط به سيم دانگل را از کجا بدانم؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ابتدا مي خواستم بدانم که دانگل چيست؟ آيا يک دستگاه است؟ اگر ميتوانيد عکسي از آن را برايم بفرستيد.اينکه مي گويند دانگل y4 و يا دانگل y2 يعني چه؟ تفاوتشان در چيست؟آيا اگر کسي بخواهد براي نخستين بار اين شيوه را مورد استفاده قرار دهد بايد مبلغي اضافي براي خريد دستگاه دانگل بپردازد يا نه مثلا 115000 تومان،کل هزينه است؟ آيا اگر 115 تومان کل هزينه است براي دفعه ديگر باز هم بايد کل هزينه را پرداخت و دستگاه را بيرون انداخت و دستگاه ديگري گرفت يا نه، مي توان با پرداخت مبلغ کمتري فقط دستگاه را شارژ کرد؟آيا از کانالهاي پ.و.ر.ن.و هم پکيجي را باز مي کند؟(اگر باز ميکند، چه پکيجي؟)آيا ميزان فريز شدن آن به گونه اي است که بتوان به تماشا نشست و ما را از ديدن منصرف نکند؟من چيزهايي در مورد دستگاه decoder شنيده ام و فقط مي دانم که کانالهايي را باز مي کند . آيا دانگل، همان decoder است؟در آخر و مهمترين پرسش من اين است:ميخواستم بدانم که اين که میگویند که کابل آپگريد 1.1 2.2 3.3 منظورتان چيست؟ چون من هيچي در مورد شماره هاي سيمهاي موجود در اين کابل را نمي دانم . فقط مي دانم که اين کابل در قسمتي که به دستگاه متصل ميشود داراي 9 سوراخ است که 5تاي آن در يک رديف و 4تاي ديگردر رديف بعدي هستند.ضمنا شماره هاي مربوط به سيم دانگل را از کجا بدانم؟

دوست عزیز دانگل یک دستگاه دانگل y4 یک دستگاه مجهز و قابل اپدیت اما y2 یک کابل مختص رسیورهای دو تیونره و قابل اپدیت هم نیست برای اولین بار که این دستگاه خریداری می کنید فقط قیمت دستگاه پرداخت کردید و تا 6 ماه کارایی دارد بعد از 6 ماه هم معلوم نیست شاید شرکت تولید کننده برای در امد بیشتر اقدام به فروش مدل دیگری بکند مانند y2 به این دلیل که y4 قابل اپدیت شاید آپدیت های جدید بعد از انقضاء ارائه بشود کانالهای پ و ر و نو پکیج v-iew,m-ct باز می شوند در مورد دستگاه decoder این دستگاه کاملا با y4 تفاوت دارد و با اینترنت کار می کند برای درست کردن کابل منظور از 1.1 این است که سیم پین 1 فیش به پین 1 فیش دیگر وصل کنید برای 2و3 هم به همین ترتیب برای شناسایی پین ها هم اگر توجه کنید کنار پین ها شماره را زده به ترتیب 1 تا 9 برای فیش دانگل هم به همین صورت موفق باشید

mdnsh

کاربر
2008-10-19
8
3
1. آیا درست متوجه شدم که دارندگان رسیور های دو تیونره مانند worldbox نیز برای باز کردن کانالها کابل y2 را بطور جداگانه خریداری کنند؟ این کابل برای آنان چقدر دوام دارد؟ و آیا باید پس از مثلا هر 6 ماه با پرداخت هزینه دوباره آنرا تعویض کنند؟2. موضوع دیگری که متوجه شدم این است که دستگاه دانگل y4 را اگر بخریم و از آن استفاده کنیم 6 ماه دوام می آورد و ممکن است که پس از این 6ماه شرکت برای سود بیشتر نوع دیگری از آنرا ارئه کند؟ اگر درست متوجه شدم در این مورد پرسشهایی دارم: A. اگر پس از شش ماه شرکت تصمیم گرفت که دستگاه پیشین را شارژ کند مشتریان چگونه میتوانند این دستگاه را شارژ کنند و آیا مبلغ کمتری نسبت به خرید کل دستگاه میپردازند . اگر کمتر است تا چه مقدار کمتر؟B. این دستگاه دانگل y4 چه مدتی است که وارد بازار شده است و آیا تا به حال کسی به پایان دوره کاردهی آن رسیده که بخواهد آنرا تعویض یا شارژ کند؟ اگر به پایان رسیده او چه کار کرده؟3.آیا دو پکیجی که نام بردید فریز ندارد؟ اگر دارد آیا این فریز به گونه ای هست که بتوان به تماشا نشست؟4.آیا decoder برای باز کردن کانالها باید در هنگام تماشا به اینترنت متصل باشد؟5. در مورد تبدیل کابل را که اصلا هیچی نفهمیدم. اگر ممکن است عکس بگذارید.لطفا این گونه پاسخ دهید:1.......2......3.A)......3.B)......4.........5........پیشاپیش سپا****زارم ali.risiver

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
1. آیا درست متوجه شدم که دارندگان رسیور های دو تیونره مانند worldbox نیز برای باز کردن کانالها کابل y2 را بطور جداگانه خریداری کنند؟ این کابل برای آنان چقدر دوام دارد؟ و آیا باید پس از مثلا هر 6 ماه با پرداخت هزینه دوباره آنرا تعویض کنند؟2. موضوع دیگری که متوجه شدم این است که دستگاه دانگل y4 را اگر بخریم و از آن استفاده کنیم 6 ماه دوام می آورد و ممکن است که پس از این 6ماه شرکت برای سود بیشتر نوع دیگری از آنرا ارئه کند؟ اگر درست متوجه شدم در این مورد پرسشهایی دارم: A. اگر پس از شش ماه شرکت تصمیم گرفت که دستگاه پیشین را شارژ کند مشتریان چگونه میتوانند این دستگاه را شارژ کنند و آیا مبلغ کمتری نسبت به خرید کل دستگاه میپردازند . اگر کمتر است تا چه مقدار کمتر؟B. این دستگاه دانگل y4 چه مدتی است که وارد بازار شده است و آیا تا به حال کسی به پایان دوره کاردهی آن رسیده که بخواهد آنرا تعویض یا شارژ کند؟ اگر به پایان رسیده او چه کار کرده؟3.آیا دو پکیجی که نام بردید فریز ندارد؟ اگر دارد آیا این فریز به گونه ای هست که بتوان به تماشا نشست؟4.آیا decoder برای باز کردن کانالها باید در هنگام تماشا به اینترنت متصل باشد؟5. در مورد تبدیل کابل را که اصلا هیچی نفهمیدم. اگر ممکن است عکس بگذارید.لطفا این گونه پاسخ دهید:1.......2......3.A)......3.B)......4.........5........ببخشدی که دوباره متن را پست میزنم.نمی دانم که چرا پس از فرستادن ویرایش متن به هم میریزد؟پیشاپیش سپا****زارم ali.risiver
دوست عزیز دانگل Y2 تنها یک کابل نیست این کابل دارای برد کوچک سخت افزاری و یک سری قطعات و یک ای سی میکروکنترل که دارای الگوریتم تعریف شده کمپانی برای کابل این کابل بعد از مدتها کار کردن موفق شدم هک کنم ولی به دلیل بسیاری مسائل قصد افشاگری در این مورد ندارم این ای سی دارای قفل نرم افزاری و الگوریتم قابل دامپ شدن نیست واین کابل بعد از گذشت 9 ماه کاملا کارایی خود را از دست می دهد قابل آپدیت نیست و باید کابل جدید اگر توسط شرکت ارائه شود خریداری کنید که شرکت تولید کننده این دانگلها از حالا به فکر Y3 بزودی جایگزین می شود و تنها برای رسیورهای دو تیونر کاربرد دارد

2-در مورد Y4 این دستگاه مانند یک رسیور و به گفته شرکت سازنده قابل آپدیت اما تا به حال هیچ نرم افزاری برای آپدیت ارائه نشده و احتمالا ارائه نخواهد شد که شما مجبور شوید بعد از 6 ماه استفاده دستگاه جدیدی را خریداری کنید زمانی مجبور به آپدیت می شوند که از دستگاه استقبال نشود و برای اطمینان مشتری های خود آپدیت را ارائه دهند این دستگاه حدود 100 روز وارد بازار شده ومعلوم نیست حتما تا 6 ماه کار کند شاید کمی زودتر یا دیرتر کارایی خود را از دست بدهد پکیج های نامبرده فریز دارند اما خیلی کم هر 10 دقیقه 3 ثانیه فریز دستگاه decoder تا زمانی به اینترنت متصل باشد کار می کند طریقه ساخت کابل خیلی آسان طبق عکس زیر

10y4b9t.gif

آخرین ویرایش:

mdnsh

کاربر
2008-10-19
8
3
بسیار ممنون از پاسخهای بسیار خوبتان.1.یعنی کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام با دانگل متصل شده و سر دیگر آن نیز با فیش کام به رسیور متصل میشود و تنها تفاوت آن با کابل آپدیت از کامپیوتر این است که جای سیمهای 2و3 را باید عوض کرد؟ درست است؟ 2.پس تکلیف سیمهایی که از سوراخهای 4و6و7و8و9 که در شکل سیمی بین آنها کشیده نشده چیست وآیا اصلا سیمی به این به این سوراخها متصل نیست یا اینکه مانند سیمهای 1و6 به سیمهای همسانشان متصل میشوند 3. جسارت است. یک پاسخ «بله» یا «نه» برای این پرسش می خواهم. آیا رسیور های دو تیونره، با این قیمت بالایشان(220 تومان برای world box) ، به تنهایی و بدون دانگل کانالی را باز میکنند.

mdnsh

کاربر
2008-10-19
8
3
باز هم ویرایش متن به هم ریخت و همه متن در یک خط قرار داده شد. پس روش دیگری را برای ویرایش متن امتحان می کنم و بجای enter ستاره می گذارم.بسیار ممنون از پاسخهای بسیار خوبتان1.یعنی کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام با دانگل متصل شده و سر دیگر آن نیز با فیش کام به رسیور متصل میشود و تنها تفاوت آن با کابل آپدیت از کامپیوتر این است که جای سیمهای 2و3 را باید عوض کرد؟ درست است؟**************************************************2.پس تکلیف سیمهایی که از سوراخهای 4و6و7و8و9 که در شکل سیمی بین آنها کشیده نشده چیست وآیا اصلا سیمی به این به این سوراخها متصل نیست یا اینکه مانند سیمهای 1و6 به سیمهای همسانشان متصل میشوند؟**********************************************3. جسارت است. یک پاسخ «بله» یا «نه» برای این پرسش می خواهم. آیا رسیور های دو تیونره، با این قیمت بالایشان(220 تومان برای world box) ، به تنهایی و بدون دانگل کانالی را باز میکنند.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
بسیار ممنون از پاسخهای بسیار خوبتان.1.یعنی کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام با دانگل متصل شده و سر دیگر آن نیز با فیش کام به رسیور متصل میشود و تنها تفاوت آن با کابل آپدیت از کامپیوتر این است که جای سیمهای 2و3 را باید عوض کرد؟ درست است؟ 2.پس تکلیف سیمهایی که از سوراخهای 4و6و7و8و9 که در شکل سیمی بین آنها کشیده نشده چیست وآیا اصلا سیمی به این به این سوراخها متصل نیست یا اینکه مانند سیمهای 1و6 به سیمهای همسانشان متصل میشوند 3. جسارت است. یک پاسخ «بله» یا «نه» برای این پرسش می خواهم. آیا رسیور های دو تیونره، با این قیمت بالایشان(220 تومان برای world box) ، به تنهایی و بدون دانگل کانالی را باز میکنند.

دیگر پین ها غیر از 2و3و5 احتیاج به وصل کردن سیم ندارند وصل کردن همین 3 سیم کافی بله باید جای 2و3 تعویض بشود بدلیل تفاوت داشتن کابل دانگل یعنی tx,rx برای دریافت و انتقال

در مورد رسیورهای دو تیونر بدون کابل هیچ کانال کارتی باز نمی کنند مگر با کدهای روزانه

موفق باشید

mdnsh

کاربر
2008-10-19
8
3
به عنوان آخرین سؤاله :*************************************************1.آیا پین 1 هم نباید به پین 1 متصل شود و فقط 2و3و5 کافیست؟ چون در شکلی که قرار داده اید، 1 به1 متصل شده است.**************************************2..آیا کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام به دانگل متصل میشود مانند همان فیشی به رسیور متصل میشود ؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
به عنوان آخرین سؤاله :*************************************************1.آیا پین 1 هم نباید به پین 1 متصل شود و فقط 2و3و5 کافیست؟ چون در شکلی که قرار داده اید، 1 به1 متصل شده است.**************************************2..آیا کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام به دانگل متصل میشود مانند همان فیشی به رسیور متصل میشود ؟
دوست عزیز اتصال پین 1 احتیاج نیست اگر شما کمی با الکترونیک آشنا باشید کار این کابل خیلی ساده 2و3 که به عنوان rx,tx و کار اصلی این دو سیم انجام می دهند یعنی انتقال و دریافت اطلاعات سیم پین 5 هم gnd یعنی اتصال بدنه (منفی )کابل دانگل بدلیل اینکه نرگی به رسیورهای استارست وصل نمی شود باید فیش دانگل را از کابلش جدا کنید و اگر یک اهمتر داشته باشید به راحتی می توانید سیم های وصل شده به پین 2و3و5 فیش دانگل تشخیص دهید سپس 3 سیم کابل دانگل به فیش دیگری که به رسیور وصل می شود وصل کنید باور کنید خیلی ساده شما سخت گرفتید این کار من در عرض 5 دقیقه انجام دادم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mdnsh

lbtab

کاربر VIP
2006-10-05
30
29
این هم چند تا عکس از دانگل y2 و کابلها و نوع اتصالا ت امیدوارم بدردتون بخوره

پیوست‌ها

• 1.3 مگابایت بازدیدها: 241
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 123459876

salisilad

کاربر
2006-10-21
1
0
44
پورت روی دنگل usb می باشد که می خوام بدون فقط واسه برنامه ریزی هست و یا می شه از اون واسه ارتباط با رسیور x95 استفاده کرد؟ بجای پورت rs 232؟

LOVE3AT

کاربر
2008-07-24
1
0
به دلیل اینکه سوکت RS232 روی دانگل Y4 نری می باشد، خواهشمندم طریقه نصب دانگل رو بروی دستگاه X95 Usb بفرمایید.
منظور استفاده از یک فیش سامسونگ است که من نتونستم کافل سامسونگ پیدا کنم.
طبق اطلاعاتی که خودم داشتم و از دوستان پرسیدم : با استفاده از یک فیش نری و یک فیش مادگی و اتصال پین 2به2 و 3به3 و 5به5 می باشد.
نکته دوم این است که سیگنالی که باید روی فرکانس W6 پر شود چه عددی است.
چون من تا 87% رو هم پر کردم ولی باز نتونستم شیرینگ رو داشته باشم.
باز هم ممنونم

ahwazsarayeman

کاربر
2006-10-07
1
0
salam yek khabar braye darandgan r30ver x95 braye rah andazi y4 braye x95 ehtiyaji beh tabdil fish nist kafist yek i az kharhaye bala samt chap rsiver rabesh kanid

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
سلام دوست عزیزم علی آقا ...... برای 550 هم دانگلy4 میشه نصب کرد....:eek:k:

nima1000

کاربر
2008-11-07
6
9
62
:s13:
باز هم ویرایش متن به هم ریخت و همه متن در یک خط قرار داده شد. پس روش دیگری را برای ویرایش متن امتحان می کنم و بجای enter ستاره می گذارم.بسیار ممنون از پاسخهای بسیار خوبتان1.یعنی کابلی که از دانگل خارج می شود با فیش کام با دانگل متصل شده و سر دیگر آن نیز با فیش کام به رسیور متصل میشود و تنها تفاوت آن با کابل آپدیت از کامپیوتر این است که جای سیمهای 2و3 را باید عوض کرد؟ درست است؟**************************************************2.پس تکلیف سیمهایی که از سوراخهای 4و6و7و8و9 که در شکل سیمی بین آنها کشیده نشده چیست وآیا اصلا سیمی به این به این سوراخها متصل نیست یا اینکه مانند سیمهای 1و6 به سیمهای همسانشان متصل میشوند؟**********************************************3. جسارت است. یک پاسخ «بله» یا «نه» برای این پرسش می خواهم. آیا رسیور های دو تیونره، با این قیمت بالایشان(220 تومان برای world box) ، به تنهایی و بدون دانگل کانالی را باز میکنند.
دوست عزيز سلام
راحت ترين راه پين 1 پورت رسيور را از ته بكنيد و جدا كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا