آموزش انتقال ایمیج به رسیور های CubeRevo توسط فلاش مموری

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام به کاربران عزیز

جهت انتقال ایمیج به رسیور شما به یک فلاش مموری نیاز دارید ..

فلش مموريرو با نرم افزار
HP USB Format Tool آن را فورمت كنيد تا از Err 10 یا هر Err دیگه ای جلوگیری کنید

ايميج مورد نظر خودتون رو دانلود كنید و از حالت فشرده خارج كنيد دنبال فايلي با پسوند IMG بگرديد .

اين فايل رو به usb_update.img تغيير نام داده و سپس روي فلش مموري كپي كنيد

حالا فلش مموري رو به رسيور وصل كرده .

دکمه پاور جلوی رسیور رو با انگشت خودتون نگه دارید و رسیور رو به برق زده و روشن کنید تا روي پنل جلوي رسيور عبارت USB UPGRADE نوشته بشه .

حال بین 2 تا 10 دقیقه صبر کنید تا ایمیج کاملا به رسیور منتقل شود .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
s سلام من ایکس کروز 400hd دارم ولی بتازگی از کابریو خو شم امده ایا این دستگاه ابن سورس هست ایا با این دستگاه تو اینتر نتم میشه رفت زده بو دید شو تایم یعنی osn هم با این دستگاه با ز میشن
من از سی سی کم استفاده میکنم زده بودید خوب کار میکنه ایا منو فارسیم داره
ببخشید اینجا تایب کردم .
ممنون و منتظر.
hamidsat1000@yahoo.com

سلام عزیز گیلاس گل . سوالات فقط در تاپیک پرسش پاسخ اولا پکج osn فعلا با خود این دستگاه با همین نام وکارت مخصوص روی همین رسیور osn باز هست .

البته هر دستگاهی مشکلات کمی داره ولی با سی سی کم از ایکس کروز 400 بهتر کار میکنه موفق باشی..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
سلام
یه رسیور کیوب ریوو 250 خریدم و اونجوری که توی اطلاعات سیستم نوشته اخرین ایمیج رسمی روش نصبه .حالا من چندتا مشکل دارم
1-چگونه میتونم ایمیجهای انیگما2 را روش نصب کنم ؟(هیچ گونه اطلاعی از روش نصب ندارم و اموزشهایی که پیدا کردم هم جامع نبود یا برای من که با سیستم عامل لینوکس اصلا اشنایی ندارم مفهوم نیست و ایا اصلا نیازی برای نصب انیگما2 هست یانه؟)
2-چگونه میتونم کانال کارتیهاییرا که با سیستم بیس کد گذاری شدن بازکنم؟(شبکه 3 و ام بی سی پرشیا)
3-چگونه فلش را بهش بشناسونیم و یا پارتیشن بندی کنیم برای رکورد؟
4-من چندتا ایمیج انیگما2 گرفتم ولی فایل حجم بالا با پسوندimg توش پیدا نکردم .اصلا نمیشه که مثل رسیورهای معمولی یه فایل یکی بذاره تا بقیه بدون دردسر استفاده کنن؟
5-ومشکل دیگه اینه که وقتی یک ماهواره انتخاب میکنم لیست اعداد ازیک به بعد به ترتیب نیست (یعنی شبکه هر عددی تو لیست کلی داره همون هم رو هم توالیست ماهواره حفظ میکنه
6-ایا برای نصب ایمیج نیاز به کامپیوتر هست؟چرا؟
ممنون میشم اگه کسی یه راهمایی کامل یا اموزش کامل برای افراد مبتدی بذاره ویا اینکه اگه کسی تلفنی میتونه راهنمایی کنه شماره تلفن بصورت پیغام خصوصی بده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام
یه رسیور کیوب ریوو 250 خریدم و اونجوری که توی اطلاعات سیستم نوشته اخرین ایمیج رسمی روش نصبه .حالا من چندتا مشکل دارم
1-چگونه میتونم ایمیجهای انیگما2 را روش نصب کنم ؟(هیچ گونه اطلاعی از روش نصب ندارم و اموزشهایی که پیدا کردم هم جامع نبود یا برای من که با سیستم عامل لینوکس اصلا اشنایی ندارم مفهوم نیست و ایا اصلا نیازی برای نصب انیگما2 هست یانه؟)
2-چگونه میتونم کانال کارتیهاییرا که با سیستم بیس کد گذاری شدن بازکنم؟(شبکه 3 و ام بی سی پرشیا)
3-چگونه فلش را بهش بشناسونیم و یا پارتیشن بندی کنیم برای رکورد؟
4-من چندتا ایمیج انیگما2 گرفتم ولی فایل حجم بالا با پسوندimg توش پیدا نکردم .اصلا نمیشه که مثل رسیورهای معمولی یه فایل یکی بذاره تا بقیه بدون دردسر استفاده کنن؟
5-ومشکل دیگه اینه که وقتی یک ماهواره انتخاب میکنم لیست اعداد ازیک به بعد به ترتیب نیست (یعنی شبکه هر عددی تو لیست کلی داره همون هم رو هم توالیست ماهواره حفظ میکنه
6-ایا برای نصب ایمیج نیاز به کامپیوتر هست؟چرا؟
ممنون میشم اگه کسی یه راهمایی کامل یا اموزش کامل برای افراد مبتدی بذاره ویا اینکه اگه کسی تلفنی میتونه راهنمایی کنه شماره تلفن بصورت پیغام خصوصی بده
سلام لینک زیر آموزش برای افراد مبتدی در نظر گرفته شده است اگر باز مشکلی داشتی در تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کن تاپیک بسته شد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45517

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

درود
مولتی بوت کردن ونصب انیگما2 بر روی این سری دستگاه نیاز به اطلاعات داره وشما که اطلاعات کافی ندارید باید برنامه ریزی شده می گرفتید یا این دستگاه نسبتا پیچیده را اول نمی خریدید
در هر صورت اگر از راهنمایی ها چیزی متوجه نشدید اقدام به نرم افزار زدن نکنید وبه یک فرد وارد بسپارید کارهاش را براتون انجام بده حتما خرجش کمتر خواهد بود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا