آموزش بهینه سازی استارستsr-2000hd_ace‏ و رفع مشکلات شرینگ

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام
1:برای استفاده از این دستگاه باید اینترنتتون کیفیت مطلوبی داشته باشه خیلی از دوستان فکر میکنند که چون اینترنت dsl دارند باید کیفیت خوبی داشته باشند اما به این نکته توجه نمیکنند که پهنای باندی که در اختیار دارند چقدره،جا داره خدمت بعضی از دوستان عرض کنم که داشتن یه اینترنت 128kb به این معنی نیست که شما 128kb/s هم دانلود دارید و معمولا اگه isp پهنای باند رو باز نذاره سرعت دانلود نسبت 1 به 8 داره یعنی 128/8=16 پس سرعت واقعی دانلود شما 16kb هستش.بنا بر این اول از کیفیت اینترنت پرسرعتتون اطمینان پیدا کنید.این مورد رو برای این خدمتون عرض کردم که اینترنت 128kb برای ارتباط وایرلس با این ریسور چندان مناسب نیست و دوستانی که از این سرویس استفاده میکنند بهتره از سوکت rj45 (کابل lan) استفاده کنند تا کیفیت به مراتب بهتری داشته باشند.دوستانی که از سرویس هایی با سرعت بالاتر استفاده میکنند میتونند به راحتی از طریق wifi کانکت بشند ولی شرط داره که خدمتتون عرض میکنم
این رسیور تو 2 تا ورژن عرضه شده یکی ورژن قدیمی که زیرش 4 تا پاییه پلاستیکی داشت و ورژن جدید که در کارتونش از بالا باز میشه مثل iclass و 2 تا پاییه پلاستیکی داره اما فرق این 2 ورژن اینه که اولی پروگرام از ورژن 1.10 تا 1.30 رو به راحتی میگیره ولی جدیده رو نمیتونید با پچ هایی زیر 1.18 پروگرام کنید و وقتی ورژن 1.10 یه دستگاه منتقل کنید با این پیغام رو به رو میشید sw is wrong.please download it again!2 پس بیخود سعی نکنید که ورژن های 1.10 تا 1.17 رو رو این رسیورایی که ورژنش جدیده بریزید.ولی اگه اشتباهی این کارو کردید و این ارور رو دیدید نگران نباشید و دستگاه رو با یکی از ورژن های بالای 1.18 با همون usb پشت دستگاه پرگرام کنید درست میشه(اگه فلشتون رو نشناخت نگران نباشید چند بار که دکمه usb روی کنترول رو بزنید میشناسه )اینم برای اون دوستانی گفتم که گیر دادنند به ورژن 1.10 و هی میپرسند چرا نمیتونند این ورژن رو رو دستگاه بریزند.

2:بهترین پچ ارائه شده واسه این دستگاه از نظر بنده که از 1.09 تا 1.30 رو امتحان کردم ورژن 1.29 هستش به چند دلیل :
-با شرینگ رایگان دستگاه به خوبی سازگاره
-سرعتش تو بازگشایی سرور ها و کانال ها از همه ورژن ها بالا تره
-هنگ کردن دستگاه به ندرت تو این ورژن اتفاق میفته
-تمامی سرور ها کانکت میشند به جز شماره 8 و 32 که اونم به صورت دستی وارد کنید مشکل حل میشه(نکته :مهم اینه که سرور شماره 40 کانکت باشه پس وقتی تعداد سرورهای کانکت میشه 30 یا 31 نگران نباشید کانالها بازند فقط اگه دوست دارید پورنو ها رو ببینید سرور 8 رو دستی ادیت کنید با مشخصاتی که دوستان لطف کردن تو یکی از تاپیک ها به نام "حل مشکل باز نشدن کانالها وکانکت نشدن 33 سرور"قرار دادند.

3:دانگل وای فای ارائه شده روی این دستگاه فوق العاده بی کیفیت هستش باز قبلا یه دانگل سفید رنگ توش بود که بد نبود ولی این مشکی کوچیکه وحشتناک داغونه.پیشنهاد میکنم اگه تصمیم دارید وایرلس به اینترنت وصل بشید اون مودم دانگل رو بندازید تو سطل آشغال و یه دانگل وایرلس دیگه تهیه کنید
من پیشنهاد میکنم از این دانگل استفده کنید TPLINK TL-WN727N
این واقعا خیلی مهمه اگه میخاین شبکه ها رو بدون فریز ببینید قید این دانگل وای فای که رو خود رسیور هست رو بزنید.

نتیجه گیری کلی:
1 :دستگاه رو با آخرین ورژن آپدیت کنید
2 : ریست فکتوری کنید و مجدد کانال یابی کنید
3:از دانگل وای فای که گفتم استفاده کنید قیمتش هم باید حدود 70 تومن باشه
حالشو ببرید.من که بعد از کلی کلنجار رفتن با این رسیور مشکلاتم حل شده و الان دارم حالشو میبرم
امید وارم شما هم با یکمی حوصله و خوندن مطالب مفیدی که بچه ها زحمت میکشند و مینویسند مشکلاتتون حل بشه

maji

کاربر
2008-07-08
91
209
با سلام خدمت علي رضا قبلا تو سايت بخش ريسيور هاي full hd بود الان نيست جهت مرجعه ببخشيد اين جا سوال

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
با رود از علیرضا عزیز من از اینترنت 128 adsl استفاده میکنم ولی دانلود من از 170 تا 206 دانلود میدهد من تحقیق کردم پهنای باند تا 1 مگ باز است. من هم سیسکم یک ساله وهم شیرینگ رایگان خود دستگاه دارم هیچ گونه فریز قطعی ندارد.از کابل لن استفاده میکنم .

بالا