آموزش تصویری کار کردن با نرم افزارpc Editor ریسیورهای 550/560/3200

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام این نرم افزار برای بکاپ گرفتن وتهیه یک نسخه پشتیبان از لیست کانال های رسیورهای سری550 وهمچنین بروز کردن فرکانس ها وکانال ها وتغییر در چیدمان کانال ها می باشد آموزش بکاپ گرفتن وانتقال به رسیور برای این کار اول رسیور را روشن کرده وکابل را به ریسیور وکامپیوتر متصل کنید برنامه ادیتور راباز کنید وکام پورت مورد نظر را انتخاب کنید وطبق عکس زیر مراحل را طی کنید درحال حاضر دو نسخه ارائه شده این نرم افزار دارای مشکلاتی است که فقط برای تهیه فایل وانتقال به دستگاه کاربرد دارد وبرای ادیت کانال ها ویا فرکانس مشکل دارد که موجب می شود بعد از پروگرام با فایل تهیه شده دستگاه سیگنال ندهد ومشکلات دیگری به وجود آورد طبق عکس زیر عمل کنید فایل پشتیبان دچارمشکل نمی شود لودر مربوطه را ازلینک زیر دانلود کنید موفق باشید

1190712658.jpg

آخرین ویرایش:

javad_e

کاربر
2007-05-01
4
1
سلام علی جان
حالا که شما زحمت کشیدین پس لطفا نرم افزارش رو هم در تاپیک قرار بده تا دانلود کنیم چون من ندارمش.

hossein_riahi

کاربر
2006-12-12
4
1
سلام نمی دانم چرا عکس ها نمایان نیستند و یک ضزبدر قرمز بجای آن است . حتی
Show Picture
نیز آن را نمی آورد

eshagh

کاربر
2006-10-07
14
28
با سلام خدمت علي آقا

لطفا" اگر امكان دارد توضيح دهيد كه ايا با نرم افزار فوق ميشود فركانسهاي بروز شده ماهواره ها را به 550 سوپر انتقال داد ...؟ در راهنما چيزي در اين خصوص قيد نشده
چندي قبل فايلهاي Sdx فركانسهاي چند ماهواره را كه بروز بود دان لود نموده ام اما طريقه انتقال آن به رسيور را نمي دانم لطفا"راهنمايي بفرماييد

قبلا" از زحمات بي دريقتان تشكر مي نمايم

astalavista

کاربر
2007-08-11
2
2
درخواست كمك جهت آپگريد رسيور استارست650 سوپر

من يه رسيور srx-650 super دارم فايل پچ جديد رو گرفتم اما هنگام آپگريد error ميده
كابل رو امتحان كردم سالم بود كابل رو سر و ته كردم وبا همه com ها امتحان كردم بازمerror ميده
با يكي از بچه ها مشورت كردم گفت بايد فلش رو پاك كني اما فايل clean مربوطه رو ندارم لطفا اگه ميشه بگين بايد فايل كلين رو از كجا دانلود كنم
و اگر مشكل چيز ديگري است لطفا راهنمائي كنيد

متشكرم

nima10

کاربر
2007-09-03
3
0
سلام : 550d سوپر دارم اپديت نميشه كابل و كامپيوتر درسته ممكنه مشكل از كجا باشه پچ 373-374-377 دارم متشكرم .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام : 550d سوپر دارم اپديت نميشه كابل و كامپيوتر درسته ممكنه مشكل از كجا باشه پچ 373-374-377 دارم متشكرم .

دوست عزیز موقع استارت لودر چه اروری می دهد؟ آیا رسیورلود می زند ودوباره ریستارت می کند؟

میترا

کاربر
2007-04-14
2
0
علی اقا میشه کمکم کنید دستگاه 1600دارم بعد از چند دقیقه که کانالی را تماشا میکنم یک مرتبه دستگاه خاموش مشه دوباره باید روشن کرد نمدانم عیب از چیست؟

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا میشه کمکم کنید دستگاه 1600دارم بعد از چند دقیقه که کانالی را تماشا میکنم یک مرتبه دستگاه خاموش مشه دوباره باید روشن کرد نمدانم عیب از چیست؟

دوست عزیز مشکل مربوط به تغذیه رسیور است خازن های معیوب را تعویض کنید موفق باشید

sadi

کاربر
2007-08-02
2
1
علی اقا سلام. خسته نباشی من نرم افزار کانالهای چیده شده و لودر pceditor رو دارم.اما هر کاری میکنم نمی تونم کانالها رو به رسیور انتقال بدم میشه کمکم کنید .ممنون از زحماتت.فوری.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا سلام. خسته نباشی من نرم افزار کانالهای چیده شده و لودر pceditor رو دارم.اما هر کاری میکنم نمی تونم کانالها رو به رسیور انتقال بدم میشه کمکم کنید .ممنون از زحماتت.فوری.

دوست عزیز اگر طبق اموزش عمل کنید مشکلی نخواهد بود اگرکام پورت مشکل داشته باشد ویا درست انتخاب نشود فایل به رسیورانتقال پیدا نمی کند کام مورد نظر را چک کنید موفق باشید

بالا