آموزش راه اندازی سی سی کم در رسیور Discovery-Challenger Atlantic HD

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام
فایل تصویری زیر طریقه فعال سازی سی سی کم تا چند لاین را برای شما نشان می دهد لطفا از این اطلاعات برای تنظیمات خود بهره مند شوید

پیوست‌ها

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام مدیران عزیز من جیشیر یک ساله گرفتم هرکاری میکنم فعال نمیشه اخرین ورزن برنامه ابدیت کردم ولی باز نمیشه روی رسیوره کالگسی باز میشه سیم چک کردم مشکلی نداشت تنظیمات مودم تست مشکلی نداشت چندتا رسیور تست کردم مشکلی نداشت ولی روی رسیور اتلانتیک فایل cccam_test زدم باز هم باز نمیشه اتلانتیک نمیدونم دوستان چکار کنم تنظیمات رسیوره اوکی 5400 فعال کردم سیسیکم وارد میشم یوزر پسورد میدم سیو میکنم خروج میزنم ولی هیچ کانالی باز نمیشه مشکلم تمام اموزش فایل پی دی اف دانلود کردم سیسیکم ولی درست نشد اتلانتیک از دوستان اجزانه میخوام کمکم کنید

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام مدیران عزیز من جیشیر یک ساله گرفتم هرکاری میکنم فعال نمیشه اخرین ورزن برنامه ابدیت کردم ولی باز نمیشه روی رسیوره کالگسی باز میشه سیم چک کردم مشکلی نداشت تنظیمات مودم تست مشکلی نداشت چندتا رسیور تست کردم مشکلی نداشت ولی روی رسیور اتلانتیک فایل cccam_test زدم باز هم باز نمیشه اتلانتیک نمیدونم دوستان چکار کنم تنظیمات رسیوره اوکی 5400 فعال کردم سیسیکم وارد میشم یوزر پسورد میدم سیو میکنم خروج میزنم ولی هیچ کانالی باز نمیشه مشکلم تمام اموزش فایل پی دی اف دانلود کردم سیسیکم ولی درست نشد اتلانتیک از دوستان اجزانه میخوام کمکم کنید

درود
دوست گلم منم تمام کارهای شما رو انجام دادم اما ردیف نشد

aslam0111

کاربر VIP
2010-10-07
92
147
38
سلام کسی از مدیران میدونه چطوری ردیف میشه راه حلی نشون بدن کلافه شدیم خدایی ممنون میشم از مدیران راهنمایی کنه

htps

کاربر
2009-01-07
16
28
سلام دوستان من براحتی سرور را در فایل متنی txt قرا می دهم و اطلاعات ذخیره و کانال ها به راحتی باز می شود فقط فواصل را باید رعایت کنید وگرنه اطلاعات سرور ذخیره نمی شود بدین ترتیب C: host port user pass بین این ها فقط به اندازه یکبار زدن دکمه space کیبورد فاصله ایجاد کنید نه کمتر نه بیشتر

پیوست‌ها

htps

کاربر
2009-01-07
16
28
در ضمن سرور را در این فایلی که من گذاشتم طبق نمونه وارد کنید به راحتی سرور در دستگاه ذخیره می شود اگر کانال باز نشد رسیور را از پشت روشن خاموش کنید و 10-20ثانیه روی کانال صبر کنید

بالا