آموزش راه اندازی CCcam در رسیور های غیر لینوکسی تمامیه رسیورهایی که شیرینگ DSR , SSP DSR , SSSP , SSSP GBOX

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
با سلام:

برای آموزش:

1. تمامیه رسیورهایی که شیرینگ DSR , SSP DSR , SSSP , SSSP GBOX رو ساپورت میکنند میتوانند از این پروتکل قدرتمند استفاده کنند.
2. ابتدا فایل زیر را دانلود کنید.
3. پس از دانلود فایل را Extract نموده!
4. سپس شما نیاز به خرید لایسنس برای FlyCCcam دارید + خرید اکانت سیسیکم که میتوانید در تاپیک زیر درخواست کنید

برای درخواست اکانت با مدیر این بخش dilaman

5. پس از خرید لایسنس و اکانت سیسیکم از بنده فایل SSSP Plug (Edit By Star_Man).exe رو اجرا کنید.(همزمان FlyCCcam هم اجرا خواهد شد.)

6. سپس روی کانکت کلیک کرده و با رسیور خود بر روی کانال کارتی میروید پس از مدتی کانال باز میشود.(در ضمن توجه داشته باشید که کابل RS232 از رسیور به PC وصل شده باشد.)

**نکته برای کسانی که لایسنس رو قبلا خریداری کرده اند:
دوستانی که لایسنس رو قبلا خریداری کرده اند برای راه اندازی باید نکات زیر رو توجه کنند.
ابتدا وارد قسمت پلاگین پلیری شوید که قبلا FlyCCcam رو رجیستر کرده اید
سپس هر 3 فایل:

flycccam.txt
SN.txt
License.txt

رو کپی کنند و در پوشه ی پلاگین فایل زیر کپی کنند.

موفق باشید
با تشکر از دوست خوبم Star_Man

پیوست‌ها

• 33.5 کیلوبایت بازدیدها: 380
  • 33.5 کیلوبایت بازدیدها: 376

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,922
دوستان عزیز برای اینکه مطمئن باشید رسیور شما با این پلاگین سازگاره (حتی اگر اکانت CCcam هم نداشتید)
دوستان کابل RS232 رو به رسویر و پورت PC وصل نمایید و سپس بر روی کانال کارتی بروید و بعد دکمه ی کانکت برنامه رو بزنید!

اگر به شما همانند عکس کد داد که مطمئن باشید برنامه با رسیور شما سازگاره!

(توجه کنند که اگر ارتباط برقرار نشد گزینه های شیرینگ رسیور (Client) رو تغییر بدهند و مجدد تست نمایند)

پیوست‌ها

• 103.1 کیلوبایت بازدیدها: 394

the_smb

کاربر
2009-05-16
1
3
41
سازوار کردن ممكن کراوات Microbox dongle با كومبيوتر گردانيدن serial port sssp protocol (twin protocol on dongle) مشاهده کردن showtime بواسطه كومبيوتر با skystar 2 و progdvb
سلا متي

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
رسیورهای غیر لینوکسی در صورتی که پروتکل gbox sssp مانند استارست سری 4000 ساپورت کنند توانایی ساپورت سیستم cc cam را توسط نرم افزار فوق دارند دیگر پروتکل ها sssp.dsr توسط این نرم افزار ساپورت نمی شوند بنابراین برای رسیورهای معمولی مانند استارست سری 550 -سری x95 -متابوکس و خیلی مدلهای دیگر امکان ندارد

ali110reza

کاربر
2009-02-02
2
2
salam
lotfan begid ba strong 4620II sazgari darad
chun dar ghesmate option ..share mode: sssp darad
ba ehteram
:busted_red:تذکر:
فقط فارسی تایپ کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ali110reza

کاربر
2009-02-02
2
2
aghaye deylaman salam
من نیاز به خرید لایسنس برای FlyCCcam + خرید اکانت سیسیکم دارم.
دستگاه من Strong 4620II هست.
لطفا اطلا عات لازم را بدهید.
با احترام

poya1385

کاربر
2008-02-22
3
2
سلام
من ریسیور star sat x30pvr super دارم ولی اصلا نمدونم چطور میتونم از شرینگ استفاده کنم .
اگر ممکنه راهنماییم کنید
مرسی

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
سی سی کم با رسیور آیکلاس 9696x pvr راه اندازی میشه یا خیر؟
من وقتی برنامه را اجرا می کنم با پیغا unabale to write to .....sssp plug\config.ini مواجه میشوم.چرا؟
البته من اکانت سی سی کم ندارم و لی میخواهم قبل از خرید مطمئن بشم می توانم از آن استفاده کنم. در ضمن ویندوز 7 - 64 بیت روی سیستم من نصب هست.
با تشکر از زحماتتان.

بالا