آموزش ها و نرم افزارهای رسيور دو تيونره OSCAR X200 Full HD

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
با سلام خدمت اساتید:
این رسیور به هیچ وجه و روی هیچ جهتی شیرینگش فعال نمیشه اوایل که گرفته بودم فعال بود بعد اینکه جهت هلاست قطع شد دیگه روی هیچ جهتی و با هیج نرم افزاری راه نیفتاد اساتید لطفا راهنمایی کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام خدمت اساتید:
این رسیور به هیچ وجه و روی هیچ جهتی شیرینگش فعال نمیشه اوایل که گرفته بودم فعال بود بعد اینکه جهت هلاست قطع شد دیگه روی هیچ جهتی و با هیج نرم افزاری راه نیفتاد اساتید لطفا راهنمایی کنید

از نرم افزار پست شماره17 این تاپیک استفاده کنید
باید دیش شما دقیق تنظیم باشه روی w3
البته از نظر من شرینگ اینترنتی فعال کنی بهتر جواب میده

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
از نرم افزار پست شماره17 این تاپیک استفاده کنید
باید دیش شما دقیق تنظیم باشه روی w3
البته از نظر من شرینگ اینترنتی فعال کنی بهتر جواب میده
w3 یا w6 مشخصات w3 چیه ؟ و اینکه الان کسی هست که از شیرینگ هوایی استفاده کنه من اخرین نرم افزار رو از همین تایپیک گرفتم و اپدیتش کردم بازم جواب نمیده

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام

بچه ها کسی هست که شرینگ هواییشو فعال کرده باشه؟؟؟
بیاد بگه با چه نرم افزاری و چه جهتی
ما بندگان خدا هم کارمون حل بشه

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام

بچه ها کسی هست که شرینگ هواییشو فعال کرده باشه؟؟؟
بیاد بگه با چه نرم افزاری و چه جهتی
ما بندگان خدا هم کارمون حل بشه

کاربران گرامی ریسیور OSCAR X200 بتازگی توانسته بواسطه کیفیت تصویر و شیرینگ و سرعت بالا و مناسب مشتریان خاص خود را که بدنبال خریدریسیور دو تیونره هستند بدست آورد لیکن در یکماهه اخیر متاسفانه همان مشکلات شیرینگ هوایی ریسیورهای برند ISTAR 15000برای این مدل نیز تکرار شده است بگونه ای که علیرغم تبلیغات و فعال بودن شیرینگ اینترنتی یکساله در سری های قبلی ارائه شده به بازار - در سری جدید شیرینگ اینترنتی غیر فعال بوده و با هیچ ترفندی نیز بازگشایی نمیشود . همانند ریسیور ISTAR15000پس از انتخاب حالت اینترنت از طریق کلید های ترکیبی F1+111 و همچنین انتخاب گزینه G-Shareدر صفجه 40 و 39 لیست سرورها - کلیه برنامه های مرتبط با اینترنت همچون هواشناسی و گوگل مپ و .... فعال میگردد . لیکن علیرغم اتصال دستگاه به 32 سرور شیرینگ اینترنتی - هیچ یک از کانالهای کارتی باز نمیشوند و در صفحه 39 نیز میتوان تاریخ آغاز و اتمام شیرینگ اینترنتی که مثل istar 15000 از 01-01-2008 تا 01-01-2008را اعلام میدارد مشاهده نمود . لازم بذکر است که در بعضی سایتها برنامه ای با عنوان نرم افزار برای آزادسازی شیرینگ اینترنتی ارائه شده که با وجود دانلود در هنگام تزریق به دستگاه کاربر را با پیام خطا مواجه میسازد . توصیه میشود در هنگام خرید این مدل حتما ازفعال شدن شیرینگ یکساله اینترنتی و باز شدن کانالهای کارتی از این طریق اطمینان حاصل نمائید .

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
کسی از اساتید نیست کمک کنه؟الان شیرینگ هوایش در چه جهتی فعاله و چجوری میشه فهمید که چقدر دیگه از شیرینگش مونده.لطفا در مورد جهتی که شیرینگ برقراره فرکانس و هر چی که بررای تنظیم لازمه ذکر کنن مرسی

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
کسی از اساتید نیست کمک کنه؟الان شیرینگ هوایش در چه جهتی فعاله و چجوری میشه فهمید که چقدر دیگه از شیرینگش مونده.لطفا در مورد جهتی که شیرینگ برقراره فرکانس و هر چی که بررای تنظیم لازمه ذکر کنن مرسی

سلام دوست من

امروز در سایت های همسایه زده بود بر روی w3 با قدرت بر قرار است

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
با سلام :
شیرینگ هوایی روی مسیر w3 وصله بدون فریز من بلاخره تونستم شیرینگ دستگاهمو راه بندازم از دوستان اگه کسی سوالی داشت در خدمتم

kereshmh

کاربر
2010-12-11
2
0
درود و سپاس . بسياري از سايتها در مقابل همين اطلاعات طالب پولند. دستتلن خوش و مرامتان مانا.

kereshmh

کاربر
2010-12-11
2
0
با سلام :
شیرینگ هوایی روی مسیر w3 وصله بدون فریز من بلاخره تونستم شیرینگ دستگاهمو راه بندازم از دوستان اگه کسی سوالی داشت در خدمتم
خوشحالم دوست عزيز. براي احياي شيرينك اينترنتي مودم تنظيمان خاصي لازم داره؟

بالا