آموزش کامل جی تگ رسیورهایIclass و Hivion PVR

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
آموزش کامل جی تگ رسیورهایIclass و Hivion PVR
سلام: بر تمامی دوستان عزیزم

این هم آموزش کامل جی تگ رسیورها ی Iclass که دیشب براتون آماده کردم ..( همراه با توضیحات و تصاویر کافی و جامع )

در ضمن اگه احیانا غلط املایی یا چیزی دیدین به بزرگی خودتون ببخشین وقت نکردم پاکنویسش کنم

مدیران محترم چنانچه لازم دیدن تاپیک را مهم کنند .

ارادتمند شما :

مهدی فرهودی

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
2007-06-19
1,872
19,341
سلام

دوست عزيز لينکي که شما گذاشته بودي از يک انجمن ديگه به لينک اصلي ريدايرکت مي شد ، من لينکو اصلاح کردم !

سعي کنيد لينک آپلود سنتر خودتون رو مستقيم اينجا بگذاريد ، ظاهرا شما فايلو در يک انجمن ديگه هم آپلود کردي بعد لينک رو از اونجا اينجا هم قرار دادي .

موفق باشيد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامي
من خودم فايل را از:

Amoozesh Jtag Iclass & Hivion PVR.rar
دانلودكردم هيچ مشكلي نداره
اگر نميتوانيد دانلود كنيد ايراد از جاي ديگري هستش
با سپاس از اقاي فرهودي ولي من شنيدم زمان پروگرام شدن فلش حدود40دقيقه ميشود؟
البته من كه تا بحال همانطور كه دوستمون گفتند از پروگرامرسوبرپرو3000
استفاده كردم ولي دوستان نتيجه را اعلام كنيد:eek:k:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
با درود دوستان گرامي
من خودم فايل را از:

amoozesh jtag iclass & hivion pvr.rar
دانلودكردم هيچ مشكلي نداره
اگر نميتوانيد دانلود كنيد ايراد از جاي ديگري هستش
با سپاس از اقاي فرهودي ولي من شنيدم زمان پروگرام شدن فلش حدود40دقيقه ميشود؟
البته من كه تا بحال همانطور كه دوستمون گفتند از پروگرامرسوبرپرو3000
استفاده كردم ولي دوستان نتيجه را اعلام كنيد:eek:k:

سلام :با تشکر از شما دوست عزیز

بله درست 40 دقیقه طول می کشه در متن آموزش این مورد ذکر گدیده است

در مورد لینک دانلود هم باید بگم مشکلی نیست بارها توسط من و دوستان دیگر در سایت های همسایه تست شده است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

فايل در پست اول ضميمه شد .

با تشکر
با سپاس از اقا رضا
من سعي كردم فايل رايكپارچه قرار بدهم نشد
جهت اطلاع دوستاني كه اشنايي ندارند بايد هر3قسمت را دانلود كنيد همه را در يك فولدر قرار بدهيد بعد كافيست قسمت اول راانزيپ كنيد همه شان باز وبه هم ملحق شده وفايل اصلي حاصل ميشود:eek:k:

shapoor32

کاربر
2009-05-02
14
17
با سلام خدمت استاد فرهودي
دستورات شما را براي جييتک کردن 9696 PVRانجام دادم ولي بي نتيجه بود فقط روي پنل ريسيور
يک عدد 8 ظاهر ميشود.تمام اتصالات را چک کردم و روي EJTAG فقط اين نوشته ميشد .
FileVersion = 1.0.6.15.1
-----------------------------------------------------------------------
Selected work mode with Ali M332x
CPU ID = 00000000
ايا سي پي يو اسيب ديده چه نوع سيم بهتر است. خواهشمنمدم راهنمايي کامل بفرماييد
در قسمت Processor TYPE درOTHER MIPS سی پی یو راپیدا میکند ومی نویسد
CPU ID = 00000000
Trying detect MIPS with user settings
CPU ID = 00000000
Found CPU
IMPCODE = 0000
EJTAG version 1 - 2.0
EJTAG functions : R4k DMA MIPS32
Init DMA mode ... Done
Init Debug Mode ... <Error!> ...
ودر قسمت Watchdog می نویسد
ARM part number = 0x0000
Core only
- - - -
Halting ARM CPU ... Error

در صورت ممکن جيتک 550 الترا رابا عکس رنگي و توضيح کامل در سايت قرار دهيد
ايا با برنامه EJTAG ميشود 550 الترا راجيتک کرد.تنظيمات انرا مشخص کنيد.برنامه STI CONTROL را
در سايت قرار دهيد
با تشکر فراوان اززحمات شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دستورات شما را براي جييتک کردن 9696 PVRانجام دادم ولي بي نتيجه بود فقط روي پنل ريسيور
FileVersion = 1.0.6.15.1
CPU ID = 00000000
CPU ID = 00000000
CPU ID = 00000000
Found CPU
IMPCODE = 0000
EJTAG version 1 - 2.0
Init DMA mode ... Done
ARM part number = 0x0000
Core only
- - - -

ايا با برنامه EJTAG ميشود 550 الترا راجيتک کرد.تنظيمات انرا مشخص کنيد.برنامه STI CONTROL را
در سايت قرار دهيد
با درود دوست گرامي
پيام مشخص است پردازنده دستگاه شما شناسايي نميشود
ايا جامپر روي برد را وصل كرديد؟
سيم به هيچ وجه از 25سانتي متر بيشتر نباشد
در مورد جيتگ 550 براي سوبر الترا فر:eek:k:قي نداره برنامه وتوضيح هم موجوده جيتگ براي پردازندهST

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
FileVersion = 1.0.6.15.1
CPU ID = 00000000
CPU ID = 00000000
CPU ID = 00000000
Found CPU
IMPCODE = 0000
EJTAG version 1 - 2.0
Init DMA mode ... Done
ARM part number = 0x0000
Core only
- - - -

در سايت قرار دهيد

سلام: دوست عزیز سی پی یو و فلش دستگاه شناسایی نشده است .. اتصالات کابل را به دقت چک کنید .. این مورد را هم دقت کنید رسیور هنگام جی تگ باید در حالت استندبای باشد ..

جامپر فراموش نشه باید وصل کنید

این کلمه 8 موقع اتصال کابل در ال سی دی پانل رسیور نشان داده می شه مشکلی نیست این مورد طبیعی هستش

چشم دستگاه استارست 550 اگه بدستم بیاد حتما آموزش جی تگ آن را برای شما درست خواهم کرد .. فکر کنم 550 دارای سی پی یو STI باشه اگه چنین باشه هم ساختن کابلش را حته و هم جی تگ کردنش .

نرم افزار EJTAG اکثر سی پی یو ها و فلش ها را ساپورت می کنه مخصوصا ورژ نهای جدید این نرم افزار

برای جی تگ رسیورهای دارای سی پی یو های اس تی معمولا از نرم افزار Jkeys استفاده می شه

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
:051:

استاد گرامی پردازندهST در کدام قسمت از سایت قرار دارد
نرم افزار انتقال به ریسیور را از کجا دانلود کنم ادرس دقیق این برنامه را در سایت
توضیح دهید نهایت تشکر از راهنمایی شما دارم :boos: :boos: :051: :051::051::051::051::051:

بادروددوست گرامي
همين بخش جيتگ موجود است نگاه نكرديد اخرين موضوع مهم:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=21905
اگر براي پيدا كردن پورت وساخت كابل هم مشكل داريد يك تاپيك قبل ان من مطالب قرار دادم وموجود هست
بهتره عوض پست زدن بخش را درست بگرديد تا وقت خودتان بيهوده تلف نشود جون مطالب موجود را دوباره كه پست نميزنيم:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام .من 2 تا ایکلاس 9696 و یک 7100 استارست رو با این روش راه اندازی کردم و جواب داد .

با درود دوست گرامي
مشكل دستگاه ها چي بود؟
من امروز كمي وقت پيدا كردم وبه مطالعه راهنماي جناب فرهودي پرداختم.
نقشه ساخت كابل وكليه موضوع همانند برنامه اي هست كه براي استارست4000 معرفي شده بود فقط مقاومت سرراه برق3.3 در اين برنامه1.0 كيلو هست دران مقاله1.5 قيد شده بود وجامپر برروي برد ايكلاس كه بايد وصل بشود.
در هر صورت من حتي يك كابل كه قبلا براي 4000 ساخته بودم را پيدا كردم وروي يك ايكلاس 9696 كه تك چراغ قرمز شده بود جيتگ را امتحان كردم به هيچ عنوان نتوانست پردازنده وفلش را بشناسد؟
خوب جناب فرهودي اگر قرار باشه اين برنامه فلش دستگاهي را كه روشن ميشود وبرروي استندباي ميرود پروگرام كند كه فايده نداره
همه سراغ جيتگ وقتي ميروند كه دستگاه روشن نميشود وفايل نميگيرد
فكر كنم برروي دستگاههاي چيني كه پيغام ميدهند بشود استفاده كرد:in_love:

آخرین ویرایش:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
با درود دوست گرامي
مشكل دستگاه ها چي بود؟
من امروز كمي وقت پيدا كردم وبه مطالعه راهنماي جناب فرهودي پرداختم.
نقشه ساخت كابل وكليه موضوع همانند برنامه اي هست كه براي استارست4000 معرفي شده بود فقط مقاومت سرراه برق3.3 در اين برنامه1.0 كيلو هست دران مقاله1.5 قيد شده بود وجامپر برروي برد ايكلاس كه بايد وصل بشود.
در هر صورت من حتي يك كابل كه قبلا براي 4000 ساخته بودم را پيدا كردم وروي يك ايكلاس 9696 كه تك چراغ قرمز شده بود جيتگ را امتحان كردم به هيچ عنوان نتوانست پردازنده وفلش را بشناسد؟
خوب جناب فرهودي اگر قرار باشه اين برنامه فلش دستگاهي را كه روشن ميشود وبرروي استندباي ميرود پروگرام كند كه فايده نداره
همه سراغ جيتگ وقتي ميروند كه دستگاه روشن نميشود وفايل نميگيرد
فكر كنم برروي دستگاههاي چيني كه پيغام ميدهند بشود استفاده كرد:in_love:

سلام: خدمت دوست عزیزم

عرض کنم که تا جایی که بنده به یاد دارم و اگه اشتباه نکنم هنگام جی تگ رسیورهای استارست 4000 جامپر هم باید نصب بشه

لازم است یک نکته را اشاره کنم و آن اینکه اون رسیوری که ( آی کلاس 9696 ) پیش من آورده بودن روشن نمی شد و تنها چراغ قرمز روی پنل روشن بود و از طریق کابل rs 232 هم برنامه نمی گرفت و یقینا مشکل از فلش دستگاه بود بنده هم باوجود اینکه پروگرامر داشتم لذا تصمیم گرفتم این رسیور را از طریق جی تگ احیاء کنم و تونستم از طریق جی تگ رسیور را درست کنم ، بدون اینکه به جاهای دیگر دستگاه دست بزنم ، چنانچه تصاویر مراحل کار ( چه مربوط به نحوه ساختن کابل و مرحله کار با نرم افزار جی تگ و شناسایی پردازنده و فلش دستگاه توسط برنامه و در نهایت اتمام مراحل جی تگ ) را در فایل آموزشی بنده به وضوح مشاهد کردین

گذشته از آن بنده این این آموزش را در بیش از 7 فروم ( مربوط به ماهواره ) قرار دادم و تعدادی از بچه چنانچه خودشون اعلام کردن توانسته اند دستگاهشون را (که مشکل فلش داشت) طبق آموزش بنده درست کنند .

شما هم دوست عزیز از سالم بودن کابلتون و نحوه اتصال آن روی برد اطمینان پیدا کنید ..

کابلی که شما دارید قسمت خروجیش حتما باید دارای شاخص های tdi , tdo , tmc , tck و gnd باشد ، آنها را مشخص کنید ، و سپس طبق تصویری که از برد دستگاه در فایل آموزشی قرار داده ام و اون شاخصای مذکور را روی پین های جی تگ دستگاه که (به ترتیب ) مشخص شده را دقیقا به یکدیگر وصل کنید و پین rst حتما باید به ولتاژ 3.3 ولت توسط یک مقاومت 1 کیلو وصل شود .

از کاربران عزیز هم خواهش می کنم اگه چنانچه طبق فایل آموزشی بنده موفق به جی تگ دستگاهشان شدند بیان همین جا نتیجه را اعلام کنند .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
جیتگ این رسیور ممکن اما پیشنهاد می کنم اگر آماتور هستید انجام ندهید مشکلات این کار فشار بسیار روی پردازنده و اگر کوچکترین اشتباه بکنید ممکن پردازنده خراب بشود رسیورهای هایویون که اخیرا وارد بازار شده دارای پردازنده از نوع مرغوب نیستند و بعد از مدتی کار دچار مشکل می شوند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامی جناب فرهودی
من هم پروگرامر3000دارم وفقط بخاطر مشکل کاربران وشناسایی نشدن فلش وپردازنده این مورد را تست کردم!
در ضمن توضیح خود حضرتعالی بوده که دستگاه را از پشت روشن وبرروی استندبای قرار بدهید
من کابل را چک کردم دقیقا همان است ولی ایراد تک چراغ در ایکلاس های 9696 سری جدید متاسفانه با پروگرام فلش رفع نمیشود مثلا اگر فلش دستگاه تک چراغ قرمز شده راروی یک برد سالم نصب میکردم دستگاه سالم روشن میشد
پس ایراد تک چراغ همیشه مربوط به فلش نیست

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
شهرام جان بله من گفتم هنگام اجرای نرم افزار جی تگ ، رسیور را از طریق کلید پشتی روشن کنید شاید کلمه استندبای درست نباشه که من بکار بردم درضمن رسیور خاموش را که نمی شه جی تگ کرد باید رسیور روشن باشه تا برنامه سی پی یو را شناسایی بکنه .

بنده شاید بیش از 30 مورد (در این مدتی که آی کلاس اومده بازار ) داشتم که این مشکل چراغ قرمز ایراد از فلش بوده و با پروگرام فلش ، رسیور درست شده است

بله کاملا باهتون موافقم این مشکل چراغ قرمز از پاور (مخصوصا خازنهای خروجی ) و.. می تونه باشه مختص به فلش نیست

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با سلام.
بنده یکدستگاه آیکلاس9696 برایم آوردند که فقط چراغ استندبای آن روشن میشد و عکس العمل دیگری از خود نشان نمیداد که بابرنامه و راهنمایی های جناب mehdi_f توانستم آن را جیتک کرده وراه بیندازم و مدت آن 33 دقیقه طول کشید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان فایل بوت 9595 مور نیاز است

اگه کسی دارد ممنون میشم
با درود
فایل بوت برای این مدل ها وجود ندارد وبرای جیتگ فقط فایل فلش موجود است استفاده کنید بقیه همین کار را کرده اند ونتیجه گرفته اند:eek:k:

بالا