** آموزش کوتاه و آسان برای راه اندازی دانلود آفلاین**

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
با درود برتما عزیزان

من با توجه به تاکید دوست عزیز جناب گاوبندی
میخوام یک توضیح کوتاه وبدون سر در گمی برای شما قرار بدم

1- اول باید شما کارت تونو در کامپیوتر به طور کامل نصب کنید
(که من دیگه در مورد این قسمت توضیح نمی دم چون میدونم دیگه حداقل در این امر استادین):eek:ky:

2- حال میرسیم برای افلاین شما اول باید دیشتونو به جهت هایی که سرویس ماهواره ای دارد تنظیم کنید مثل: w3,w6و... وبعد میتونید جدیترین اسکاینت ها رو در این
بخش دانلود http://1.irantks.biz/showthread.php?t=26472 ولی باید استریم ریدر کارت خودتو درپوشه کپی کنید.... اسکاینتی که من در تاپیک گذاشتم مربوط به کارت Skystar2.8A است.
بعد وارد پوشه مورد نظر شد وباکلیک بر روی ایکن
وبعد همینطور که در عکس میبینید دانلود شروع میشود.

امیدوارم توانسته باشم راهنمایی تون بکنم

ضمنا اگه مشکلی بود فقط در همین تاپیک مطرح کنید.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
سلام.خسته نباشین.من اصلا" متوجه حرفهای شما نشدم.چون زیاد راجع به دانلود افلاین نمیدونم و تازه میخوام راه اندازی کنم.چندتا سوال داشتم:
1-این کارت اسکای استار رو چطوری باید نصب کرد مگه به usb وصل نمیشه؟
2-من سرعت دانلود را میخواستم و اینکه مثل دانلود معمولیه؟ یعنی هرجی خواستیم میتونیم دانلود کنیم؟بدون محدودیت؟
3-این کارت ماهواره ای که برای فروش در سایت قرار دادن خوبه؟(همین که محصول تکنسیت آلمان(.دیگه از سرعت 2 دانلود 2کیلوبایت بر سانیه شاتل خسته شدم.الان 4شبه از ساعته 1-7 که دانلود مجانیه نمیتونم 1فیلم 300 مگابایتی رو دانلود کنم.
خواهشا" منو کاملا" راهنمایی کنید چون اصلا" با دانلود افلاین اشتایی ندارم.اگه کمک کنید ممنون میشم

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
سلام.خسته نباشین.من اصلا" متوجه حرفهای شما نشدم.چون زیاد راجع به دانلود افلاین نمیدونم و تازه میخوام راه اندازی کنم.چندتا سوال داشتم:
1-این کارت اسکای استار رو چطوری باید نصب کرد مگه به usb وصل نمیشه؟
2-من سرعت دانلود را میخواستم و اینکه مثل دانلود معمولیه؟ یعنی هرجی خواستیم میتونیم دانلود کنیم؟بدون محدودیت؟
3-این کارت ماهواره ای که برای فروش در سایت قرار دادن خوبه؟(همین که محصول تکنسیت آلمان(.دیگه از سرعت 2 دانلود 2کیلوبایت بر سانیه شاتل خسته شدم.الان 4شبه از ساعته 1-7 که دانلود مجانیه نمیتونم 1فیلم 300 مگابایتی رو دانلود کنم.
خواهشا" منو کاملا" راهنمایی کنید چون اصلا" با دانلود افلاین اشتایی ندارم.اگه کمک کنید ممنون میشم

1-دوست عزیز ما هر دو رو داریم هم یکشون توی pci نصب میشه مثل: skystar2 وهم یک نوعشون usb است
2-در مورد سرعت گاهی اوقات سرعت دانلود فرکانس مشخص سرعت دانلود به 4 mb می رسد..... در مورد گرفتن فایلم شما همه نوع فایل می گیرید و دانلود افلاین بدون محدودیت است ولی اینو باید بگم که شما نمیتونید صرفا مثل اینترنت انلاین همون فایلی که دلتون میخواد دانلود کنید ولی بازم اونقدر تنوع فایل از قبیل فیلم و موزیک وعکس و........ زیاده که حتما شما رو راضی میکنه و دوست عزیز گروههایی ایرانی هستند که فایلهای بسیار مفیدی هم میگرند.
3- دوست عزیز در مورد کارت جدید بگم تنوعشون زیاد ه من خودم Skystar2.8A دارم ازشم واقعا راضی البته بعضی از دوستان میگن مدلهای HD هم خوبه باز بنظر من همین هم خوبه

**** در مورد نصب هم دارم یک مقاله در مورد نصب اماده میکنم ولی اگه بخوانی در گوگل هم سرچ کنی اموزش های زیادی وجود داره.........

personal_68

کاربر
2009-09-19
2
3
با سلام خدمت بچه ها
من ADSL 128Kb دارم سوال مهم که من و دوستان دارن اینه که میشه Send رو با ADSL فرستاد و دریافت Download رو با DVB انجام داد به هر روشی که ممکنه.
به عنوان مثال ما با ADSL سایت فیلم رو باز کرده و لینک فیلم رو انتخاب کرده مثلاً Avi 700Mb و حالا دانلودش با DVB که 250Kb سرعت داشته باشه آیا میشه اگر میشه قیمت حدودی اون چقدره کلا با وسایل DVB - دیش - کابل و ....
و سوال مهمی که وجود داره اینه که منم مثل دوسته خوبم که پرسیده بودن ردتو می گیرن واقعیت داره یا نه چون بنده از خیلی ها شنیدم که وارد نباشی می گیرنت.

خواهشاً بچه ها کمک کنن.

bonvare12

کاربر
2010-01-22
1
0
مهم همین جهت w3,w6 هستش که کسی نیست ما را یاری کند:051:
با درود برتما عزیزان

من با توجه به تاکید دوست عزیز جناب گاوبندی
میخوام یک توضیح کوتاه وبدون سر در گمی برای شما قرار بدم

1- اول باید شما کارت تونو در کامپیوتر به طور کامل نصب کنید
(که من دیگه در مورد این قسمت توضیح نمی دم چون میدونم دیگه حداقل در این امر استادین):eek:ky:

2- حال میرسیم برای افلاین شما اول باید دیشتونو به جهت هایی که سرویس ماهواره ای دارد تنظیم کنید مثل: w3,w6و... وبعد میتونید جدیترین اسکاینت ها رو در این
بخش دانلود http://1.irantks.biz/showthread.php?t=26472 ولی باید استریم ریدر کارت خودتو درپوشه کپی کنید.... اسکاینتی که من در تاپیک گذاشتم مربوط به کارت Skystar2.8A است.
بعد وارد پوشه مورد نظر شد وباکلیک بر روی ایکن

وبعد همینطور که در عکس میبینید دانلود شروع میشود.

امیدوارم توانسته باشم راهنمایی تون بکنم

ضمنا اگه مشکلی بود فقط در همین تاپیک مطرح کنید.
[/QUOTE]

بالا