آموزش jtag رسیور استارست sr-2000 hd ace برای رفع مشکل boot

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
آموزش jtag رسیور sr-2000 hd ace برای رفع مشکل boot

سلام
فایل پیوست بصورتpdf رو خودم تهیه و تنظیم کردم.
فایل ویدئو هم که منبع اون هست رو برای راحتی دوستان قرار داده شد
اموزش و فایل های مورد نیاز هم پیوست شد..
امیدوارم مفید واقع بشه..

پیوست‌ها

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
ممنون ازکارباارزش شما
دوست من به نظرشمااین کاربهترازفلش کردن باپروگرامره..
آیاکارشماروراه انداخته و روی بوت دراومده
من باپروگرامرآی سی روفلش زدم هنوز روی بوته...بالودرآخرین پچ روانتقال میدم آخرش برای رایت رو آی سی فلش خطایcrcارورمیده ومیمونه.حتاآی سی نوهم گذاشتم...
باتشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام...
ممنون ازکارباارزش شما
دوست من به نظرشمااین کاربهترازفلش کردن باپروگرامره..
آیاکارشماروراه انداخته و روی بوت دراومده
من باپروگرامرآی سی روفلش زدم هنوز روی بوته...بالودرآخرین پچ روانتقال میدم آخرش برای رایت رو آی سی فلش خطایcrcارورمیده ومیمونه.حتاآی سی نوهم گذاشتم...
باتشکر

سلام
دوست عزیز طبیعتا پروگرم کردن با پروگرامر مطمئن تر و درصد خطای کمتری داره..
اما این روش برای دوستانیکه تعمیرکار نیستن و یا پروگرامر ندارن روش بسیار مفیدو بدون دردسری هست..ونوعا نرم افزاری حساب میشه..
اما در اوردن ایسی فلش و جا انداختن اون سخت افزاری و تجربه لازم رو میخواد و تهیه پرورگرامر برای هرکسی مقدور نیست.
بله برای من جواب داد برای رسیوری که روش برنامه اشتباهی ریخته شده بود چون زیف فول اچ نداشتم ایسی فلش رو با پروگرامر شارژ کنم..
خب طبیعتا هم هر جی تگ یا هر فلش کردنی ممکنه جواب نده و 100%رسیور جای دیگری ایراد داره و ربطی به روش پر کردن ایسی فلش چه از طریق پروگرامر چه جی تگ نداره..
ممنون از نظر شما

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
آقا محسن معمولن با لودر درست میشه
ای سی فلش رو رو دستگاه دیگه یا پروگرامر تست کن
اختمالن مشکل سی پی یو یا ترانزیستور خازن اطراف سی پی یو فلش پروگرام میکنید یا رو بوت میمونه یا یک بار بوت میشه باز فلش میپره حتی از رم دستگاه هم ممکنه باشه

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
169
222
سلام استاد اگه جواب حقیر بدهیئد ممنون ممیشم من جیتک کردم همین مدل starsat 2000 hd ace اما بعدپایان جیتک روی حالت بوت میمون با دو فلش امتحان کردم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,440
5,678
سلام استاد اگه جواب حقیر بدهیئد ممنون ممیشم من جیتک کردم همین مدل starsat 2000 hd ace اما بعدپایان جیتک روی حالت بوت میمون با دو فلش امتحان کردم

درود

بهتره ای سی فلش رو پروگرام کنید جیتگ برای زمانی بود که پروگرامر کمیاب بود و همه نداشتن

بالا