آیکلاس 95 95 پس از 5 الي 10 دقيقه سيگنال كيفيت صفر مي شود

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
با سلام ريسيور آي كلس مدل 9595 ايكس پي وي آر بخوبي كار مي كند اما پس از 5 يا 10دقيقه يكدفعه صدا و تصوير قطع شده و كيفيت سگنال صفر شده و قدرت سيگنال نيز نصف مي شود ديش- ال ان بي و سويچ تست شده نرم افزار كارخانه اي نيز زده ام هيچ تفاوتي نكرده است. چنانچه كسي تجربه كرده راهنمائي فرمايد با تشكر

AAZ

کاربر
2010-08-27
38
102
61
مستقیم بدون سوئیچ تست کن ببین چطوری است

با سلام يكسره به ال ان بي نيز وصل شده و حتي براي اطمينان دستگاه را با چند ديش ديگر نيز آزمايش كرده ام ايراد صد درصد از خود دستگاه است همانطور كه گفتم درست بعد از 5دقيقه كار كردن بي نقص يكدفعه سيگنال مي خوابد و طبعا پس از آن صدا وتصوير دريافتي قطع مي شود چنانچه با كنترل خاموش كنيم و پس از دقايقي روشن كنيم باز هم ايراد باقي است اما اگر دستگاه را با كليد پشت خاموش كرده يا از برق بكشيم پس از چند دقيقه مجددا روشن كنيم باز خوب مي شود وپس از 5 دقيقه مجددا اين قضيه تكرار مي شود به نظر خود بنده عيب بايد سخت افزاري باشد البته آسي سيستم و ال ام داغ مي كنند اما اين مورد درباره ي تمام دستگاه هاي سالم نيز به همين صورت است و داغ كردن قطعات فوق با آنها برابر است با تشكر منتظر پاسخ و راهكار شما هستم

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
با سلام ريسيور آي كلس مدل 9595 ايكس پي وي آر بخوبي كار مي كند اما پس از 5 يا 10دقيقه يكدفعه صدا و تصوير قطع شده و كيفيت سگنال صفر شده و قدرت سيگنال نيز نصف مي شود ديش- ال ان بي و سويچ تست شده نرم افزار كارخانه اي نيز زده ام هيچ تفاوتي نكرده است. چنانچه كسي تجربه كرده راهنمائي فرمايد با تشكر
سلام دوست عزیز اگر تعمیرکاری lm317راتعویض کن درست میشه البته از جنس مرغوب بنداز

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
با سلام يكسره به ال ان بي نيز وصل شده و حتي براي اطمينان دستگاه را با چند ديش ديگر نيز آزمايش كرده ام ايراد صد درصد از خود دستگاه است همانطور كه گفتم درست بعد از 5دقيقه كار كردن بي نقص يكدفعه سيگنال مي خوابد و طبعا پس از آن صدا وتصوير دريافتي قطع مي شود چنانچه با كنترل خاموش كنيم و پس از دقايقي روشن كنيم باز هم ايراد باقي است اما اگر دستگاه را با كليد پشت خاموش كرده يا از برق بكشيم پس از چند دقيقه مجددا روشن كنيم باز خوب مي شود وپس از 5 دقيقه مجددا اين قضيه تكرار مي شود به نظر خود بنده عيب بايد سخت افزاري باشد البته آسي سيستم و ال ام داغ مي كنند اما اين مورد درباره ي تمام دستگاه هاي سالم نيز به همين صورت است و داغ كردن قطعات فوق با آنها برابر است با تشكر منتظر پاسخ و راهكار شما هستم

با سلام .

دوست عزیز طبق تجربه بنده ایرادهای مانند خاموش و روشن شدن پی در پی - تعویض خود به خود کانالها - ضعیف شدن سیگنال و قطع کامل آن بعد از چند دقیقه - کند شدن کنترل هنگام کار با ابزاهای منو ، همگی از ایرادات دستگاههای تقلبی این مدل و هیچ چاره ای ندارند. کلیه این ایرادها بعد از پیغام چینی بودن و با تعمیر و فلش کردن نمایان میشود. شما از اصل بودن مدل دستگاه خود اطمینان حاصل کنید . به نظر من مدل دستگاه شما چینی است . اگه دستگاه رو تازه خریدید پلاستیک جلو پنل را ببینید میفهمید که چینی است یا کره ای . اگر پلاستیک صاف و سیقلی بود دستگاه چینی و اگر پلاستیک زبر و دونه دونه برجستگی کوچیک داشت کره ای است . این تنها راه و مطمئن ترین راه برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن دستگاه جلو چشم فروشنده است .

موفق باشید .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوستان راهنمایی کردن اما:
1-قاب دستگاه را باز کنید ببینید زمان کار بیشتر میشود؟
2-ایسی رگولاتور317 منبع تامین ولتاژ تیونر را با جنس مرغوب تعویض کنید
3-هنگامیکه خرابی سیگنال شروع شد گرمای پردازنده را با انگشت چک کنید که غیر عادی هست یاخیر؟
4-روی پردازنده قطعه خنک کننده آلومینیومی بچسبونید ببینید زمان کار افزایش پیدا میکنه؟
5-در نهایت می توانید پایه های پردازنده را با فلکس وهواگرم تازه کنید
6-اگر هیچکدام جواب نده احتمال خرابی خود پردازنده هست

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
دوست عزیز داخل دستگاه اگر کریستال بکار رفته اونو تعویض کن اگه حل نشد ای سی فلش رو با فایل اصلی کارخانه پروگرام کن تو یه مورد مشابه البته استرانگ همچین مشکلی حل شده موفق باشید

بالا