سلام
میدونید که میشه با استفاده از FTP به دستگاه Starmax X50 و Starmax X200 وصل شد وخیلی کار ها رو انجام داد
مثل تغییر تم و تصویر بوت اسکرین ؛ انتقال فایل های IPTV و Softcam و KEY فایل و........
حتی میتونید فایل های داخل USB (هارد اکسترنال یا فلش مموری ) رو تغییر بدین یا پاک کنید که اون هارو هم بعداً اصافه میکنم
به 3 روش میشه از طریق FTP به دستگاه وصل شد
1 : استفاده از FTP خود ویندوز
2 : استفاده IE , Firefox , Chrom و.......
3 : استفاده از نرم افزار های اتصال FTP
تذکر مهم :این کار خطری برای دستگاه شما نداره اما مسئولیت کار با خود شماست (اگه دقت نکنید فقط مشکل نرم افزاری ایجاد میشه) D:
در روش دوم فقط میشه اطلاعات دستگاه رو ذخیره کرد و فایل های رو دستگاه شما قابل تغییر نخواهد بود
اما در روش اول و سوم میشه میتونید فایل های روی دستگاه رو هم ویرایش کنید
هر 3 روش رو به همراه عکس آموزش میدم؛ امیدوارم مفید واقع بشه
اول از همه به تنظیمات شبکه برید و DHCP رو روشن کنید و IP دستگاه رو یادداشت کنید
با یکی از روشهای زیر میتوند به دستگاه خودتون وصل بشید
1 :
پنجره MY Computer ویندوز رو باز کنید
در آدرس بار آدرس دستگاه رو وارد کنید و اینتر بزنید
بعد از چند سانیه به دستگاه شما متصل میشه و میتونید فایل بریزید رویدستگاه یا داخل فلش و......
لطفاً بدوناطلاع از پوشه ها وکاربرداون ها چیزی پاک یا اظافه نکنید
آخر همین متن خلاصه ای از کاربرد پوشه ها میگم
2 :
درروش دو خیلی راحت میتونید مثل روش اول آدرس آیپی دستگاه رو تو قسمت آدرس بنویسید و اینتر بزنید تا وصل بشه به دستگاه و پوشه ها رو نشون بده
فقط در این حالت نمیتونید فایل به دستگاه انتقال بدین
دقت کنید که آول آدرس باید FTP رو بنویسید مثل :ftp://192.168.1.3
3 :
در این روش لازم هست که یک نرم افزار انتقال فایل FTP روی سیستم نصب کنید
من خودو filezilla استفاده میکنم ؛ آموزش همین نرم افزار رو مینویسم.
بقیه نرم افزار ها هم مشابه این هستن D:
به آدرس زیر برید و چند ثانیه صبر کنید تا دانلود شروع بشه
نرم افزار را نصب و اجرا کنید
آدرس IP دستگاه رو وارد کنید و در قسمت پورت هم 21 رو بزنید ودکمه اتصال رو بزنید
حالا شما با دستگاه متصل شدی و میتونید کار های زیاد انجام بدین
کاربرد پوشه های موجود روی دستگاه :
database : فایل های سیستمی و تنظیمات LAN و WIFI و آبو هوا و بک آپ ها و .... توی این پوشه هست ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث هنگ دستگاه به هنگام بوت میشه که آموزش حل این موارد هم به زودی اضافه میشه)
osd_picture : داخل این پوشه تم دستگاه هست و میتونید تم دستگاه رو به دلخواه تغییر داد ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث نداشتن منو میشه که به سادگی میشه تم جایگذین کرد )
usr_disk : این پوشه شامل فایل هایی میشه که از طریق FTP آپدیت خود دستگاه دانلود شده و حافظه موقت محسوب میشه ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث هیچ مشکلی نمیشه ) اما پاک نکید بهتره
sda1 : اگه فلش مموری یا هارد اکسترنال به دستگاه وصل کنید این پوشه اضافه میشه و هرچی داخلش هست همون محتویات فلش یا هارد دیسک شما هست که پاک کردنش به اختیار خود شما هست ( وقتی به درد میخوره که فلش پر شده و میتونید فایل رو روی سیستم خودتون ذخیره کنید یا فایلی رو روی فلش انتقال بدین)
این آموزش اتصال از طریقFTP به دستگاه
کاربرد های این اتصال رو هم اضافه میکنم
میدونید که میشه با استفاده از FTP به دستگاه Starmax X50 و Starmax X200 وصل شد وخیلی کار ها رو انجام داد
مثل تغییر تم و تصویر بوت اسکرین ؛ انتقال فایل های IPTV و Softcam و KEY فایل و........
حتی میتونید فایل های داخل USB (هارد اکسترنال یا فلش مموری ) رو تغییر بدین یا پاک کنید که اون هارو هم بعداً اصافه میکنم
به 3 روش میشه از طریق FTP به دستگاه وصل شد
1 : استفاده از FTP خود ویندوز
2 : استفاده IE , Firefox , Chrom و.......
3 : استفاده از نرم افزار های اتصال FTP
تذکر مهم :این کار خطری برای دستگاه شما نداره اما مسئولیت کار با خود شماست (اگه دقت نکنید فقط مشکل نرم افزاری ایجاد میشه) D:
در روش دوم فقط میشه اطلاعات دستگاه رو ذخیره کرد و فایل های رو دستگاه شما قابل تغییر نخواهد بود
اما در روش اول و سوم میشه میتونید فایل های روی دستگاه رو هم ویرایش کنید
هر 3 روش رو به همراه عکس آموزش میدم؛ امیدوارم مفید واقع بشه
اول از همه به تنظیمات شبکه برید و DHCP رو روشن کنید و IP دستگاه رو یادداشت کنید
با یکی از روشهای زیر میتوند به دستگاه خودتون وصل بشید
1 :
پنجره MY Computer ویندوز رو باز کنید
در آدرس بار آدرس دستگاه رو وارد کنید و اینتر بزنید
بعد از چند سانیه به دستگاه شما متصل میشه و میتونید فایل بریزید رویدستگاه یا داخل فلش و......
لطفاً بدوناطلاع از پوشه ها وکاربرداون ها چیزی پاک یا اظافه نکنید
آخر همین متن خلاصه ای از کاربرد پوشه ها میگم
2 :
درروش دو خیلی راحت میتونید مثل روش اول آدرس آیپی دستگاه رو تو قسمت آدرس بنویسید و اینتر بزنید تا وصل بشه به دستگاه و پوشه ها رو نشون بده
فقط در این حالت نمیتونید فایل به دستگاه انتقال بدین
دقت کنید که آول آدرس باید FTP رو بنویسید مثل :ftp://192.168.1.3
3 :
در این روش لازم هست که یک نرم افزار انتقال فایل FTP روی سیستم نصب کنید
من خودو filezilla استفاده میکنم ؛ آموزش همین نرم افزار رو مینویسم.
بقیه نرم افزار ها هم مشابه این هستن D:
به آدرس زیر برید و چند ثانیه صبر کنید تا دانلود شروع بشه
کد:
http://sourceforge.net/projects/filezilla/files/FileZilla_Client/3.8.1/FileZilla_3.8.1_win32-setup.exe/download
آدرس IP دستگاه رو وارد کنید و در قسمت پورت هم 21 رو بزنید ودکمه اتصال رو بزنید
حالا شما با دستگاه متصل شدی و میتونید کار های زیاد انجام بدین
کاربرد پوشه های موجود روی دستگاه :
database : فایل های سیستمی و تنظیمات LAN و WIFI و آبو هوا و بک آپ ها و .... توی این پوشه هست ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث هنگ دستگاه به هنگام بوت میشه که آموزش حل این موارد هم به زودی اضافه میشه)
osd_picture : داخل این پوشه تم دستگاه هست و میتونید تم دستگاه رو به دلخواه تغییر داد ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث نداشتن منو میشه که به سادگی میشه تم جایگذین کرد )
usr_disk : این پوشه شامل فایل هایی میشه که از طریق FTP آپدیت خود دستگاه دانلود شده و حافظه موقت محسوب میشه ( تغییر بدون اطلاع در محتویات این پوشه باعث هیچ مشکلی نمیشه ) اما پاک نکید بهتره
sda1 : اگه فلش مموری یا هارد اکسترنال به دستگاه وصل کنید این پوشه اضافه میشه و هرچی داخلش هست همون محتویات فلش یا هارد دیسک شما هست که پاک کردنش به اختیار خود شما هست ( وقتی به درد میخوره که فلش پر شده و میتونید فایل رو روی سیستم خودتون ذخیره کنید یا فایلی رو روی فلش انتقال بدین)
این آموزش اتصال از طریقFTP به دستگاه
کاربرد های این اتصال رو هم اضافه میکنم