اخطار پروتکت رسیور در ای استار a2000 gold

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
عرض ادب و سلام خدمت اساتید محترم یک دستگاه رسیور ای استار a2000 gold کامل خاموش بود تغذیه سالم بود ای سی فلش رو پروگرام کردم الان رسیور روشن می شه منو هم میاد کنترل هم روی دستگاه کار می کنه ولی یه خطای پروتکت رسیور روی صفحه میاد به هیچ عنوان هم از روی صفخه نمی ره موارد زیر هم بررسی شدند 1- تغذیه سالم 2- برنامه فلش وخود ای سی فلش سالم 3- ولتاژ های dc-dc روی برد مین درست و دقیق 4- عدم خرابی قسمت تیونر این اخطار پروتکت رسیور هم بصورت انگلیسی روی صفحه میاد

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام
احتمال زیاد خروجی تیونر اتصال کرده

یا اینکه قسمتی که 13 ولت و 18 ولت رو میسازه اتصال داره

عکس بزارین بهتره

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
عرض ادب و سلام خدمت اساتید محترم یک دستگاه رسیور ای استار a2000 gold کامل خاموش بود تغذیه سالم بود ای سی فلش رو پروگرام کردم الان رسیور روشن می شه منو هم میاد کنترل هم روی دستگاه کار می کنه ولی یه خطای پروتکت رسیور روی صفحه میاد به هیچ عنوان هم از روی صفخه نمی ره موارد زیر هم بررسی شدند 1- تغذیه سالم 2- برنامه فلش وخود ای سی فلش سالم 3- ولتاژ های dc-dc روی برد مین درست و دقیق 4- عدم خرابی قسمت تیونر این اخطار پروتکت رسیور هم بصورت انگلیسی روی صفحه میاد

درود :

دوست عزیز شما رسیور رو با چند فایل آپدیت مختلف بروز رسانی کنید از طریق کابل rs اگر موجود نباشه با usb این کار رو بکنید در ضمن خطای (پرتکت) امنیتی هستش ممکنه رسیور بعلت مغایرت ریختن فایل فلش این خطا رو نشون میده به هر حال اگر میسر باشه طبق فرموده استاد از خود خطا تصویری واضح آپلود بفرمایید ببینیم.

آخرین ویرایش:

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام تصاویر مربوط به برد ای استار a2000gold و خطای پروتکت رسیور

با سلام تصاویر مربوط به برد ای استار a2000gold و خطای پروتکت رسیور درضمن با فایل فلش که از نمونه سالم کپی گرفتم حتی خود ای سی فلش را هم تعویض کردم برنامه اپدیت را هم زدم کریستال 27000 را هم تعویض کردم ای سی تیونر را هم تعویض کردم سی پی رو هیت گرفتم با تغذیه دیگه امتحان کردم تمام ترانزیستورهای اطراف تیونر تست شدند دو عدد 8550 هم تعویض شدنددر ضمن خروجی تیونر رو با مولتی متر گرفتم روی عمودی 20 ولت روی افقی 22 ولت خروجی دارد

پیوست‌ها

• 135.5 کیلوبایت بازدیدها: 58
  • 145.2 کیلوبایت بازدیدها: 59
  • 141.8 کیلوبایت بازدیدها: 59
  • 136.8 کیلوبایت بازدیدها: 61
آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با سلام تصاویر مربوط به برد ای استار a2000gold و خطای پروتکت رسیور درضمن با فایل فلش که از نمونه سالم کپی گرفتم حتی خود ای سی فلش را هم تعویض کردم برنامه اپدیت را هم زدم کریستال 27000 را هم تعویض کردم ای سی تیونر را هم تعویض کردم سی پی رو هیت گرفتم با تغذیه دیگه امتحان کردم تمام ترانزیستورهای اطراف تیونر تست شدند دو عدد 8550 هم تعویض شدنددر ضمن خروجی تیونر رو با مولتی متر گرفتم روی عمودی 20 ولت روی افقی 22 ولت خروجی دارد

درودی دیگر :

احتمال میرود مشکل در پنل رسیور باشه... کام کارت رو در آورده و رسیور به برق بزنید ببینیند آیا تغییری دیده میشه و این روش رو بعد در حال روشن بودن رسیور تکرار کنید ببیتید برطرف میشه .

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام این مدل کارت میخورد پورت کارت رو جدا کردم هی خطای پروتکت رو میده وصل کردم همینطوره پورت پنل رو قطع کردم همینطوره وصل کردم همینطوره عرض کردم رسیور خاموش بود پروگرام کردم روشن شد دو دفعه با دو فایل جدا با دو ای سی فلش جدا

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام این مدل کارت میخورد پورت کارت رو جدا کردم هی خطای پروتکت رو میده وصل کردم همینطوره پورت پنل رو قطع کردم همینطوره وصل کردم همینطوره عرض کردم رسیور خاموش بود پروگرام کردم روشن شد دو دفعه با دو فایل جدا با دو ای سی فلش جدا

درود
ایسی های اصلی این مدلها دارای سریال نامبر اختصاصی هستن و اگر ایسی رو تعویض کنید با این خطا مواجه میشد

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
درود
ایسی های اصلی این مدلها دارای سریال نامبر اختصاصی هستن و اگر ایسی رو تعویض کنید با این خطا مواجه میشد

با سلام راه حل چیست چون چند سری از این مدل رو آوردند بی نتیجه دادم مشتری برده بعد ای سی اصلی منظور ای سی رم یا ای سی سی پی یو

آخرین ویرایش:

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام اگه دوستان برنامه فلش ای استار a2000 gold رو دارند لطف کنند در بخش مربوطه قرار دهند متاسفانه من هر کاری کردم که این خطای پروتکت از بین بره نشد که نشد چهار عدد از این دستگاه همین طور بلا تکلیف مونده از همین مدل ای سی فلش رو هم با همدیگه تعویض کردم ولی نشد

آخرین ویرایش:

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
اخطار پروتکت در رسیور ای استار a2000 gold

با سلام فایل فلش رسیور رو می خواستم احتمال میدم فایل فلش خودم معیوب باشد

پیوست‌ها

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

عکس از شاسی بذارین

اگه توی برد ای سی s8035 داره از مدار خارج کنید ببینید بازم اخطار پروتکت هست؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544

با دررود :

این اخطارها همینطور که دوستان هم میدونند امنیتی هست و بر میگرده به خود آیسی امنیتی که استاد شمارشو عنوان کردند ولی میبینم توی برد نیست به گمان میاد توی خود سی پی یو تعریف شده ...
حالا یک سوأل پیش میاد آیا رسیور با کنترل عمل میکنه اگر عمل میکنه رسیت فکتوری کنید .

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44

با سلام با کنترل عمل میکند ریست کارخانه هم کردم کانال هم میاره تنها و تنها مشکلی که داره همین خطای پروتکته که روی صفحه میاره این خطا نرم افزاری هستش چون بعد از پروگرام کردن رسیور این خطا اومد اگه دوستان فایل فلش این نمونه رو دارند در قسمت مربوطه قرار دهند تا بنده با فایل فلش دیگه هم امتحان کنم و نتیجه رو اعلام کنم با تشکر

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود//دوست گرامی ایسی تیونر را چک کنید بیش از اندازه گرم نکنه یک مورد این چنینی داشتم که ایسی تیونر خراب بود /کانال هم دریافت میکرد ولی اخطار میداد

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با درود//دوست گرامی ایسی تیونر را چک کنید بیش از اندازه گرم نکنه یک مورد این چنینی داشتم که ایسی تیونر خراب بود /کانال هم دریافت میکرد ولی اخطار میداد

نه خیر مشکل نرم افزاریست بعد از پروگرام رسیور اینجوری شد یه فایل فلش سالم از این نمونه احتمالا کار منو راه میندازه

آخرین ویرایش:
بالا