ارسال اس ام اس مجانی (کاملا تست شده)

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اول اجازه بدین که از مزایای این سایت ارسال sms بگم:
1:کاملا رایگان
2:smsشما در عرض کمتر از 10 ثانیه به مقصد میرسه
3:مهمتراز همه شما با شماره ی خودتون sms رو ارسال مکنین {به هر جای این کره خاکی}
اپتدا به لینک رو به رو مشرف بشید:

http://www.talksms.com

2:شماره خود را به صورت **********98+ وارد کنید تا کد فعال سازی به موبایلتان ارسال شود{بجای ستاره ها شماره ی خودتون رو وارد کنین بدون صفر}
3: بعد گزینه ی next رو کلیک کنی
4:در این صفحه در قسمت ایمیل یک میل رو وارد کنین اگه میل خودتون هم نباشه مشکلی نیستش
5: تو قسمت Alias هم اسم خودتان را وارد کنید. ودر قسمت پسورد هم دوبار رمز عبوری یکسان را وارد کنید و به قسمت Promotional code کاری نداشته باشید
6: تیک قسمت
I have read and accepted prices and terms of service
Free registration
رو حتما بزنید
7: حال بر روی گزینه ی Register کلیک کنید.
8:به شماره موبایلتان که همان اول وارد کردید یه اس ام اس ارسال شده که یه رمز 5 رقمی آن را باید تو قسمت
:We have now sent you an activation code to your mobile. Please enter your code
وارد کنی
9: و در نهایت بر روی گزینه ی Activate کلیک کنید و تمام.
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif
icon_smile.gif

از این به بعد شما می توانید به قسمت send sms رفته و از طریق این سایت اس ام اس رایگان ارسال کنید.
البته میتونین پروفایل خودتون رو هم کامل کنین و اگه عکس از خودتون بذارین امتیاز بیشتری خواهد داشت
شما هر روز یه اس ام اس رایگان میتونید ارسال کنید. اگه کسی از کشور دیگه*ای با استفاده از لینک شما ثبت نام کنه به تعداد 3 تا 150 اس ام اس در هفته به شما اضافه میشه
کشور تا کشور فرق داره
نروژ 150 تا اس ام اس به شما اضافه میکنه و یا اگه کسی از کشور سوئد از لینک شما ثبت نام کنه شما 50تا SMS ! دریافت میکنی
اینم لیست کامل کشورها و تعداد اعتباری که به شما اضافه میشه.
اینم لینکه اینم لینکه

تشکر یادت نره:eek:ky:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باید مطالب این سایت را کامل مرور کنید

اس ام اس برام نیومد
نمیشه عزیز
با درود
دوستان این سایت اگر بتوانید درست وکامل هم ثبت نام کنید هر3روز یک پیامک مجانی میدهد!!!
به پول ایران برای هر پیامک 188 ریال اعتبار میخواهد وقت خودتان را هدر ندهید:busted_red:
http://www.talksms.com/cat/71.aspx

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
توجه!!!

با سلام

ميشه تعداد sms ها رو با اضافه کردن افرادي به زير مجموعه بالا برد این سیستم طوری هست که بعد از عضویت و دریافت لینک اختصاصی باید اون رو به دوستانتون معرفی کنید تا دوستان هم از طریق شما عضو سیستم بشن و شما از این بابت امتیاز ارسال چند sms رو بدست بیارید !!!

-احتمالا شما متوجه نشديد ولي اين دوست عزيز هم اومده بود لينک اکانت خودشو در پست بالا در اين سايت و احتمالا بسياري سايت هاي ديگه گذاشته که شما بريد از طريق اون لينک ثبت نام کنيد و تعداد بسيار زيادي در روز sms مجاني به ايشان جايزه داده بشه. من امروز متوجه شدم و لينک رو اصلاح کردم تا تا اين دوست ما ديگه از اين زرنگ بازي ها در نياره !!!:051:

اما از اين حرفها گذشته
اين سيستم يک مشکلاتي داره لطفا توجه کنيد:

1- عضویت هر کس از طریق لینک اختصاصی شما با ارسال یک sms از طرف خود سایت talksms به شما اطلاع داده میشه همچنین شماره موبایل شما از طریق لینکي که ثبت نام کردين با اس ام اس براي طرف که زير مجموعش شدين ارسال میشه (بيشتر به همين دليل بود که من لينک رو اصلاح کردم) !!!

2 - ممکنه در طول شبانه روز بي نهايت sms هاي بيخود از طرف اين سايت براتون بیاد...

قبل از اينکه در جايي عضو بشيد حتما کمي دقت کنيد باور کنيد من خودم حتي تو فيس بوک و از اين دست سايتها هم عضو نميشم چه برسه بيام شماره موبايلم رو بدم به اينا که خيلي راحت ميشه ازش سو استفاده کرد و براي مقاصد ديگه اي استفاده کرد شايد هم اصلا يه نوع ابزار جاسوسي حساب بشه . شماره موبايل و ايميل خودتون رو به همين راحتي در اختيار ديگران قرار نديد .

آخرین ویرایش:
بالا