با درود ///دوست گرامی اگر الکتریسته ساکن حین کار به دستگاه داده باشید ممکنه پردازنده از خراب شده باشه //من یک مورد گیرنده دیجیتال نو بود که حین نصب واسه مشتری الکتریسیته ساکن دستم روی دستگاه تخلیه شد و خروجی اچ دی از کار افتاد
درود :
توضیحات دوستمان جناب بردیا وافر و متین هستش... بنده هم اضافه میکنم و اون هم احتمال میدم خود کابل hdmi مورد پیدا کرده در صورت امکان با کابلی دیگر روی همین رسیور تست کنید .
درود
با کابل دیگر هم چک کردم سیپیو این مدل در بازار پیدا میشود در ضمن یو اس پی هم از کار افتاده بود که ریگلاتور ان مشکل داشت ان را نداشتم قسمت ورودی رگلاتور 5ولت را داشت که بالای ریگلاتور جای جامپر کردن اشت که رگلاتور را کلا برداشتم و ان جای جامپر را با یک مقاومت اس ام دی صفر جامپر کردم به نظرت حافظ جان بعدها مشکل ایجاد نمیکند عکس را ضمیمه میکنم
مشاهده فایلپیوست 101055مشاهده فایلپیوست 101057مشاهده فایلپیوست 101056
با درود //اقا ضرر نداره اگر یک بار ایسی فلش را پروگرام کنید شاید برنامه پریده باشه وگرنه در نهایت همون پردازنده خراب شده
خروجی hdmi مستقیم از خود پردازنده میاد و تو مسیر ایسی و مقاومت اینا نیست و اگه از کار افتاده حتما از خود پردازنده هست و با توجه ب اینکه در حین کار کابل ب تیونر وصل کردین احتمال زیاد پردازنده مشکل پیدا کرده..
بله پردازنده اون هست قبلا از همکاری نو داشت خریدم.منتها الان رو نمیدونم
درود
جناب دارگون این کسی که میگویید فروشنده قطعات الکترونیک هست؟
درود
جناب دارگون این کسی که میگویید فروشنده قطعات الکترونیک هست؟