استارست 1400-1200

mehdi

کاربر
2007-08-24
10
8
سلام به همه دوستان در اینجا با یک ترفند در استارست 1400 میخواهم به بعضی از دوستان نمایش بدم شما می توانید نام کانال را به صورت فارسی بنویسید مثلا به جای IRIB TV 1 می توانید بنویسید شبکه اول برای این کار وارد منو - بعد وارد ویرایش کانالها سپس کلید زرد رنگ را بزنید و نام کانال را تغییر دهید به همین راحتی.... لطفا نظر بدهید و اگر کسی چیزی جدیدتر میدونه به ما هم یاد بده شاید ترفند من تکراری باشه..... موفق باشید مهدی:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:ُّـ:(:(:(:(:fish::(:icon28::):cupidarrow::icon26::cool::(:ُّـ

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
با درود خدمت اساتيد

دوستان يك رسيورx1200 مشگل صدا دارد.وتصوير بسيار ضعيف هست .مثل اينكه لامپ تصوير كاملا ضعيف هست تصوير ديده ميشه.از پيشينه اين دستگاه كاملا بي اطلاع هستم. فكر كردم شايد با نرم افزار كارخانه اي درست بشه ولي متاسفانه نتونستم پيدا كنم.از حضور دوستان تمنا دارم اول بفرمايندچه مشگلي باعث بروز اين نوع خرابي هست .دوم اينكه نرم افزار كارخانه اي اين مدل به اضافه لودر را عنايت بفرماييد.
سپاس

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
با درود خدمت اساتيد

دوستان يك رسيورx1200 مشگل صدا دارد.وتصوير بسيار ضعيف هست .مثل اينكه لامپ تصوير كاملا ضعيف هست تصوير ديده ميشه.از پيشينه اين دستگاه كاملا بي اطلاع هستم. فكر كردم شايد با نرم افزار كارخانه اي درست بشه ولي متاسفانه نتونستم پيدا كنم.از حضور دوستان تمنا دارم اول بفرمايندچه مشگلي باعث بروز اين نوع خرابي هست .دوم اينكه نرم افزار كارخانه اي اين مدل به اضافه لودر را عنايت

بفرماييد.
سپاس

از دوستان عزيزي كه در مورد مشگلات بالا اطلاعاتي دارند.ممنون ميشوم .عنايت بفرمايند.

سپاس

بالا