استرانگهای جدید وبا کیفیت وارد بازار شدند: 4902 ,4930 ,4910

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
درود به دوستان گل
داشتم تو این سایتهای خارجی نگاهی میکردم که این مدل 8110 استرانگ فول اچ دی را دیدم گفتم کاتالوگ محصول را برای شما عزیزان قرار بدهم گویا شرکت استرانگ واقعا غول های خودش را وارد بازار کرده است البته این مدل هنوز در ایران نیست
(اختصاصی ایرانست irsat)

سلام عزیز این رسیور برای اروپا هست گل من نه برای خاورمیانه واسیا ممنونم گل من ..

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام عزیز این رسیور برای اروپا هست گل من نه برای خاورمیانه واسیا ممنونم گل من ..
درود به مهدی خان بله عرض کردم که به خاورمیانه نرسیده است البته چند مدل دیگر هم بود اما این جدیدترین محصول بود که دیدم باید رسیور خوبی باشد

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
با سلام خدمت دوست عزيز
ايا رسيور 4902 با توجه به ان كه الان شبكه هاي اكشن و rtl9 فركانس ان s2 شده با اين رسيور قابل دريافت است يا نه؟؟
و چرا پشت رسيور زده ساخت چين ؟؟؟؟؟؟؟؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام خدمت دوست عزيز
ايا رسيور 4902 با توجه به ان كه الان شبكه هاي اكشن و rtl9 فركانس ان s2 شده با اين رسيور قابل دريافت است يا نه؟؟
و چرا پشت رسيور زده ساخت چين ؟؟؟؟؟؟؟؟
فرکانس s2 را نشان میدهد اما چون این کانال ها کارتی هستند باید دانگل یا سی سی کم داشته باشید برای دیدن در ضمن چین درجه 1 میباشد و بهتر از این است که زده باشه ساخت کره اما در چین تولید بشه رسیوری با کیفیت از لحاظ سخت افزاری میباشد

saman2

کاربر
2010-09-01
10
16
48
درود بر شما میشه بهتر توضیح بدید که رسیور 4902 چه برتری به ایکس کروزر 400 داره از نظر سخت افزاری چون من هر دو رسیور رو باز کردم به نظر من سخت افزار ایکس کروزر بهتره

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
درود بر شما میشه بهتر توضیح بدید که رسیور 4902 چه برتری به ایکس کروزر 400 داره از نظر سخت افزاری چون من هر دو رسیور رو باز کردم به نظر من سخت افزار ایکس کروزر بهتره

هر دو رسیورهای خوبیند و کلا 2 نوع مختلفه نمیشه گفت کدوم سرتره هر کدوم خوبی و بدی خاصه خودشو داره ولی معمولا استرانگ رسیور بدی وارد بازار نمیکنه و به مرور زمان با برنامه مشکلاتش کمتر میشه

amir6011

کاربر
2010-10-20
5
8
43
با سلام. من الان ريسور Iclass 9595x و ميخوام استرنگ بخرم به نظرتون 4902 بهتره يا 4910 و در ضمن هارد اينترنال 1TB ميخورن

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام. من الان ريسور Iclass 9595x و ميخوام استرنگ بخرم به نظرتون 4902 بهتره يا 4910 و در ضمن هارد اينترنال 1TB ميخورن

درود
عزیز فرق 4910 با 4902 این است که dvbt دارد یعنی با 4910 می توانید تلوزیون ایران هم داشته باشید که ارزش دیدن هم ندارد 4902 هم رسیوری با سخت افزاری قوی است اما یکم مشکل نرم افزاری دارد که با نرم افزارهای جدید برطرف می شود

amir6011

کاربر
2010-10-20
5
8
43
درود
عزیز فرق 4910 با 4902 این است که dvbt دارد یعنی با 4910 می توانید تلوزیون ایران هم داشته باشید که ارزش دیدن هم ندارد 4902 هم رسیوری با سخت افزاری قوی است اما یکم مشکل نرم افزاری دارد که با نرم افزارهای جدید برطرف می شود
تشكر .تفاوت قيمتشون تو چه حده

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
به نظر من که ارزش خرید ندارن به خصوص 4902 که مشکلاتی زیادی اعم از سیگنال دهی ، ضبط و شیرینگ اینترنتی داره که اعمال مهمی تو یه رسیور انجام میدن . با یه کم مبلغ بیشتر میتونی رسیورهای بهتری بگیری .البته نظر شخصیه منه چون میخواستم 4902 بگیرم و لی به علت مشکلاتی که تو عمل دیدم منصرف شدم .

amir6011

کاربر
2010-10-20
5
8
43
به نظر من که ارزش خرید ندارن به خصوص 4902 که مشکلاتی زیادی اعم از سیگنال دهی ، ضبط و شیرینگ اینترنتی داره که اعمال مهمی تو یه رسیور انجام میدن . با یه کم مبلغ بیشتر میتونی رسیورهای بهتری بگیری .البته نظر شخصیه منه چون میخواستم 4902 بگیرم و لی به علت مشکلاتی که تو عمل دیدم منصرف شدم .
خب كدوم مدلها رو ميگين خوبه يه كم توضيح ميدين چون يجا خوندم كه استرانگ اونم اين دو مدل رو تعريف كرده بودند

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
خب كدوم مدلها رو ميگين خوبه يه كم توضيح ميدين چون يجا خوندم كه استرانگ اونم اين دو مدل رو تعريف كرده بودند
اگه تو مایه های (قیمت) همین مدل میخوای ایکس کروزر 400 بهتره چون شیرینگ اینترنتی فوق العاده ای داره و حدودا لینوکسیه و مشکلاتش کمتره اما فقط کیفیت تصویر اچ دی اش یه کم از استرانگ کمتره اونم خیلی کم . ولی یه کم قیمت بالاتر یه ویوسولو(لینوکسی) بخری فوق العاده است و از هر نظر راضیت میکنه و یه کم بالاتر ویو دیو که شاهکاره .

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
استرانك 4902كه من دارم يه همجين مشكلاتي ندارد_البته با ال ان بي برميوم كلد يه كم مشكل سيكنال دهي داشت كه اونم برميوم سوبر اج دي كردم مشكل حل شد
من چندتا از رفیقام استرانگ 4902 گرفتن و وقتی وصل کردن دیدن سیگنال خیلی کم یا حتی بعضی از فرکانسها قطعه (به خصوص رو اچ دی ها) اما همون رسیور قدیمی رو وصل میکردن با قدرت وصل بوده و علاوه بر اون توشیرینگ اینترنتی هم هنگ میکنه و صدتا فلش باید بگبری تا یکیش به این اعجوبه بخوره .

am11

کاربر
2009-05-29
3
4
30
با عرض سلام . آیا از دوستان کسی است که در شیراز یا بندر گناوه رسیور 4902 را برای فروش داشته باشد؟با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با عرض سلام . آیا از دوستان کسی است که در شیراز یا بندر گناوه رسیور 4902 را برای فروش داشته باشد؟با تشکر

درود دوست گرامی لطفا در سایت درخواست نکنید چون مدیر برای فروش محصولات نداریم در ضمن شیراز منبع استرانگ هم هست و ارزانتر از شهرهای دیگه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
شرکت استرانگ طراح و تولید کننده است با سابقه ای طولانی.
زمان آنالوگ ، در مقایسه با مارک هایی چون Pace, Eurostar, echostar, Benjamin ....، استرانگ بهترین رسیورها را تولید می کرد و همچنین مارک winersat که در کنار استرانگ … جزو مارک های مطرح بودند. حتی lnb های استرانگ نیز بهترین بود.

اولین سری رسیورهای دیجیتال که وارد ایران شدند، مدل های 4610 و 4800 استرانگ ، که در مقایسه با مدل های دیگر، از کیفیت بهتری برخوردار بودند و ....
در واقع هرکدام از مدل های استرانگ در زمان خودشون، در مقایسه با مارک های دیگر بهترین بودند. (از لحاظ منو، سرعت تعویض کانال، سرعت اسکن، تیونر و سیگنال دهی، کیفیت تصویر، ساپورت نرم افزاری ...)

به همین دلیل، به خاطر کیفیت و مرغوبیت محصولات و پشتیبانی نرم افزاری، استرانگ توانست بخشی از بازار ایران را بدست گیرد و سالها (حدود 11 سال) در ایران حضور مداوم داشته باشد و همیشه به عنوان یک مارک خوب، مطرح باشد.
و شکی نیست در آینده نیز شاهد حضور محصولات جدید تر خواهیم بود بخصوص اگر ممنوعیت سیستم ماهواره ای در ایران برطرف شود.
------------------
درباره 4902 باید گفت: باکیفیت ترین و آخرین مدل از محصولات استرانگ است.

ایرادی که به این رسیور می توان گرفت:
· نداشتن لن اینترنال (که خوشبختانه با لن اکسترنال بخوبی کار می کند)
· عدم ساپورت زبان فارسی (منو، زیرنویس و تلتکست) که براحتی با نرم افزار قابل حل است.

و قابلیت هایی که این مدل می توانست داشته باشد ولی متاسفانه ندارد و با شرکت نیز مطرح کردم و امید است در محصولات آتی در نظر گرفته شود عبارتست از:
· ساپورت هارد با فرمت ntfs
· ساپورت فرمت صوتی wma
· ساپورت فرمت تصویری wmv8 که البته ورژن 9 در 4902 ساپورت می شود
· ساپورت انواع زیرنویس از جمله sub/idx و زیرنویس فایل های DVD و فونت utf8
· ساپورت انواع فرمت تصویری flv و ts که البته بعضی از کدک های این نوع فرمت ها، در 4902 ساپورت می شود.
· ساپورت فرمت های mov,dat,mpeg تا دیگر نیازی به تغییر نام به mpg نباشد
· ساپورت انواع فرمت عکس از جمله bmp
· ساپورت فرمت های تصویری با فرمت rmvb, asf
· ساپورت فرمت trp و ts برای رکورد به صورت انتخابی
· ساپورت wifi از طریق usb و یا قرار دادن wifi به صورت اینترنال
· پورت usb3 بجای usb2
· و افزایش تعداد پورت usb به 3عدد پورت (چون بعضی از هاردهای پرتابل جدید از 2 پورت usb همزمان با هم جهت تامین برق مصرفی و انتقال دیتا استفاده می کنند)
· و همچنین حذف پورت های Component, Composite, و استفاده از فقط یک خشاب و فقط یک کارت ریدر ......، جهت کاهش قیمت دستگاه

درباره این که پرسیدید آیا دستگاه بدی هست یا نه؟ با توجه به تجربه و آشنایی با قابلیت های 4902 خودت بگو در این رنج قیمت آیا مدلی بهتر از 4902 سراغ دارید؟
رسیورهای لینوکسی cuberevo به دلیل سخت افزار ضعیف (پردازشگر 266Mhz) اصلا در حدی نیستند که با 4902 مقایسه شوند. و رسیور های به اصطلاح لینوکسی xcruiser مدل 400 و 400 پلاس، مسائل و مشکلاتشون زیاده و ساپورت نرم افزاریشون رضایت بخش نیست و بد نیست که بدانید شرکت xcruiser یه شرکت صوری است و سفارش دهنده.....، تولید کننده نیست.

در رنج رسیورهای گران قیمت که اکثرا لینوکسی هستند تنها مدل قابل توجه که بهایی را که برایش پرداخت می کنی ، ارزشش را دارد، رسیور Clarke-Tech ET9000 می باشد.
در رنج رسیورهای ارزان قیمت نیز بهترین رسیورهای موجود در بازار سری xII و xIII استرانگ است که البته مدل هایی که mpeg4 را ساپورت نمی کنند کم کم حذف می شوند و جایشان را مدل هایی مشابه 4330 و 4329 خواهد گرفت

----------------------------------------

درباره TV های سونی
به شخصه تجربه این مورد را نداشتم. و این مسئله توسط برخی از کاربران مطرح شده آن هم فقط با برخی از مدل های قدیمی سونی.
با مدل های جدید سونی و مارک های دیگر از جمله lg و Samsung و پاناسونیک و ....، مشکلی مطرح نشده. که همین امر بیانگر این است که 4902 در این مورد بخصوص، از عیب و ایراد مبراست و شاید ایراد از TV های قدیمی سونی است.
اگر شما چنین مشکلی دارید :
1. وضوح تصویرهای مختلف از جمله 576i را روی خروجی HDMI تست کنید ببینید تصویر دارید یا نه، چون ممکن است TV و یا کابل شما با وضوح تصویر رسیور در حالت 1080i/p مشکل داشته باشد.
2. از یک کابل مرغوب و با کیفیت مثل DLC-HD20HF استفاده کنید شاید مشکلتان برطرف شود.[/PHP]

بالا