استفاده از میکروکنترلر avr بجای رله 12 ولت جهت سوئیچر 8 به 1

asgharmohsen

کاربر
2008-08-20
5
5
با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم و میهمانان عزیز سایت irsat :

آیا از میکروکنترلر(آی سی) AVR بجای رله 12 ولت جهت ساخت سوئیچر 8 به 1 برای استارست 550 میتوان استفاده نمود ؟ با سپاس

asgharmohsen

کاربر
2008-08-20
5
5
کمک

آیا سوئیچر 8 به 1 را میتوان به استارست 550 متصل کرد؟ در غیر اینصورت چه راه کار دیگری وجود دارد ؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
آیا سوئیچر 8 به 1 را میتوان به استارست 550 متصل کرد؟ در غیر اینصورت چه راه کار دیگری وجود دارد ؟

با سلام دوست عزیز سوئیچر 1 به 8 توسط رسیورهای سری 550 استارست ساپورت می شود مشکلی نیست

asgharmohsen

کاربر
2008-08-20
5
5
با سلام به جناب Ali.RISIVER

بازهم به معرفت شما که بعد از سه روز جواب ما را دادید نفست پایدار دلت روشن . فقط یک لطفی کن کامل با یک نمونه توضیح بده چگونه از سوئیچر 8 به 1 میتوان جهت اتصال 8 ال ان بی به ریسیور استارست 550 سوپر بهره برد وتنظیمات در ریسیور به چه نحو است ؟ با سپاس.

gahraman

کاربر
2008-06-21
8
27
دوست عزیز شما اول مشخصات کامل رسیور را اعلام کنید که استارست 550 شما پلاس است یا سو*پر یا اولترا
در درجه دوم سویچر 1به 8 با 8 به 1 فرق دارد. در موقع نوشتن دقت کنید
در درجه سوم مطالبی که نوشته ام را با دقت بخوانید . واول مشکلتان را با خودتان حل کنید و بعد ادامه دهید.
دایساک 1.2 یعنی رسیور قابلیت کار با دیشگردان H-H را دارد . یعنی همان موتور دایساک را ساپورت میکند
دایساک 1.0 یعنی حالت معمولی و ساپورت سویچر های موجود در بازار که چهار ال ان بی را ساپورت میکند
دایساک 1.1 یعنی اگر رسیوری انرا ساپورت کند شماره ال ان بی ها را در uncommit به ترتیب وارد میکننددر هر مدوس آن قابلیت 8 یا 16 ال ان بی ودر حالت کلی تا 64 ال ان بی قابل استفاده است .
حالا اگر رسیور شما دارای گزینه 1.1 نیست ، یعنی از سویچری که 8 ال ان بی به یک رسیور است .بی خیال شوید.
و اینکه این قضیه را با سویچ کردن با میکرو کنترولر (AVR) انجام بدهید هم ممکن نیست صحبت انتقال ولتاژ AC و دریافت فرکانس در حد مگا هرتز است و انحراف سیگنال و افت آن در مدار عملا سیگنالی برای آنالیز توسط تیونر نمیرسد. وقتی سیم رسیور دو تکه باشد ویا جنس مرغوب نباشد، افت سیگنال پیش میاید .آیا از میکرو سیستم ها در اینمورد میتوان انتظار معجزه داشت.؟

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
درود

به نظر من این بحث رو نبندید شاید تونستیم با همین ایده کارای جالبتری بکنیم

مثلا" بتونیم یه موتور گردون با قیمت کم بسازیم

به نظر من میشه اما به تنهایی هرگز

پس حالا بحث رو ادامه میدیم :

کسی میدونه موتور گردون چطور میفهمه کی باید حرکت کنه و کی باید بایسته ؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سويچ كردن و دستور گردش موتور توسط تن هاي استاندارد انجام ميشود كه توسط نرم افزار و سخت افزار در دستگاه توليد ميشود
و در سويچ و موتور توسط قطعه و مدار خاص شناسايي و تغيرات اعمال ميشود
ساختن سويچ و موتور دايسك به هيچ وجه به صرفه نيست بدليل قيمت و قطعات بكار رفته

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با تشکراز دوست گرام
حرفتون رو قبول دارم کامــــــــــــــــــــــلا
اما در کل درک این موضوع به نفع همه ماست.

به این شکل اگه مشکلی پیش بیاد میتونیم حلش کنیم.

مثلا" با باز کردن یه موتور که گیر داشت تونستم مشکلش رو حل کنم و خیلی چیزا یاد بگیرم

حال یه سوال دیگه دارم :

آیا آی سی داخل موتور جهتها رو ذخیره میکنه یا دستگاه ؟؟؟؟؟

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
دوستان فکر کنم سوال پرسیدم چرا جواب نمیدین آخه بابا گناه داریم هـــــا
این سوالا رو جواب بدین ممنون :

1-آیا جهت هایی که ما در رسیور ذخیره میکنیم در آی سی موتور هم ذخیره میشه ؟؟؟
2-اگه اینطور نیست پس چرا موتور دکمه ریست داره ؟؟
3-اصلا" راحترش کنم اگه موتوری رو بدونه ریست کردن به یه دستگاه دیگه وصل کنیم مشکلی نیست ؟؟
4-یا اینکه اگه یه موتور برای دایساک تنظیم شده باشه آیا میشه بدون ریست کردن موتور تنظیماتش رو به Usals تغییر داد ؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزيز سوال خود را در بخش مربوط به نصب ديش گردان مطرح كنيد
حتمن پاسخ داده ميشود

بالا