استفاده سی سی کم برای رسیورهای با پشتیبانی Twin Protocol به کمک O-Box Reciever v2.1

ehsan001

کاربر
2006-10-26
5
14
خیلی وقت بود که قیدسی سی کم رو روی دستگاه هایی که فقط Twin دارن مثل استارست های 550 و ... رو زده بودم ولی گویا با این برنامه یه اتفاقایی داره میفته .
این برنامه که از طریق Twin Porotocol به دستگاه کانکت میشه به کمک پلاگین های Hadu , Acamd می تونه به سرور NewCamd, CCCAM وصل بشه (البته اینجور که من متوجه شدم).
ولی هرچی با این برنامه ور رفتم نتونستم جواب بگیرم ، اگه اساتید لطف کنن در مورد این برنامه راهنمایی کنن فک کنم مشکل خیلی ها با این برنامه O-BOX به خاطر این سرورهای محدود و ترافیکش حل بشه.
حداقل این که با یه اکانت سی سی کم یه نفس راحتی بکشیم .(هر چند این رسیور واسه سی سی کم مناسب نیست ولی از هیچی که بهتره).
* از طریق پلاگین Hadu به سرور سی سی کم کانکت میشه ، تو قسمت Server Info لیست Providor رو می ده ولی کد نمیگیره .
از اون 2پروتوکل دیگه هم همینطور بود ، احتمالاً مشکل ارتباط پلاگین با برنامه هستش .
اگه اساتید راهنمایی کنن ممنون میشم . ببینیم اصلاً این کار شدنی هست یا نه ...
در ضمن عکس کلی از برنامه رو گزاشتم .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوست عزیز.
بعید میدونم این کار شدنی باشه.هر رسیور واسه هماهنگی با شرینگ سی سی کم نیاز به پشتیبانی از پروتکولهای مخصوص به خودش مانندsssp و یا csc ecm داره و فکر نمیکنم که با پروتکل twin قابل اتصال به این نوع از شرینگ باشه.همون دانگل رو پشتیبانی میکنه خودش کلی جای شکرش باقیه.

ehsan001

کاربر
2006-10-26
5
14
شرمنده اینم لینک عکس های گرفته شده از برنامه + برنامه O-Box Reciever v2.1

Pic1.jpg

بالا