اشکال در کانکت شدن به اینترنت ایکسکروزر 380

baby202020

کاربر
2007-11-15
10
7
با سلام من جدیدترین بلاگین و سافتور را به ریسیور دادم ولی به اینترنت کانکت نمیشود هم با کابل هم با وایرلس تست زدم جواب نداد روی کانکت که فشار میدهم ریسیور یک ساعت رو کانکت میمونه و وصل نمیشه و بعد یک ساعت هم هنگ میکنه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من جدیدترین بلاگین و سافتور را به ریسیور دادم ولی به اینترنت کانکت نمیشود هم با کابل هم با وایرلس تست زدم جواب نداد روی کانکت که فشار میدهم ریسیور یک ساعت رو کانکت میمونه و وصل نمیشه و بعد یک ساعت هم هنگ میکنه
با درود
هزار بار گفتیم برای تاپیک عنوان مناسب انتخاب کنید تا بیننده متوجه مشکل شما بشود
برای استفاده از شیرینگ اینترنتی باید مودم اینترنت شما روتر ست شده باشد یعنی یوزر وپسورد اینترنت داخل مودم ست شده باشد وبرای اتصال به اینترنت کانکشن در اینترنت نداشته باشید
اگر مودم وایرلس هست dhcpفعال باشه یعنی مودم به رسیور ایپی بدهد.

mahdilotfinia

کاربر
2008-02-15
7
15
ببخشید من هم این سئوال رو اینجا می پرسم اما من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ای پی هم میده یعنی اون قسمتهای رو از اعداد ای پی پر میکنه اما وقتی کانکت رو میزنم همین مشکل ایجاد میشه تا اینکه سیستم رو خاموش کنید اول با پورت lan استفاده کردم که نتیجه نگرفتم بعدش از وای فای استفاده کردم و یه لن وای فای براش گرفتم و وقتی نوع لن و توی نت ورک تغییر دادم و وصل کردم دستگاه قطعه رو پیدا کرد و شناخت و باز هم ای پی ها رو پر کرد اما باز هم همین مشکل ایجاد شد باز هم هنگ میکنه یکی از دوستان گفت که مشکل از برنامه هایی هست که روش ریختی که اونها رو هم به دقت از اول ریختم تا آخرین برنامه و پلاگین ها رو نصب کردم حالا راهی هست که همه چی رو پاک کنم و دباره از اول امتحان کنم و یا شما راه حل دیگه ای توصیه می کنید مودم من وایرلس ایسوس و لن یو اس پی هم دیلینک هستش

بالا