اطلاعیه مردادماه 93(میهمان irantk)

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
در طول 2 سال گذشته دوستانی که در انجمن irantk.ir کاربری vip داشتند عضویتشون در این انجمن به عنوان کاربر میهمان irantk فعال میشد
ولی متاسفانه کاربرام میهمان فقط ارسال کننده هستند در انجمن و به جزء چند نفر انگشت شمار بقیه حتی 1 ارسال هم ندارند در انجمن و این باعث گله مدیران این انجمن شده و مجبورم کاربری دوستان عیر فعال انجمن که به عنوان میهمان irantk در انجمن عضو هستند را به حالت تعلیق دراورم .
از یک هفته دیگر کاربری میهمان irantk در انجمن لغو خواهد شد و از بین این گروه کاربری کاربرانی که ارسالات و فعالیت مناسبی دارند به گروه کاربران افتخاری منتقل خواهند شد.

2009-05-15
0
28,977
باسلام...
باتشکرازعنایت داداش زکریا.بعضی دوستان خیال میکنن مااینجا جایزه وهدیه ویژه انجمن تعمیرکارانیم واصلا اینگونه نیست ومدیران اینجا ازبقیه کاربران هم انتظارکمک وراهنمایی درمباحث ومشکلات وسوالات کاربران رو دارن ونبایدفقط استفاده کننده باشیم وهمه بایدمشارکت داشته باشن دربروزرسانی سایت...

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درد دل یه کاربر :
درود
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت admin و [COLOR=#8000000]بهروز وثوق[COLOR=#8000000]ی[/COLOR][/COLOR]
دوستان عزیز اگه قرار باشه بنده حقیر با این تعداد پست و یک کاربر عزیز دیگه که بعنوان میهمان irantk با سه چهار تا پست یه جور باهامون برخورد بشه خداوکیلی انصاف نیست .
لا اقل بیایید و کاربرها را از لحاظ تعداد پست درجه بندی کنید و کاربرهایی که بالای 100 پست دارند را دیگه بعنوان میهمان معرفی نکنید .
مردونگی پیغامی که برای تمدید حق اشتراک برام اومد برای اینکه بتونم از مطالب مفیدش استفاده کنم بدون معطلی پرداخت کردم .
حالا اگه شما مثلا بنده رو کاری بکنید که دیگه نتونم ازمطالب سایت استفاده کنم کجا برم ؟
و یا حالا هرجا هم که رفتم باید از صفر شروع کنم تا دوباره اینقدر مطلب داشته باشم .
با تشکر از شما .

nika Edison

کاربر
2013-09-09
18
45
سلام بنده یکی از کم کارای این سایت هستم ، ما توتعمیر گاه خودمون لوازم برقیهای مختلفی تعمیر میکنیم و خیلی کم از این سایت استفاده میکنیم ولی استفاده میکنیم و بعضی مواقع خیلی بدرد ما خورده و نیاز بهش داریم حالا خیلی کم رسیور برای تعمیر میارن چون ما نساب نیستیم ، حدود پنج شش ماه پیش بیست و پنج تومان به حساب اقای سلیمانی ریختیم اما خبری از کاربری نبود با پستهای مکرر به اقای محمودی نهایتن ما رو به انوان میهمان پذیرفتن حالا بگید چیکار کنم باز هم هزینه ای باشه میپردازم ،لطفا راهنماییم کنید.

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
سلام دوست عزیز هزینه اشتراک انجمن تعمیرکاران را پرداخت کرده اید و کاربری این انجمن بصورت افتخاری برای دوستان ان انجمن فعال شده بوده
من نگفتم در طول روز پست ارسال کنید .دوستانی که به این انجمن نیاز دارند حداقل در طول سال حتما یکی دو مشکل بداشون پیش اومده در مورد تعمیرات و تا تجربه ای داشتند میتوانستن همان هم بنویسند .استفاده از بخش های عمومی برای همه ازاد هست و دوستی که گفتند نصاب نیستند باید بگم که بخش ها مورد استفاده نصابان بدای عموم ازاد هست و فقط دسترسی بخش های تعمیرات و فایل های فلش برای عموم در انجمن قابل دسترسی نیست

نيكي

کاربر
2012-01-20
42
169
سلام جناب محمودي
با تشكر از شما بابت اين كه تا اين مدت كاربري ما رو به عنوان ميهمان فعال كرديد
ولي كم كم عيد فطر نزديك است منتظر عيدي بوديم!!! با اين اخطار ته دلمان رو خالي كرديد :frown: من هر از گاهي به اطلاعات سايت نياز پيدا ميكنيم كه تا بحال هم استفاده خوبي كردم تعداد ارسالات بايد در ماه چند عدد باشد تا حذف نشويم ؟ با تشكر

آخرین ویرایش:

cybernova

کاربر
2014-02-15
3
17
با سلام خدمت مدیریت کل و سرپرست
همه فرمایشات شما متین و درست هستند منتهی وقتی بنده به عنوان مهمان به این سایت معرفی شده ام و غیر از بخش های عمومی به قسمت های تخصصی دسترسی ندارم چگونه می توانم فعالیت کنم؟چند بار هم لینک فعال سازی رو امتحان کردم ولی متاسفانه فعال نبود ،قضیه لینک رو از این جهت عنوان کردم که حتی حاضر بودم و هستم هزینه ای جداگانه برای این سایت نیز بپردازم ولی وقتی همه درها بسته باشند ،شما بفرمائید چه کاری باید انجام دهم؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود
برای دیدن مطالب بخش های تخصصی مربوط به تعمیرات رسیورها و فایل های فلش باید حتما عضو ویژه یا کاربر افتخاری باشید دیگر بخش ها نیاز به پرداخت حق عضویت یا کاربر افتخاری بودن ندارد اگر به انجمن های همسایه مراجعه کنید خواهید دید اکثرا برای استفاده از بخش های رسیور باید حق استراک پرداخت شود در حال حاضر بعضی کاربران افتخاری سایت هیچ فعالیتی در سایت ندارد باید تفاوتی بین کاربران فعال و غیر فعال باشد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت مدیریت کل و سرپرست
همه فرمایشات شما متین و درست هستند منتهی وقتی بنده به عنوان مهمان به این سایت معرفی شده ام و غیر از بخش های عمومی به قسمت های تخصصی دسترسی ندارم چگونه می توانم فعالیت کنم؟چند بار هم لینک فعال سازی رو امتحان کردم ولی متاسفانه فعال نبود ،قضیه لینک رو از این جهت عنوان کردم که حتی حاضر بودم و هستم هزینه ای جداگانه برای این سایت نیز بپردازم ولی وقتی همه درها بسته باشند ،شما بفرمائید چه کاری باید انجام دهم؟

دوست عزیز شما در بخش های عمومی رسیورها مطلب ارسال کنید و اگر جای توانستید کمک کنید مطمئن باشید رسیدگی می شود و دسترسی شما به دیگر بخش ها باز می شود

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
با سلام
کار خوبی کردید منهم از این موضوع رنج میبرم بارها شده که برای جواب دادن پست کاربران به خودم مسئولیت دادم وبلافاصله جواب در خور توانم را دادم ولی از خیلی ها گله مندم توی پست هم نوشتم با وجود مثلا نمایندگی یا اطلاع از یک موضوع مطلبی در خواست دادم ولی مدتها بی جواب میمونه که این واقعا جای گله داره همین یک هفته پیش راجع به تبلت مطلبی درخواست دادم با وجودی که یک نفر اظهار نمایندگی در اون بخش روداره ولی تا الان بی جواب مونده واین برای یک سایت با این همه درخواست کننده وبهترین رتبه حتی در بین کاربران خارج از کشور خیلی بده که بروز نباشه هر کاری میکنید خوبه چون بزودی سایت بروز خواهد شد ممنون حتی اگر کاربری من غیر فعال بشه بنفع همه است

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,858
درود
دوستان عزیز از امروز به بعد فعالیت تمامی کاربران را زیر نظر خواهیم گرفت و کسانی که فعالیت مناسب داشته باشند شناسایی می شوند و آنها را به کاربر افتخاری ارتقاء خواهیم داد
موفق باشید...

meahdi

کاربر
2008-01-31
12
35
حق با شماست
(نمیخوام به کسی توهین کنم این یه گلایه هست)
من یه سوال داشتم
مگه اینجا سایت تخصصی تعمیرات ماهواره نیست ؟
این موضوعات چیه که توی سایت ایجاد میشه ؟
مثلاً :
روش های حال گیری مزاحم تلفنی
یا
ممنوع التصویر شدن بازیگرانی که به برزیل رفتن
یا
گرانترین کیف دستی زنانه جهان
یا
علت مرگ حسین معدنی از زبان پزشک معالجش
و.............
از این دسته موضوعات که تعدادش هم کم نیست
اینترنت پره از گروه هایی که از این جور مطالب ارسال میکنن
با زدن این چنین تاپیک هایی قراره اکانت غیر فعال نشه ؟؟؟!!!!!!
اون وقت زحمات اساتید دیگه که زحمت میکشن و تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدن ضایع میشه

اون دوستانی که این مطالب رو مینویسن ازحرف من دلگیر نش
ولی خداییش برام خیلی عجیب هست که همچین مطالبی ارسال میشه

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوست من شما انگاراصلا سایت را مرورنکردهای یک مروربکنی همه چی را متوجه میشوی که این سایت غیرازاون انجمن انجمنهای دیگری هم دارد

meahdi

کاربر
2008-01-31
12
35
درود
دوست من شما انگاراصلا سایت را مرورنکردهای یک مروربکنی همه چی را متوجه میشوی که این سایت غیرازاون انجمن انجمنهای دیگری هم دارد

دوست من
عنوان سایت رو خوندی؟
Capture.JPG

درسته که عنوان ها دیگه ای و فروم های ها دی گه هست اما بودن فروم های دیگه دلیل بر فعال یا غیر فعال شدن اکانت میشه ؟

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
متاسفانه کاربرانی هستند که همیشه از تجربیات و فایل های انجمن استفاده میکنند ولی هیچ سودی برای انجمن ندارند.
درسته که فعالیت بخش های دیگر زیاد شده ولی چرا شما که هم تخصص دارید و هم تعمیرکار هستید با وجودی که عضویتتان از سال 2008 هست ولی حتی در طول سال 1 پست هم نداشته اید
حتی تعداد پست هایی که تشکر کرده اید ؟

تاریخ عضویتJan 2008
نوشته ها8
تشکر31

تشکر شده9

به نظر شما کاربرانی که فقط استفاده کننده هستند چه منفعتی برای انجمن دارند؟
حتی باعث مصرف پهنای باند بیشتر میشوند ؟!

reza3400

سرپرست بخش اخبار و فرکانس ماهواره
2010-08-07
1,595
7,500
حق با شماست
(نمیخوام به کسی توهین کنم این یه گلایه هست)
من یه سوال داشتم
مگه اینجا سایت تخصصی تعمیرات ماهواره نیست ؟
این موضوعات چیه که توی سایت ایجاد میشه ؟
مثلاً :
روش های حال گیری مزاحم تلفنی
یا
ممنوع التصویر شدن بازیگرانی که به برزیل رفتن
یا
گرانترین کیف دستی زنانه جهان
یا
علت مرگ حسین معدنی از زبان پزشک معالجش
و.............
از این دسته موضوعات که تعدادش هم کم نیست
اینترنت پره از گروه هایی که از این جور مطالب ارسال میکنن
با زدن این چنین تاپیک هایی قراره اکانت غیر فعال نشه ؟؟؟!!!!!!
اون وقت زحمات اساتید دیگه که زحمت میکشن و تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران قرار میدن ضایع میشه

اون دوستانی که این مطالب رو مینویسن ازحرف من دلگیر نش
ولی خداییش برام خیلی عجیب هست که همچین مطالبی ارسال میشه

شما خودتون چه تاپیر مفیدی دارید
باز هم چند تا از بچه زحمت میکشند وقت میذارند پست میزنند شما چییییییییییییییییییی
یه عرض اندام کنید ببینیم چند مرده حلاجید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

meahdi

کاربر
2008-01-31
12
35
آره به قول شما از سال 2008 هر سال یک پست هم نداشتم
اما یک استفاده هم نداشتم.یعنی به قول شما پهنای باندو به هدر ندادم و سایت و سرور رو با مطالب دیگه پر نکردم
اکانت من به طریق مهمان سایت irantk فعال شده بود و تو همین 6 سال شاید 6 بار هم به این سایت نیومدم.
نبودم چون تو خط تعمیرات ماهواره و... نبودم.
فعال بودن یا غیر فعال بودن اکانت من مهم نیست
مهم محتوای سایت هست که باید متناسب با نام و شهرت سایت باشه نه پر کردن سایت با اخبار ها و مطالب
موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,858
آره به قول شما از سال 2008 هر سال یک پست هم نداشتم
اما یک استفاده هم نداشتم.یعنی به قول شما پهنای باندو به هدر ندادم و سایت و سرور رو با مطالب دیگه پر نکردم
اکانت من به طریق مهمان سایت irantk فعال شده بود و تو همین 6 سال شاید 6 بار هم به این سایت نیومدم.
نبودم چون تو خط تعمیرات ماهواره و... نبودم.
فعال بودن یا غیر فعال بودن اکانت من مهم نیست
مهم محتوای سایت هست که باید متناسب با نام و شهرت سایت باشه نه پر کردن سایت با اخبار ها و مطالب
موفق و پیروز باشید

درود
دوست عزیز از زمانی که سایت شروع به کار کرده است این بخش ها بوده و خواهند ماند و تنوع و حال هوای سایت را عوض کرده است
نه فقط این سایت تمامی سایت های ماهواره این بخش ها را دارند
این بهانه ای خوبیه برای امثال شما و کاربران مصرف کننده است
واقعا ناراحت هستید به سایت های دیگر بروید ببنید برای بخش تعمیرات و یا حتی بخش ریسیورها و دانلود باید حتما پول بدهید
ما غیر از فعالیت چیزی از شما نخواسته بودیم

بالا