اطلاعیه g-share گلوبال به دارندگان رسیورهای استارست/ای استار/استارمکس

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
علیرضاست:خوب دوستان امروز ایمیلی برای من آمد که یکی از پورت های سرور جی شر2
دچار مشکل شده و این باعث شده که 40 سرور کامل کانکت نیستند
به رسیور خود دست نزنید و نرم افزار هم تغییر ندهید بزودی در همین تاپیک تغییرات
را اعلام میکنم موفق باشید

logo.png

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
متاسفانه یکی از دلایل قطع شدن شرینگ سرور های جی شر
هک شدن تغییر سریال نامبر این سری رسیور ها هست
گروه الجزئرای dz ابزاری طراحی کرده که به راحتی سریال نامبر این رسیور ها تغییر میدهند
در نتیجه ظاهرا رسیور های که تاریخ شرینگ ان ها به اتمام رسیده دوباره به چرخه استفاده از جی شر باز می گردانند این خودش باعث این اختلا ل ها هست

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
سلام.خوبيد؟يه مشكل بزرگي دارم.2روزه يه اكانت g-share از سايت 4gshare.irخريدم.هنوز نتونستم كانالها رو داشته باشم.رسيورم 2000هايپره.حتي طبق گفته پشتيبان رسيور رو با كابل هم آپگريد كردم ولي گزينه يوزر-پسورد وقتي كه server type روي g-share مي زارم به رسيور اضافه نشد.از طرفي وقتي server type رو روي cccam مي زارم به سرور وصل ميشه ولي كانالهائي كه تبليغ شده رو باز نمي كنه.ممنون ميشم كمك كنيد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام.خوبيد؟يه مشكل بزرگي دارم.2روزه يه اكانت g-share از سايت 4gshare.irخريدم.هنوز نتونستم كانالها رو داشته باشم.رسيورم 2000هايپره.حتي طبق گفته پشتيبان رسيور رو با كابل هم آپگريد كردم ولي گزينه يوزر-پسورد وقتي كه server type روي g-share مي زارم به رسيور اضافه نشد.از طرفي وقتي server type رو روي cccam مي زارم به سرور وصل ميشه ولي كانالهائي كه تبليغ شده رو باز نمي كنه.ممنون ميشم كمك كنيد

قبلا هم اعلام شد اکانت های که در سایت های ایرانی به عنوان جی شر فروخته می شود جی شر نیست اکانتی که شما تهیه کردید سی سی کم نه جی شر اکانت جی شر رسیور بعد از اتمام فقط با خرید کارت مخصوص و از طریق سایت گلوبال قابل شارژ

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
قبلا هم اعلام شد اکانت های که در سایت های ایرانی به عنوان جی شر فروخته می شود جی شر نیست اکانتی که شما تهیه کردید سی سی کم نه جی شر اکانت جی شر رسیور بعد از اتمام فقط با خرید کارت مخصوص و از طریق سایت گلوبال قابل شارژ
چطور می تونم اکانتمو شارژ کنم علی جان؟در ضمن چون صندوق پیامتون پره ممنون میشم راهنمائی کنید بتونم خصوصی بهتون یه پیام مهم بدم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
درود

سرور شماره 40 رو غیر فعال کنید و از جی شیر به سی سی کم تغییر بدید بعد ذخیره کنید و خارج شدید

بعد دو باره سرور 1 رو روی سی سی کم قرار بدین و مشخصات اکانتتون رو وارد و در پایان ذخیره کنید اگه اکانتتون بیشتر از یک لاین بود لاینهای بعدی رو میتونید روی سرور 2 و 3 و...... وارد کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
چطور می تونم اکانتمو شارژ کنم علی جان؟در ضمن چون صندوق پیامتون پره ممنون میشم راهنمائی کنید بتونم خصوصی بهتون یه پیام مهم بدم

سلام کارت های که امکان فعال کردن مجدد سریال دارند در حال حاضر در ایران موجود نیست جهت استفاده از سرویس جی شر می توانید ای سی فلش تعویض کنید جهت تهیه و توضیحات بیشتر پیام خصوصی خود را چک کنید

بالا