هر وقت نام کاربریت مشکی شد......
بله ولی سوال بنده در مورد اطلاع از باقی مانده زمان اشتراک هست !
بله ولی سوال بنده در مورد اطلاع از باقی مانده زمان اشتراک هست !
درود
در کدام قسمت میشه تاریخ اتمام اشتراک خودمون را ببینیم؟ در کنترل پنل چیزی ندیدم!!
درود و سپاسدرود بر شما : بنظر اونقدر هم مهم نیست که بخوای لحظات باقی مانده کاربری vip خودتو لحظه ای بدونی... مگه تحویل ساله معمولاً و تقریباً 5 روز باقی مانده از تایم حق اشتراکت وقتی که کانکت شدی در هدر سایت تیتری با عنوان این موضوع ظاهر میشه البته این سوال فراتر از تخصص ماست و بر میگرده به اچ تی ام ال سایته صبر کنید مدیریت کانکت که شدند اینجا حتماً جواب کاملتری خواند داد.
درود و سپاس
امابرادر چه ربطی داره، بنده که لحظه تموم شدن را نخواستم !! یعنی کاربر حق نداره بدونه شروع و اتمام اشتراکش تا کی هست؟!
درود همکار گرامی بنده ناراحت نشدم، شما میفرمایید بنده باید توجیه بشم...اما موضوع ساده هست نیازی به تایمر معکوس نیست! کافیه در کنترل پنل کاربر تاریخ شروع و پایان اشتراک، مشخص شده باشه مثل برخی سایتها و چون وجود نداشت سوال کردم... فقط کافی بود بفرمایید این ویژگی در سایت نیست و باید از تاریخ واریز وجه و فعال سازی متوجه شوید. باز هم سپاسدرودی دیگر : حق دارید شما باید توجیه بشید مهندس روز اولی بود که حق اشتاکت رو پرداخت کردی و در تاپیک (شماره حساب برای پرداخت اشتراک سالانه) بنظر همین توضیحاتش در خود تیتر تاپیک کافیه حالا شما اون لحظه و یا حالا اون زمان که حق اشتراک vip حودتو پرداخت کردی و اون گواه پرداختی خودتو اعلام کردی در اون تاپیک زیرهمان پستت رو حالا برو مو نگاهی بکن میبینی مدیریت پیامت رو ویرایش کرده و پیامی به پستت اضافه کردند موضوع اون پیام که بخوانی نوشته (درود بر شما : به مدت یک سال فعال شد .) منظور شما تایمر معکوسه دیگه که خودم آگاهانه به لحظه تحویل سال اشاره کردم خواستم قشنگ مطلبم جابیفته ملتفت بشید ولی متاسفانه ظاهراً ناراحت هم شدید خیلی از نظر کاربر یعنی ماها این تایمر معکوس ساده هست اما برای برنامه نویسی سایت کار دست گیریه میدونی چرا خوب بیا حساب کن تمام کاربران سایت حالا چنتان بعد نکته غیر ممکنش اونها که همزمان حق اشتراکشون رو پرداخت نکردن هر کاربر تایم VIP اون که تمام میشه باید زمانی که باز حق اشتراک پرداخت کرد اون ایونت تایمر معکوس رو باید همان لحظه پرداخت حق اشتراک کاربر تنظماتش باز رسیت و انجام بشه که عقلاً غیر ممکنه امیدوارم واضح بود.
شما خودت را ناراحت نکن اشتباه از بنده بود که سوال کردمبشین کاغذ و قلم بگیرو حساب کن.آخه چه کاریه که گیر دادی به کی و کجا؟؟؟!!!هر وقت واریز کردی شروع و هر وقت کاربر عادی شدی یعنی تمام...!!
درود همکار گرامی بنده ناراحت نشدم، شما میفرمایید بنده باید توجیه بشم...اما موضوع ساده هست نیازی به تایمر معکوس نیست! کافیه در کنترل پنل کاربر تاریخ شروع و پایان اشتراک، مشخص شده باشه مثل برخی سایتها و چون وجود نداشت سوال کردم... فقط کافی بود بفرمایید این ویژگی در سایت نیست و باید از تاریخ واریز وجه و فعال سازی متوجه شوید. باز هم سپاس