hadi kabi
کاربر افتخاری
- 2009-07-05
- 632
- 2,134
- 25
با سلام و تبریک عید به شما دوستان عزیز امشب اعلام وضعیت میکنمسلام افای علی هیچ کس جواب نمیده چرا
با سلام و تبریک عید به شما دوستان عزیز امشب اعلام وضعیت میکنمسلام افای علی هیچ کس جواب نمیده چرا
سلام افای علی هیچ کس جواب نمیده چرا
با سلام و تبریک عید به شما دوستان عزیز امشب اعلام وضعیت میکنم
با سلام دیش دیتا من خیلی ضعیف شده و قادر به دریافت فرکانس -12526-v- 2900 -نیست شما اگه دیش خوب دارین امتحان کنید اگه این فرکانس دریافت شد صد در صد وصل میشه - نرم افزار =http://1.irantks.biz/showthread.php?t=49425سلام همه رفتن مسافرت چرا کسی جواب نمیده کدوام نرم افزار وضمیمه کنید و اعلام وضعیت من دیتا روی فرکانس 11222 .84 درصد میگیره راهنمایی خواهش میکنمk:
دوست عزیز همه یکی هستن دومی رو امتحان کن مهم اینکه فرکانس رو دریافت کنیدسلام دوست عزیز توی این صفحه که 3 نرمافزاره کدام یک درست است ممنون
دوست عزیز در حال حاضر بیشتر دانگل ها و رسیور از این فرکانس استفاده میکنند شما اگه میخواهید راحت بشید یک دیش نو و النبی اچ دی تهیه کنید مطمن باشید 47 در صد دریافت خواهید کرد موفق باشیدسلام من اون فرکانسی که دادی رو زدم 40 درصد پورمیشه ولی هی میره میاد بابت جواب دادنتون ممنون اگر بازم راهنمایی دارید ممنون میشم
دوستان من این سیگنال وتا80دارمش بادستگاه ایکس اکروز400پلس ولی چراغ سبزدانگل روشن نمیشه
لطفا شما امتحان کندوست عزیز این رو امتحان کن 12526-2890-v
دوست گرامی قبلا من 12526-2900-v- چهل در صد میگرفتم و با 12526-2890-v یکی بود ولی الان فقط این 12526-2900 دریافت میشه فکر کنم 12526 -2890 دیتا باشهلطفا شما امتحان کن
دوست عزیز شما نباید مشکلی داشته باشین - دوست عزیز اول دانگل رو خاموش و روشن کنید چراغ سبز چهار بار چشمک میزنه بعد کابل دیش رو وصل کنیدسلام سیمبریت 2تا بالا دو تا پاین فرقی نمیکنه من 11222 فارسی وان 87 درصد دارم و این فرکانس 47 درصد چراغ همچنان خاموش. چرا نرم افزار جدید با دیتا قوی نمیاد
دوست عزیز شما نباید مشکلی داشته باشین - دوست عزیز اول دانگل رو خاموش و روشن کنید چراغ سبز چهار بار چشمک میزنه بعد کابل دیش رو وصل کنید