اعلام آخرین وضعیت شرینگ میکرو باکس در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
از ساعت 4:30 تا حالا كه چك كردم شيرينگ در تمام جهات قطع مي باشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

sasan22

کاربر
2007-01-30
10
14
فریز کامل الجزیره اسپورت درهاتبرد

کانالهای الجزیره اسپورت تمامی کانالها از شمارذه یک الی ده هم اینک با میکروباکس دارای فریز زیادی میباشد
اگر کسی برنامه جدید داره بذار رو سایت تا مشکل حل بشه .

SFCAN

کاربر
2009-05-17
72
243
49
باسلام به شما دوستان عزیز میکروباکس
الان ساعت 18.00 بعدازظهراست میکروباکس به خوبی دارد ساپورت ميکند وبدون فریز با برنامه که در همین سایت قراردارد ورژن 1.23است خیلی برای بنده جالب است اززمانی که میکروباکس باز شده است سایتهای عربی وفارس زبان خودمان هر ماه یا هفته برنامه جدید برای خودشان می دهند فقط لودر برنامه را تغيیر می دهند خود برنامه را نمی توانند دست کاری کنند اگر شما دوستان عزیز میکرو باکس به خوبی دقت کنید می بینید که هیچ فرقی نمی کند بابرنامه که استاد عزیز علی آقا گذاشته است اگر برنامه جدید بیاید خود علی آقا با تست قبلی درسایت قرامی دهد پس تاکنون هیچ برنامه ای نیامده است این سایتهای عربی یا فارسی زبان خودمان می خواهند فقط تبلیغ کنند اگر این سایتها به قول خودشان میگویند برنامه جدید میکروباکس آمده است پس چرا نمی توانند ورژن ااصلی را تغيیر بدهند فقط مردم را گول بزنند تاریخ ولودر میکروباکس با هرچیز که خودشان دوست دارند تغيیر می دهند
دوستان عزیز اگر برنامه جدید بیاید خود علی آقا یاکاربران فعال سایت با تست قبلی درسایت قرارمی دهند شما نگران نباشید وبرنامه که خود علی آقا تايید نکرده است وارد دستگاه نکنید دوستان تا الان شرکت میکروباکس به قولش به خوبی عمل کرده است انشا الله شش ماه دیگر هم تمدید می شود باساپورت خیلی بهتر ازاین که شما دوست دارید
تذكر:
از فونت مناسب استفاده كنيد نه به اين درشتي!
قبل از ارسال پست اشكالات املايي نوشته خود رابررسي كنيد
اكثركلمات ديكته اشتباه داشتند تصحيح كردم اميدوارم عمدي در كار نبوده باشد!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MAJID5325

کاربر
2010-02-23
6
3
با سلام به دوستان
من رسیور هایویون دارم با دانگل میکرو.
از وقتی فرکانسها عوض شد کانالهای osn cinema 1 & 2 من بسته است. باز نمیشه.
در ضمن وقتی چند ساعت روی کانال میمونم به مدت چند دقیقه کانال باز میشه ولی دوباره بسته میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

NATANZ_IR

کاربر
2009-04-26
26
22
34
خوب بود دوباره خراب شده اکثرا قطع هستند امروز سه شنبه 4 اسفند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
3 کانال شو سینما به دلیل مسائل امنیتی قرار بود کلا از سیستم شرینگ حذف شوند اما به دلیل رضایت مشتریان این کار صورت نگرفت

در حال حاضر دیگر دانگل ها مانند دارک یا تایمر و دیگر دانگل های موجود توانایی بازگشایی این 3 کانال به صورت مداوم ندارند اما توسط دانگل میکرو باکس این 3 کانال بیشتر مواقع قابل دریافت و به همه ثابت شده

Ehsan_gmc

کاربر
2009-06-15
473
1,559
44
باسلام
علی آقا لطفا درباره فرکانس 11642 اعلام وضعیت کنید ، درضمن بابت اخبار کانال شوسینما من از شما تشکر و قدردانی میکنم و خواهش دیگر من لطفا درباره اعتبار میکروباکس صحبتی بفرمایید
باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا