من با قیچی مسیرw3 را دارم امروز صبح هاتبرد الجزیره اسپورت و سیفرا و ... باز بودند اما در مورد اسکای ایتالیا مال من که هیچکدام باز نیستند و روی صفحه scrambled نوشته شده ... اما دوست ما en.ghg و دیگر دوستان پکیج اسکای و همه کانالهای آن بدون فریز برایشان باز هست . از دوستان بخصوص علی رسیور عزیز می خواهم مسئله را باز کنند یعنی با دیش 120 سانتی متری همه کانالهای اسکای بدون فریز قابل تماشا است و پیغام scrambled به علت قیچی شیرینگ است اگر از مرکز ارسال دیتا کدهای اسکای بدون مشکل هستند پس حتما تنظیمات ما دچار اشکال هست اگر اینطور است من حاضرم دنبال دیش 120 سانتی متری بروم و پکیج اسکای را داشته باشم. لطفا نظر بدهید..
دوستان عزیز توجه کنید این نرم افزار به صورت تست ارائه شده و هنوز نسخه نهایی این ورژن ارائه نشده اسکای هم تو بعضی ساعات وصل هست و چند دقیقه قطعی داره نیازی به خرید دیش مجزا نیست در صورتی که سیگنال بالا باشد
سلام و درود خدمت همه ی عزیزان
ببینید دوستان , من و دیگر دوستانی که در اعلام وضعیت می نویسیم بدون فریز , خب حتما بدون فریز بوده که نوشتیم .
مثلا من خودم با همین نرم افزار w3a-po [که استادمون ali.risiver در پست اخیر ذکر کردند که غیر فعال شده و باید فعلا از w3a-c1 که لینک ان را در پست اخیرشان قرار دادند استفاده کنیم] قبل از اینکه غیر فعال بشه از شبکه cinema comedy hd واقع در فرکانس ۱۱۹۹۶ از پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد به مدت یک ساعت و ۴۰ یا ۵۰ دقیقه داشتم فیلم couples retreat رو ضبط می کردم [فیلم کمدی باحالیه] و اقا هیچ فریزی هم مشاهده نکردم و تصویر , پیوسته و دائم بود و قطعی هم نداشت .
خب وقتی تصویری که دارم بدون فریزه بیام بنویسم با فریز برا چی , ها؟!؟!؟ و به قول مدیر ارجمند جناب star irsat که در پست اخیر ذکر کرند :
دوستان عزیز توجه کنید این نرم افزار به صورت تست ارائه شده و هنوز نسخه نهایی این ورژن ارائه نشده اسکای هم تو بعضی ساعات وصل هست و چند دقیقه قطعی داره نیازی به خرید دیش مجزا نیست در صورتی که سیگنال بالا باشد .
اقا منم دارم حرف ایشون رو تایید می کنم و زمانی که می گم با دیش ۱۲۰ سیگنال می گیرم فقط دارم خدمت دوستان اطلاع رسانی می کنم که وضعیتم چه طوریه , نه این که اقا شما باید حتما بری دیش ۱۲۰ بگیری وگرنه میکروباکس باهات قهر می کنه .
حالا دوستان شما توجه کنید شاید یکی w3 رو با قیچی و ال ان بی معمولی داره می گیره و میکروباکسشم داره جواب می ده و همه چی براش برقراره , من کاری به او ندارم و امیدوارم که اوضاعش همیشه و در همه حال برقرار باشه و نه فقط تجهیزات دانگلشو و .........
دوستان بنده رو ببخشین اگه که تندروی کردم و یا اگر احیانا و خدای نکرده , این جرات رو به خودم داده باشم که بخوام به کسی بی احترامی کنم , این رو بدونین که هیچ کدام از این چیزا نیست و من دلم صاف صاف مثل اب چشمه زلاله و از همه عزیزان می خوام که معذرت خواهی خاص منو پذیرا باشن .
امیدوارم که سوتفاهمی که بینمون , به نظر , پیش اومده رو برطرف کرده باشم .
در ضمن من تا این ساعت که ۵:۳۰ بامداد می باشد[صبح بخیر خدمت همگی] , هنوز نرم افزاری که جناب ali.risiver در پست اخیرشون قرار داده اند که ۲ ساعت و نیم پیش , یعنی ساعت ۳ بامداد , ان را ارسال کرده اند , به دانگلم نریختم و از دوستانی که این نرم افزار را انتقال دادند , تقاضا دارم که وضعیت رو پست بفرمایند .
با سپاس و تشکر فراوان از مدیران ارجمند و دوستان عزیز
موفق و موید باشید
بدرود