اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
من با قیچی مسیرw3 را دارم امروز صبح هاتبرد الجزیره اسپورت و سیفرا و ... باز بودند اما در مورد اسکای ایتالیا مال من که هیچکدام باز نیستند و روی صفحه scrambled نوشته شده ... اما دوست ما en.ghg و دیگر دوستان پکیج اسکای و همه کانالهای آن بدون فریز برایشان باز هست . از دوستان بخصوص علی رسیور عزیز می خواهم مسئله را باز کنند یعنی با دیش 120 سانتی متری همه کانالهای اسکای بدون فریز قابل تماشا است و پیغام scrambled به علت قیچی شیرینگ است اگر از مرکز ارسال دیتا کدهای اسکای بدون مشکل هستند پس حتما تنظیمات ما دچار اشکال هست اگر اینطور است من حاضرم دنبال دیش 120 سانتی متری بروم و پکیج اسکای را داشته باشم. لطفا نظر بدهید..

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
من با قیچی مسیرw3 را دارم امروز صبح هاتبرد الجزیره اسپورت و سیفرا و ... باز بودند اما در مورد اسکای ایتالیا مال من که هیچکدام باز نیستند و روی صفحه scrambled نوشته شده ... اما دوست ما en.ghg و دیگر دوستان پکیج اسکای و همه کانالهای آن بدون فریز برایشان باز هست . از دوستان بخصوص علی رسیور عزیز می خواهم مسئله را باز کنند یعنی با دیش 120 سانتی متری همه کانالهای اسکای بدون فریز قابل تماشا است و پیغام scrambled به علت قیچی شیرینگ است اگر از مرکز ارسال دیتا کدهای اسکای بدون مشکل هستند پس حتما تنظیمات ما دچار اشکال هست اگر اینطور است من حاضرم دنبال دیش 120 سانتی متری بروم و پکیج اسکای را داشته باشم. لطفا نظر بدهید..

دوستان عزیز توجه کنید این نرم افزار به صورت تست ارائه شده و هنوز نسخه نهایی این ورژن ارائه نشده اسکای هم تو بعضی ساعات وصل هست و چند دقیقه قطعی داره نیازی به خرید دیش مجزا نیست در صورتی که سیگنال بالا باشد

Farhad_O2

کاربر
2010-08-10
140
498
دوستان عزیز توجه کنید این نرم افزار به صورت تست ارائه شده و هنوز نسخه نهایی این ورژن ارائه نشده اسکای هم تو بعضی ساعات وصل هست و چند دقیقه قطعی داره نیازی به خرید دیش مجزا نیست در صورتی که سیگنال بالا باشد

با تشکر.لطفاً دیگر دوستان هم که جهت w3a رو با دیش مجزا دارند اعلام وضعیت کنند

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

من هم نرم افزار جدید را ریختم ولی کانال ها باز نمی شوند . ساعت 14:30 روز سه شنبه

en.ghg

کاربر
2009-05-16
111
341
58

سلام و درود خدمت همه ی عزیزان

ببینید دوستان , من و دیگر دوستانی که در اعلام وضعیت می نویسیم بدون فریز , خب حتما بدون فریز بوده که نوشتیم .

مثلا من خودم با همین نرم افزار w3a-po [که استادمون ali.risiver در پست اخیر ذکر کردند که غیر فعال شده و باید فعلا از w3a-c1 که لینک ان را در پست اخیرشان قرار دادند استفاده کنیم] قبل از اینکه غیر فعال بشه از شبکه cinema comedy hd واقع در فرکانس ۱۱۹۹۶ از پکیج اسکای ایتالیا در هاتبرد به مدت یک ساعت و ۴۰ یا ۵۰ دقیقه داشتم فیلم couples retreat رو ضبط می کردم [فیلم کمدی باحالیه] و اقا هیچ فریزی هم مشاهده نکردم و تصویر , پیوسته و دائم بود و قطعی هم نداشت .

خب وقتی تصویری که دارم بدون فریزه بیام بنویسم با فریز برا چی , ها؟!؟!؟ و به قول مدیر ارجمند جناب star irsat که در پست اخیر ذکر کرند :

دوستان عزیز توجه کنید این نرم افزار به صورت تست ارائه شده و هنوز نسخه نهایی این ورژن ارائه نشده اسکای هم تو بعضی ساعات وصل هست و چند دقیقه قطعی داره نیازی به خرید دیش مجزا نیست در صورتی که سیگنال بالا باشد .

اقا منم دارم حرف ایشون رو تایید می کنم و زمانی که می گم با دیش ۱۲۰ سیگنال می گیرم فقط دارم خدمت دوستان اطلاع رسانی می کنم که وضعیتم چه طوریه , نه این که اقا شما باید حتما بری دیش ۱۲۰ بگیری وگرنه میکروباکس باهات قهر می کنه .

حالا دوستان شما توجه کنید شاید یکی w3 رو با قیچی و ال ان بی معمولی داره می گیره و میکروباکسشم داره جواب می ده و همه چی براش برقراره , من کاری به او ندارم و امیدوارم که اوضاعش همیشه و در همه حال برقرار باشه و نه فقط تجهیزات دانگلشو و .........

دوستان بنده رو ببخشین اگه که تندروی کردم و یا اگر احیانا و خدای نکرده , این جرات رو به خودم داده باشم که بخوام به کسی بی احترامی کنم , این رو بدونین که هیچ کدام از این چیزا نیست و من دلم صاف صاف مثل اب چشمه زلاله و از همه عزیزان می خوام که معذرت خواهی خاص منو پذیرا باشن .

امیدوارم که سوتفاهمی که بینمون , به نظر , پیش اومده رو برطرف کرده باشم .

در ضمن من تا این ساعت که ۵:۳۰ بامداد می باشد[صبح بخیر خدمت همگی] , هنوز نرم افزاری که جناب ali.risiver در پست اخیرشون قرار داده اند که ۲ ساعت و نیم پیش , یعنی ساعت ۳ بامداد , ان را ارسال کرده اند , به دانگلم نریختم و از دوستانی که این نرم افزار را انتقال دادند , تقاضا دارم که وضعیت رو پست بفرمایند .

با سپاس و تشکر فراوان از مدیران ارجمند و دوستان عزیز

موفق و موید باشید

بدرود

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
43
دوست عزیز خود من با دیش 90 سانتی وقیچی شیرینگ w3 وقی که میکروبرقرار بوده کانالهایش را دریافت می کردم اما هدف من داشتن شبکه های اسکای آنهم بدون فریز است درحالت عادی هر 10 ثانیه یک قطعی در اسکای به وجود می آید که واقعا آزاردهنده است و مثلا موقع پخش فوتبال در لحظه حساس ، صحنه را نابود می کند با آنکه شبکه های اسکای بسیار قوی هستند و به روز ( از نظر کیفیت برنامه ها) ، اما این حالت فریز برای من باعث شده انگار که هیچ کدام را دریافت نمی کنم و من به دنبال این هستم که اگر امکان دارد حتما حتما هر طور شده و اشکالی در ارسال دیتا نباشد شبکه های اسکای را بدون فریز دریافت کنم و مثل اینکه تنها راه حل آن دیش 120 سانتی متری است آیا غیر از اینست؟؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان
اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3
سخت افزار : میکرو باکس 2 با نرم افزار جدید
مکان : مرکز ایران
زمان : سه شنبه شب / ساعت 22:00 ( 90/07/19)
وضعیت : قطع کامل

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلا م

وضعیت شیرینگ میکرو با کس 2 با دیتای دبلیو 3 با سرور w3a_p0 با نرم افزار جدید

با این که این نرم افزار جدید یک دانگلم را خراب کرده و تصویر منوی آ ن سیا ه شده و هر کاری

و هر نرم افزاری ریختم هنوز در ست نشده ولی بعد از دو روز دوباره شیرینگ در جهت های

نایل ست و آ سترا و ها تبرد با کانا ل های فرا وان بدو ن قطعی از امشب بر قرار است .

لا زم به ذکر است که نرم افزار 2/28 و 2/20 فدیمی هر دو با دیتای اینتل ست 1002 به خوبی

در جهت های نایل ست و استرا و 75 در جه شرقی و (ها تبرد با کانل های محدود ) قابل

مشا هده هستند . سا عت 00:36 با مداد پنج شنبه 21-7-1390

Rot

کاربر
2011-05-14
7
16
سلام.دیشب به علت قطع شدن برنامه جدید 2.30 برنامه2.28را به میکرو دادم ولی وقتی دستگاه را وصل تی وی میکنم هیچ چیز روی تی وی نشان نمیدهد حتی صفحه سیاه هم نمیشود.از برنامه کلین وبوت هم استفاده کردم وبرنامه هم خیلی عادی روی میکرو لود میشود.ممنون میشم از راهنماییتون.در ضمن دوباره برنامه 2.30وحتی برنامه تبدیل به رسیور را هم دادم همان طور بود.ممنون

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
شرینگ با نرم افزار 2.30 برقرار است...
hbo باز
discovery world&siense باز
پورنوها باز
اسکای باز
نوا باز البته فقط nova cinema 2 and 3 بازه
jsc هاتبرد باز نایل فقط 1234 باز..
bbc entertain and knowledge باز
sct باز
daring باز

dj_m_gator2005

کاربر
2007-07-01
2
1
dost aziz shona yerah darid ta dangelet dorost beshe ba lodere 2.4 erase kon flasheto baad narmafzare 2.30 ro beriz .....ye nokte khili mohem inke vaghti mikhai bargho be micorobox 2 vasl koni khli sari va bemoghe bayad vasl koni in khili nokteye mohemmye

dj_m_gator2005

کاربر
2007-07-01
2
1
dost aziz shoma yerah darid ta dangelet dorost beshe ba lodere 2.4 erase kon flasheto baad narmafzare 2.30 ro beriz .....ye nokte khili mohem inke vaghti mikhai bargho be micorobox 2 vasl koni khli sari va bemoghe bayad vasl koni in khili nokteye mohemmye

بالا