yousef_a25
عضو فعال
- 2006-11-26
- 158
- 1,315
در خواست از اقای علی رسیور
خواهشمندم در مورد وضعیت میکرو 2 اطلاع رسانی کنید
خواهشمندم در مورد وضعیت میکرو 2 اطلاع رسانی کنید
لطفا در مورد دانگل میکرو 2 و 3 که دو روزی میشه قطع هستند اطلاع رسانی کنید با سپاس
سلام دوستان .میکرو 2من ازروز 5شنبه 15-10-90 قطعه روجهت انتل ست کسی تست کرده ببینه که مال اونم قطعه یا نه.یا باید دوباره منتظر بمونیم.
تعجب میکنم چرا میگید فروم همسایه!!!!این اطلاعیه که مال 21/5/2011 همینجا تو همین فروم همین بخش میکرو باکس 2 http://1.irantks.biz/irsat46793/دروددوست عزیز در پست بالا توضیح دادم که شیرینگ قطعه و وقتی هم قطع باشه واسه همه قطع هستفعلا باید منتظر مونددر یکی از فرومهای همسایه اطلاعیه ای رو به نقل از سایت میکرو گذاشتند که منم اینجا میزارمالبته تایید نمیشه و مشخص نیست صحت داشته باشه یا نه!!!!!we have decidedto support the re-micro ii dongel presented a new version waiting to start work wih dongel by eutelsat , may recived be set including : nova - sky - biss .time to upgrade and fixup the problems and of another monthشروع به کار دوباره دانگل میکروباکس 2 توسط ماهواره w3 با استفاده از نرم افزار جدید بزودی فراهم می شود. و به تعداد کانالها افزوده خواهد شد از جمله پکیج های نوا - بیس- اسکای .قطع شدن سرویس یوتل ست و اوضاع نامناسب شیرینگ به دلیل عدم حمایت کارخانه های سازنده این دانگل از سرور و اخیراً با تولید دانگل میکروباکس 3 و...ضرر زیادی سرور متحمل شده، جهت رفع این مشکلات مذاکراتی روزهای گذشته صورت گرفته که نتیجه آن به سود دارندگان این دانگل شد .طبق اعلام مسئولین از یک ماه آیتده شیرینگ میکروباکس 2 توسط دو ماهواره همراه با کانالهای بیشترآغاز به کار می کند .
دوستان میکروباکس 2 در جهت هلاست 2 با نرم افزار 2.32 با بهترین کیفیت وصل میباشد . خودم تست کردم
روي هلاست تست كرديدتست شد کار نمیکنه............