اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

denasafid

کاربر
2010-05-29
39
53
50
سلام دوستان .میکرو 2من ازروز 5شنبه 15-10-90 قطعه روجهت انتل ست کسی تست کرده ببینه که مال اونم قطعه یا نه.یا باید دوباره منتظر بمونیم.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان .میکرو 2من ازروز 5شنبه 15-10-90 قطعه روجهت انتل ست کسی تست کرده ببینه که مال اونم قطعه یا نه.یا باید دوباره منتظر بمونیم.

درود
دوست عزیز در پست بالا توضیح دادم که شیرینگ قطعه
و وقتی هم قطع باشه واسه همه قطع هست
فعلا باید منتظر موند
در یکی از فرومهای همسایه اطلاعیه ای رو به نقل از
سایت میکرو گذاشتند که منم اینجا میزارم
البته تایید نمیشه و مشخص نیست صحت داشته باشه یا نه!!!!!

we have decidedto support the re-micro ii dongel presented a new version waiting to start work wih dongel by eutelsat , may recived be set including : nova - sky - biss .
time to upgrade and fixup the problems and of another month

شروع به کار دوباره دانگل میکروباکس 2 توسط ماهواره w3 با استفاده از نرم افزار جدید بزودی فراهم می شود. و به تعداد کانالها افزوده خواهد شد از جمله پکیج های نوا - بیس- اسکای .
قطع شدن سرویس یوتل ست و اوضاع نامناسب شیرینگ به دلیل عدم حمایت کارخانه های سازنده این دانگل از سرور و اخیراً با تولید دانگل میکروباکس 3 و...ضرر زیادی سرور متحمل شده، جهت رفع این مشکلات مذاکراتی روزهای گذشته صورت گرفته که نتیجه آن به سود دارندگان این دانگل شد .
طبق اعلام مسئولین از یک ماه آیتده شیرینگ میکروباکس 2 توسط دو ماهواره همراه با کانالهای بیشترآغاز به کار می کند .

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
دروددوست عزیز در پست بالا توضیح دادم که شیرینگ قطعه و وقتی هم قطع باشه واسه همه قطع هستفعلا باید منتظر مونددر یکی از فرومهای همسایه اطلاعیه ای رو به نقل از سایت میکرو گذاشتند که منم اینجا میزارمالبته تایید نمیشه و مشخص نیست صحت داشته باشه یا نه!!!!!
we have decidedto support the re-micro ii dongel presented a new version waiting to start work wih dongel by eutelsat , may recived be set including : nova - sky - biss .time to upgrade and fixup the problems and of another month
شروع به کار دوباره دانگل میکروباکس 2 توسط ماهواره w3 با استفاده از نرم افزار جدید بزودی فراهم می شود. و به تعداد کانالها افزوده خواهد شد از جمله پکیج های نوا - بیس- اسکای .قطع شدن سرویس یوتل ست و اوضاع نامناسب شیرینگ به دلیل عدم حمایت کارخانه های سازنده این دانگل از سرور و اخیراً با تولید دانگل میکروباکس 3 و...ضرر زیادی سرور متحمل شده، جهت رفع این مشکلات مذاکراتی روزهای گذشته صورت گرفته که نتیجه آن به سود دارندگان این دانگل شد .طبق اعلام مسئولین از یک ماه آیتده شیرینگ میکروباکس 2 توسط دو ماهواره همراه با کانالهای بیشترآغاز به کار می کند .
تعجب میکنم چرا میگید فروم همسایه!!!!این اطلاعیه که مال 21/5/2011 همینجا تو همین فروم همین بخش میکرو باکس 2 http://1.irantks.biz/irsat46793/

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
دوستان میکروباکس 2 در جهت هلاست 2 با نرم افزار 2.32 با بهترین کیفیت وصل میباشد . خودم تست کردم

abi31

Banned
2009-07-08
21
43
44
مگه چند تا هلاست دارم دوست عزیز لطفا موقعیت جغرافیایی ماهواره را ذکر کنید کاربران سر در گم نشن کسی تایید میکنه مدیران محترم

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
دوستان میکروباکس 2 در جهت هلاست 2 با نرم افزار 2.32 با بهترین کیفیت وصل میباشد . خودم تست کردم

دوست عزیز روی اینتل شرینگ برای میکرو2 قطع کامله
ولی اگه شما روی هلاست با میکرو 2 کانالهارا باز داری تعدادی فرکانسهای دریافت
وتعدادی کانال وهمچنین جهت هلاست ویک کانال فری در هلاست برای تنظیم جهت دیش
برای دوستان علاقه مند به برنامه های شرینگ دانگل میکرو 2 بزار که بدونن حرفت درسته
ممنون

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
هلاست 4-5 کانال بیشتر نداره اونم 3 تاشون کارتی هست.شما ابتدا ترکست42 درجه رو بگیرید و بعد دیش رو 2 سانت به از پشت دیش به سمت راست ببرید یعنی به سمت غرب و کمی هم سر دیش رو پایین بیارید دیگه حله.شما کانال CaspioNet رو دریافت کنید دیگه میتونید مطمین باشید که جهت رو دریافت کردید.فرکانس نمونه و قوی این جهت هم خدمت شما: 11502H13333
:s13:

azaddel

کاربر
2006-12-06
1
1
نمیدونم چرا بعضی ها تست نکرده یا واقعا قصدشون اذیت کردن هست
منم مسیر شیرینگ را با هزار دردسر از اینتل ست به هلاست تغییر دادم اما هیچ کانالی با ورژن 2.32 باز نشد که نشد
باآرزوی بهترین لحظات برای همه دوستان

بالا