sajedibia2
Banned
- 2009-09-18
- 57
- 119
- 40
az helasat estafade konin kheli behtatr
جناب محمد2548باتشکرولی وقتی بالودر اینکاررامیکنم این نوشته میادaccess violation at address 005014a9 in modue .apptool.exe.read of address 00c24000 این چه معنی میده این برنامه با فلش وارد میشه
جناب محمد2548باتشکرولی وقتی بالودر اینکاررامیکنم این نوشته میادaccess violation at address 005014a9 in modue .apptool.exe.read of address 00c24000 این چه معنی میده این برنامه با فلش وارد میشه
خیر دوست عزیز با برنامه جدید 13-5-2012 روی دبلیو 3 -دبلیو 6- هلاست -ان اس اس 6دیتا وصل استدوستان وضعیت no1 mini چطوره ؟ دقیقا مثل مینی وان هست ؟
من دو هفته پیش این دانگل رو خریدم. ابتدابه وسیله فلش تونستم برامه رو به دانگل بدم و شبکه ها باز شد. برنامه جدید که میخواستم بدم صفحه دانگل ساه هست ...خیر دوست عزیز با برنامه جدید 13-5-2012 روی دبلیو 3 -دبلیو 6- هلاست -ان اس اس 6دیتا وصل است
من دو هفته پیش این دانگل رو خریدم. ابتدابه وسیله فلش تونستم برامه رو به دانگل بدم و شبکه ها باز شد. برنامه جدید که میخواستم بدم صفحه دانگل ساه هست ...
اصلا نمیدونم برنامه رو دانگل میگیره یا نه؟
چون هیچ چی معلوم نمیشه؟
لطفا راهنمای کنید.
دوست عزیز دانگلت مینی وان هست یا مینی نامبر وان ؟من دو هفته پیش این دانگل رو خریدم. ابتدابه وسیله فلش تونستم برامه رو به دانگل بدم و شبکه ها باز شد. برنامه جدید که میخواستم بدم صفحه دانگل ساه هست ...اصلا نمیدونم برنامه رو دانگل میگیره یا نه؟چون هیچ چی معلوم نمیشه؟لطفا راهنمای کنید.تشکر
خیر دوست عزیز با برنامه جدید 13-5-2012 روی دبلیو 3 -دبلیو 6- هلاست -ان اس اس 6دیتا وصل است
اعلام وضعیت مربوط به سه روز پیش بوده نه امروز تاریخ نگاه کن بعد نظر بدهچرا اطلاعات غلط میدی دوست من