اعلام اخرین وضعیت شرینگ دانگل mini1

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

تهران /ساعت:12.00

ریسیور:استرانگ4902فول اچ دی

شرینگ اینتلست1002

سافتور:31/5/2011
انتقال باUSB

============
هاتــــــبرد
80درصد کانال ها وصل
--------
اسکای (همراه بافریز وقطعی )
---------
پکیج سفیرا (فول باز)حتی اچ دی ها
---------
پکیج نوا (فول باز)
---------
پکیج کانال های پرنو (فول باز)حتی اچ دی ها
---------
پکیج Bissفول باز بجز(Action,***)
---------
پكيج سوئيس

12399 همراه با اچ دي سوئيس
=============
استرا
تقریبا وصل اما
CANAL+
قطع

==============
یوتلست w3(دیجی ترک)

همچنان قطع میباشد (بمدت8روز)
==============
نایلست
فول باز بجز:

پکیج ابوظبی در نایلست قطع(AD SPORT HD)
==============
NSS

پکیج زیبای دیش تی وی

95درصد کانال ها وصل بدون کوچکترین فریز

==============

ماهواره يوروبرد 2 يا بدر

الجزیره اسپورت ها وصل بدون فریز

پکیج ابوظبی در بدر قطع(AD SPORT HD)
==============

یوروبرد 9

penthouse hd
2/3و1
وصل >بعضی ساعات همراه با قطعی

==============
thanx mohammad20

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
علیرضا یه لطفی کن بگو یعنی پکیج شوتایم هم دوباره بازگشایی شد ؟!
[/center]

سلام خیر عزیزم پکیج شوتایم رو هیچ سرور اینترنتی و دانگل باز نیست فقط با رسیور مخصوص خودش باز می شود

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
وقتی یک دانگل می خواد داخل ایران فروش کنه خوب فروش میکنه دوستان گول تبلیغات اولیه این دانگل را خوردند من الان شش ماه میشه دانگل redline 2500 دارم که تا حالا دو بار نرم افزار زدم و شرینگ هم تا حالا قطعی نداشته هر چند از دانگل خوشم نمیاد اما هر موقع می خوام وسیله ای بخرم از دو نفر این کاره میپرسم دانگل مینی وان هم به زودی نرم افزاری می دهد که مشکل شما حل شود اما شرینگ خوبی نخواهد داشت از باز کردن پکیج دیجی ترک فهمیدم که قصدش فروش کردن بالاست تا ساپورت خوب

AVIRA PREMIUM

کاربر
2010-08-16
378
1,369
41
وقتی یک دانگل می خواد داخل ایران فروش کنه خوب فروش میکنه دوستان گول تبلیغات اولیه این دانگل را خوردند من الان شش ماه میشه دانگل redline 2500 دارم که تا حالا دو بار نرم افزار زدم و شرینگ هم تا حالا قطعی نداشته هر چند از دانگل خوشم نمیاد اما هر موقع می خوام وسیله ای بخرم از دو نفر این کاره میپرسم دانگل مینی وان هم به زودی نرم افزاری می دهد که مشکل شما حل شود اما شرینگ خوبی نخواهد داشت از باز کردن پکیج دیجی ترک فهمیدم که قصدش فروش کردن بالاست تا ساپورت خوب
بله دوست عزیز اوایل خوب بود حالا هم شده عین میکرو1 2ماه پیش.کاش از علی رسیور قطعه رو میگرفتم.این علی اقا هم که قطعه رو میخاد برسونه دست ادم دهن ادم سرویس میشه.یه قطعه با پست پیشتاز 2روزه میرسه دست ادم نمیدونم چرا 20 روز طول میکشه تا برسه مقصد

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
خوبه کسانی که روزهای اول اومدن این دانگل واسش سر و دست میشکستن حالا از دانگلهای دیگه تبلیغ میکنن

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
سافتور 02/06/2011 در جهت w3 کانالهای هاتبرد ونیلست حدود 90% بدون فریز باز هستن مخصوصا کانالهای sky HD و کانالهای استارا و دیجی ترک قطع کامل

بالا