اعلام اخرین وضعیت شرینگ دانگل mini1

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
دانگل مینی وان ازسه روز پیش درجهت 1002قطع شد ورژن 22/1/2012رارویش ریختیم درجهت 1002جواب نداد روی دبلیو 3. 2ساعت آمد بعد قطع شد دوباره دیروز 4ساعت قطع بود 10دقیقه وصل شد دوباره قطع بود تا 12 شب ساعت 1بودفکر کنم وصل شد امروز تا حالا قطع البته دردو جهت 1002ودبلیو3 من دارک داشتم قطع شدیو اس پی میخواست نبود مجبورشدم مینی وان بخرم حالا این قطع و وصل معنیش چیه برنامه جدید مشکل داره شرینگ مشکل داره مدیریت سوال قبلی مارا که جواب نداد اینقدر بی اطلاع شاید علی ریسیور جوابی دلش بسوزه بما بده با تشکر از آنهایی که مینی وان دارند و ...ی گرفتن واعلام وضعیت نمی کنند واقعن که خلاصه هرکی جواب قانع کنند داره جواب بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

k.masoomi

کاربر
2010-09-04
25
59
سلام من هم دانگل ميني وان دارم و هم فاكس اف وان كه هر دو در دو جهت w3 و intl1oo2 قطع مي باشد ساعت 13 لطفا مديران بخش راهنمايي نماييد

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
خبرجدید

یک خبر جدید الان توسایتی خواندم یک سایت عربی خبر قطع شدن شیرینگ اینتلست 1002 روی چند دانگل ازقبل گفته که الان سه روزه اجراشده دراین مورد آقای علی ریسیور نظرشون خیلی واجب است با تشکر از ایشون که مارامطلع میکنند وتشکر از مدیریت بخش دانگلها

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
یک خبر جدید الان توسایتی خواندم یک سایت عربی خبر قطع شدن شیرینگ اینتلست 1002 روی چند دانگل ازقبل گفته که الان سه روزه اجراشده دراین مورد آقای علی ریسیور نظرشون خیلی واجب است با تشکر از ایشون که مارامطلع میکنند وتشکر از مدیریت بخش دانگلها

دوست عزیز سرویس اینتلست برای تمام دانگلها با استفاده از فرکانس 11093 فعال بود که این فرکانس کاملا غیر فعال و بدون سیگنال شد و کمپانی یوتلست اعلام کرد قرار نیست دوباره این فرکانس فعال شود بنابراین باید مسئولین سرورهای شرینگ از فرکانس دیگری جهت ارسال دیتا استفاده کنند که این مورد هم نیاز به زمان دارد

دلیل کمپانی یوتلست برای غیر فعال کردن فرکانس 11093
بنا به حکم یک دادگاه دانمارکی کمپانی یوتلست باید کانال کردی roj رو در تمام ماهواره های تحت پوشش خود معلق کند
این کانال متعلق به حزب کارگران کردستان یا همان p.k.k میباشد که یه سازمان تروریستی محسوب میشود و یوتلست برای اجتناب از تحمیل مسئولیت کیفری به عنوان شریک یا معاون جرم این گروه تروریستی چنین تصمیمی رو گرفته و فرکانس 11093 چند روز قبل که مربوط به این کانال بود عمدا غیر فعال کرد
در سپتامبر گذشته دادگاه عدالت اروپا حکم داد کشورهایی که در داخل اونها رسانه هایی با مضمون تروریستی فعالیت میکنند رو باید تعطیل نمایند کانال roj در دانمارک فعالیت می کند

آخرین ویرایش:

j_hamkar

کاربر
2007-04-08
19
38
باسپاس ازجناب علی رسیور-این فرکانس فقط یک کانال تصویری دارد وان هم متعلق به کشور یونان میباشد به نامert world-حالا چه ارتباطی با کانالroj tv دارد من نمیدانم

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
باتشکرازآقای علی ریسیور از که اطلاعاتی درمورد قطع شدن فرکانس 11093دادن دوسوال دارم که سوال همه آنهایی است که مینی وان دارند .1درحال حاضر مینی وان درچه جهتی آبدیت می شود غیراز 1002و دبلیو 3.دوم آیا ورژن جدیدی آمده که ما نمیدانیم .البته خارج صحبت من دارک داشتم قطع شد وحالا مجبور شدم حدود150هزارتومان برای مینی وان بپردازم البته تا180هزارتاهم رسید حالا هم چهارروزاست که قطع شده البته هیچ دانگلی به گرتو قدرت دارک نمیرسد وحرف آخر صحت حرف آقایان که درجهت nss6وهلاست هنوز مینی وان درحال آبدیت درست است آیاشما این حرف راتایید می کنید باتشکرازشما ومدیریت سایت

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
باتشکرازآقای علی ریسیور از که اطلاعاتی درمورد قطع شدن فرکانس 11093دادن دوسوال دارم که سوال همه آنهایی است که مینی وان دارند .1درحال حاضر مینی وان درچه جهتی آبدیت می شود غیراز 1002و دبلیو 3.دوم آیا ورژن جدیدی آمده که ما نمیدانیم .البته خارج صحبت من دارک داشتم قطع شد وحالا مجبور شدم حدود150هزارتومان برای مینی وان بپردازم البته تا180هزارتاهم رسید حالا هم چهارروزاست که قطع شده البته هیچ دانگلی به گرتو قدرت دارک نمیرسد وحرف آخر صحت حرف آقایان که درجهت nss6وهلاست هنوز مینی وان درحال آبدیت درست است آیاشما این حرف راتایید می کنید باتشکرازشما ومدیریت سایت
دوست عزیز جالبه 150 تومن من خریدم 40 تومن بهتر نبود با این پول به جای دانگل یه اکانت خوب ccam میگرفتید الان با خیال راحت کانال مشاهده میکردید

reza007

کاربر
2010-07-08
121
266
شیرینگ دانگل مینی وان

دارندگان مینی وان الان من مطلع شدم که این دانگل درجهت w6شیرینگش برقراراست فرکانس این جهت10972v2170است

rnnn

کاربر
2009-09-25
12
21
دوستان اگه نرم افزار رو گذاشتید.
انتقال از لودر رو بذارید بهتره.

بالا