سافت 1.15 بریز شاید حل بشه...
با سلام
کانالهای 18- بر روی نرم افزار 1.10 از امروز قطع شده اند؟
لطفا اعلام وضعیت کنید.
با تشکر
با سلام
فرکانس های 10723 و 11200 و 12322 در ریسیور من باز نمیشوند ولی فرکانسهای دیگر کانال های 18- باز هستند علت چیست؟
من از نرم افزار ورژن 1.10 استفاده میکنم و بوسیله کابل شبکه به اینترنت متصل هستم.
ضمنا ریست فکتوری انجام شد و کانالها دوباره سرچ کردم و تعداد سرورها هم به 33 میرسه و سیگنال کانالها هم عالی هست و سرعت اینترنت هم 256 هست ولی فرکانسهای مذکور باز نشد.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام به همه اساتید عزیز
چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید :
میخوام نرم افزار رسیور استارست 2000 رو به نسخه 1.15 که خود سایت استارست واسه دانلود گذاشته ارتقا بدم ( حجم فایلش حدود 40 مگ ) هست ، می خواستم بدونم این نسخه تاثیری روی شرینگ داره یا نه ؟ (کسی امتحانش کرده یا نه ؟)
و دیگه اینکه چه کار کنم که بعد از آپدیت و ریست فکتوری نیاز به تنظیم مجدد گردون نداشته باشم ؟؟
خیلی ممنون
نرم افزار 2000 اس 40 مگ حجم نداره شاید برای مدل دیگه ای گرفتی که اگر بریزی دستگاهت داغون میشهسلام به همه اساتید عزیز چند تا سوال دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید : میخوام نرم افزار رسیور استارست 2000 رو به نسخه 1.15 که خود سایت استارست واسه دانلود گذاشته ارتقا بدم ( حجم فایلش حدود 40 مگ ) هست ، می خواستم بدونم این نسخه تاثیری روی شرینگ داره یا نه ؟ (کسی امتحانش کرده یا نه ؟) و دیگه اینکه چه کار کنم که بعد از آپدیت و ریست فکتوری نیاز به تنظیم مجدد گردون نداشته باشم ؟؟ خیلی ممنون