افت ولتاژ برد پاور رسیور استارست

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
سلام .درود خدمت همکاران عزیز....
یه رسیور استارست از نوع چینی های کوچیک هست که برد پاورش ترکیده بود قسمت های ولتاژش وچون آی سی اون رو نداشتم از اس تی آر fsd321 استفاده کردم ومدار رو تغییر دادم و الان ولتاژ های 3.3 و15 .20 رو کهع خروجی اونه رو دارم....اما!!!!جای تعجب اینکه در حالت بی باری درسته ولی در حالت بار ولتاژها مخصوصا 3.3 افت شدید میکنه وریپل هم داره...!
قابل توجه:
تمامی خازنهای چاپر وتغذیه از جنس مرغوب تعویض شده...
کوپلر و 431 هم تعویض وخازنها ومقاومتها طبق نقشه بایاس fsdh321 تغییر داده شده وکاملا میشه گفت همه چیز عوض شده وحتی از srt 5l0380 هم استفاده شده ولی بازم عیب پابر جاست .وزیر بار افت میکنه و ولتاژهای 3.3 و20 و30نوسان
شدید دارند!
دوستان بجز تعویض این قطعات و ولتاژگیری قسمتهای مختلف چیزی دیگه به ذهنشون میرسه؟؟
چون رذسیور از نوع عراقی های کوچیکه نمیشه پاور دیگه روش گذاشت وباید مال خودش تعمیر شه...
سپاس منتظر نظر دوستانم..
tled.jpg

آخرین ویرایش:

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
درود

دوست عزیز چرا از آی سی خودش استفاده نمیکنید تا جایی که حضور ذهن دارم شمارش viper22a هست و توی بازار موجوده
همکار گرامی آی سیش thx203 یا rm6202 بود وگرنه وایپر رو داشتم..

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
درود دوست عزيز همينطور كه فروديد اس تي آر اين نوع رسيورها تو بازار فراووووونه البته من بزار اهوازو ميگم شماره اي سي هم thx203h حالا شما كه در كل برد تغذيه رو به روش زيبا و خيلي جالب خلق كرديد و جاي تحسين وتمجيد دارد

بنده پيشنهاد ميكنم از ترانس چاپر با دور سيم بيشتر بكار گيريد گما ميكنم افت ولتاژ رفع بشه بدرود.

sahamipoor

کاربر
2014-09-17
51
292
درود دوست عزيز همينطور كه فروديد اس تي آر اين نوع رسيورها تو بازار فراووووونه البته من بزار اهوازو ميگم شماره اي سي هم thx203h حالا شما كه در كل برد تغذيه رو به روش زيبا و خيلي جالب خلق كرديد و جاي تحسين وتمجيد دارد

بنده پيشنهاد ميكنم از ترانس چاپر با دور سيم بيشتر بكار گيريد گما ميكنم افت ولتاژ رفع بشه بدرود.
سپاس دوست گرامی...
بله عیب از چاپر بود چون مچ نبود با این اس تی ار برا همین ترانس رو جابجا کردم ومشکل حل شد....درود وتشکر فراوان از همه همکاران عزیز..

بالا