hadi kabi
کاربر افتخاری
- 2009-07-05
- 632
- 2,134
- 25
درود بر بچه های irsat
پیوستها
-
64.3 کیلوبایت بازدیدها: 112
-
166.8 کیلوبایت بازدیدها: 108
دوست عزیز لازم نیست رسیور به نت وصل باشه فقط کافیه با کابلrs232 وصل بشه و در منو رسیور گزینه Twin فعال باشه- هنگامی کانال باز میشه که سرور سبز بشه موفق باشیدعزیز رسیور به اینترنت وصل میشود تا کانالها باز شود؟ میتونید توضیحی کلی برای من مبتدی بدید ؟با تشکر
عزیز ببخشید من اینقدر سوال میکنم ...چون با این برنامه آشنا نیستم ..منظورت اینه که آخرین ورژن برنامه به وسیله کابل 232به رسیور بدم..بعد از ریختن برنامه چکار کنم.من دانگل میکروباکس دارم..بعد از طریق tv میتونم تماشا کنم؟دوست عزیز لازم نیست رسیور به نت وصل باشه فقط کافیه با کابلrs232 وصل بشه و در منو رسیور گزینه Twin فعال باشه- هنگامی کانال باز میشه که سرور سبز بشه موفق باشید
عزیز ببخشید من اینقدر سوال میکنم ...چون با این برنامه آشنا نیستم ..منظورت اینه که آخرین ورژن برنامه به وسیله کابل 232به رسیور بدم..بعد از ریختن برنامه چکار کنم.من دانگل میکروباکس دارم..بعد از طریق tv میتونم تماشا کنم؟
pدوست عزیز منظور من وصل کردن pc به رسیور هست دوست عزیز این نرم افزار رو میتونید بجای دانگل استفاده کنید نه چیز دیگه !!!!
عزیز ببخشید من اینقدر سوال میکنم ...چون با این برنامه آشنا نیستم ..منظورت اینه که آخرین ورژن برنامه به وسیله کابل 232به رسیور بدم..بعد از ریختن برنامه چکار کنم.من دانگل میکروباکس دارم..بعد از طریق tv میتونم تماشا کنم؟
با تشکر گلمدوست اذرشیدا:درود.به نقل یکی از دوستان:
:s13:
شما این برنامه رو.روی کامپیوترتون نصب کنید.بعد به اینترنت وصل باشید و فقط رسیور رو با کابلrs232 به کامپیتر وصل کنید.در ضمن گزینهTWIN رسیور باید فعال باشد.بعد برنامه رو اجرا کنید.اگر سرورها فعال و به رنگ سبز باشند.کانالهای کارتی رو میتونید ار طریق تلویزیونی که رسیور بهش وصله تماشا کنید.اما یکی از دوستان گفته بود.فریز بالاست.
:s13: