انتقادات و پيشنهادات در رابطه با محصولات Istar

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
I

Istar-Korea

Guest
انتقادات و پيشنهادات خود را ميتوانيد در اين تاپيك اعلام كنيد
قابليت هايي كه ميخواهيد به نرم افزار اضافه شود و هر مشكلاتي كه مشاهده ميكنيد
در اين تاپيك حتما اعلام كنيد ما به شركت گزارش خواهيم داد

cutamir

کاربر
2007-11-06
3
5
با سلام وخسته نباشی :
در باره این دستگاه باید بگویم که اصلان دستگاه خوبی نیست در مورد تنظیم دیش قدمهاش زیاد است یعنی تنظیم دقیق نمیکند و شرینگ انهم زیاد قطعی دارد . البته این نظر من است رسیور من istar 96 است
متشکرم

saeid s

کاربر
2010-09-20
15
18
ای.استار.x99برنامه.که.میخوره.دیگه.رکورد.یاظبط.نمی.کنه.درکل.دستگاه.اشغالیه.

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
با سلام وخسته نباشی :
در باره این دستگاه باید بگویم که اصلان دستگاه خوبی نیست در مورد تنظیم دیش قدمهاش زیاد است یعنی تنظیم دقیق نمیکند و شرینگ انهم زیاد قطعی دارد . البته این نظر من است رسیور من istar 96 است
متشکرم
دوست عزیز من چک کردم مشکلی وجودنداره و با دیش گردون دقیق تنظیم میشه و مشکل باید از طرف شما باشه نه دستگاه

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلام
یک دستگاه آی استار مدل 98 امروز به دستم رسید دستگاه اصلا خوبی نیست نور ال سی دیش خیلی ضعیفه سرعت تعویض کانالها خیلی کنده شیرینگش خیلی ضعیفه و مثل شیرینگ دانگل دلتاست که خیلی آشغاله من خیلی ناراضی هستم و پولم رو درون سطل آشغال انداختم برای خودم متاسفم که گول تبلیغات این دستگاه رو خوردم

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
1.عدم امکان جابه جا کردن و مرتب کردن کانال ها در Fav
2.نور LCD بسیار کم است
3.در Fav دکمه آبی (Edit) دچار مشکل است و با یکبار زدن در دفعه بعد به صورت خودکار Lock فعال می شود و با زدن پسورد همه کانال ها را یکی یکی قفل می کند.
4.در زمان ساخت Fav علامت HD مشخص نمی شود.
5.در زمان ساخت Fav بهتر است انواع ********** ها را روی کانال ها داشته باشیم مثل :
********** بر اساس حرف اول ، نوع کانال FTA کارتی HD، فرکانس و Package

6.در منو Fast Scan تنها نام ماهواره Astra قرار دارد و قابل تغییر نیست.

7.امکان تغییر نام Fav وجود ندارد

8.یک بار که Fav انتخاب می شود با زدن دکمه Ok دوباره تمام کانال ها می آید بهتر است با زدن دکمه Ok سپس با دکمه Fav بتوان بین Fav ها حرکت کرد و همان Fav باقی بماند.

9.در زمان رکورد تنها از هر کانال یک بار رکورد می کند و دفعات بعدی روی فایل قبلی ذخیره می کند.

10. Codec فایل ها ts برای کانال های HD مشخص نیست و در کامپیوتر قابل استفاده نمی باشد.

11.امکان ضبط Mpeg وجود ندارد.

saeid s

کاربر
2010-09-20
15
18
باسلام.ای.استار.x99.برنامه.که.میخوره.دیگه دکمه رکورد کار نمیکند بعد سیو کردان روی دیش گردان درست سیو نمیشود؟
لطفا" یه نفر به من کمک کند ممنون؟

saeid s

کاربر
2010-09-20
15
18
x99تازمانیکه دانگل روفعال نکردی خوبه اماوقتی دانگل فعال بشه دیگه دستگاه روی هیچ کانلی ظبط نمیکنه وبقیه مشکلت من روی چند دستگاه امتحان کردم درکل دستگاه خوبی نیست..

zalooo

کاربر
2010-01-22
19
23
45
2مورد دیگر از مشکلات رسیور ای استار

1 در رسیور های ایکلاس واسترانگ موقعی که میخواهیم کانال به صورت رندوم حذف کنیم بعد از علامت گذاری روی یک کانال به صورت اتوماتیک به کانال بعدی میرود .در صورتی که در رسیور ای استار این طور نیست وباید خودمان روی کانال بعدی برویم که بسیار خسته کننده است

2 - بک اپ گرفتن از لیست کانالها ونرم افزار از طریق درگاه یو اس پی امکان پذیر نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saeed-sat
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا