اولين نرم افزار ريسيورهاي استارست sr-x97usb_sr-x95usb_titinum به تاريخ 2010/05/15

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
نرم افزار رسمي ارايه شده براي اين 2 مدل:eek:k:

نرم افزار ها صرفا براي فعال شدن كدهاي مخفي ارائه شده

براي مثال ترفندهاي فعال و غير فعال كردن امولاتور --- منو ==> mute+999

مشاهده ليست دانگلهاي ساپورت شونده توسط اين دستگاه با استفاده از دو كليد ------info+9

پیوست‌ها

qli

کاربر
2009-02-18
8
15
37
با سلام من نرم افزارو برا دانگل زدم خوب کار نمیکنه قطع وصل زیاد داره یا کار نمیکنه

salehiaa

کاربر
2010-01-11
6
12
با سلام من نرم افزارو برا دانگل زدم خوب کار نمیکنه قطع وصل زیاد داره یا کار نمیکنه

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190

با درود دوستان گرامی
در نظرداشته باشید این اولین نرم افزار ارایه شده برای سری تیتانیوم استارست بوده است وحتما باگهای زیادی داره وباید گزارش بشود وانها رفع کنند واحتمالا لودر هم ارایه خواهدشد
این دستگاه هنوز توی خیلی شهرها نرسیده است!

با تشكر از آقا شهرام

ب

بهنام ماهوار

Guest
با سلام یعنی برای x95usb عادی کارایی نداره؟
با اجازه از اساتید
خیر دوست گرامی این پج برای مدل دستگاه شما نمی باشد از تزریق ان بر روی دستگاه خود داری کنید فقط برای مدل مذکور میباشد

ajamal

کاربر
2010-04-02
2
1
46
با درود دوستان گرامی
در نظرداشته باشید این اولین نرم افزار ارایه شده برای سری تیتانیوم استارست بوده است وحتما باگهای زیادی داره وباید گزارش بشود وانها رفع کنند واحتمالا لودر هم ارایه خواهدشد
این دستگاه هنوز توی خیلی شهرها نرسیده است!

با تشكر از آقا شهرام
ادیت کردن کانالها مشکل داره جای کانالها را باهم عوض میکنه

moli1247

کاربر
2007-08-21
1
0
با سلام و عرض ادب از کابران محترم
من فایل کانال چیده شده x95 را داخل یو اس بی داشتم
اخیرا یکدستگاه x97 usb hdmi خریداری کردم و کانال چیده شده آن را داخل این دستگاه ریختم
متاسفانه دستگاه با بوت 0148 نمایان میشود و هیچ عملکردی ندارد خواهشمند است درصورت امکان راهنمائی بفرمائید

ardshir10

کاربر
2007-11-10
3
21
بررسي و مشكلات احتمالي97

با سلام خدمت همه عزيزان
من به تازگي يك sr-x97titinum خريدم ورژن قبلي خودش 1.42 بود
الان كه اين ورژن رو ريختم خوبه مشكل خاصي نداره فقط نميدونم چرا در ليست Fav جاي دكمه هاي پايين و بالا عوض شده البته در نسخه خودش هم اينطور بود ولي در Fav اينطوريه ...
ايا كسي اينطور مشكلي داره
------------------
درضمن اگه با گزينه ويرايش كانالها جابجايي كانل كنيد بهتره چون ليست رو اول تيك ميزني بعد همه به اول All Sat اضافه ميشن بعد ميتوني fav كني راحت
-------------------

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
برای x97 usb titanium هنوز لودری نیامده ؟
با درود
خیر هنوز لودر رسمی منتشر نشده
با سلام و عرض ادب از کابران محترم
من فایل کانال چیده شده x95 را داخل یو اس بی داشتم
اخیرا یکدستگاه x97 usb hdmi خریداری کردم و کانال چیده شده آن را داخل این دستگاه ریختم
متاسفانه دستگاه با بوت 0148 نمایان میشود و هیچ عملکردی ندارد خواهشمند است درصورت امکان راهنمائی بفرمائید
یک لودر غیر رسمی هست میتوانید امتحان کنید اگر نشد باید دستگاه فلش شود
با سلام خدمت همه عزيزان
الان كه اين ورژن رو ريختم خوبه مشكل خاصي نداره فقط نميدونم چرا در ليست Fav جاي دكمه هاي پايين و بالا عوض شده البته در نسخه خودش هم اينطور بود ولي در Fav اينطوريه ...
------------------
درضمن اگه با گزينه ويرايش كانالها جابجايي كانل كنيد بهتره چون ليست رو اول تيك ميزني بعد همه به اول All Sat اضافه ميشن بعد ميتوني fav كني راحت
-------------------
دوست گرامی این دستگاه تازه امده واحتمالا مدتی طول میکشه تا نرم افزارش جا بیفته وباگها ومشکلات رفع بشود:eek:k:
اینجا تاپیک پرسش وپاسخ نیست برای هرگونه مشکلی به تاپیک پرسش وپاسخ مربوطه مراجعه کنید!

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,190
با سلام خدمت همه عزيزان
الان كه اين ورژن رو ريختم خوبه مشكل خاصي نداره فقط نميدونم چرا در ليست fav جاي دكمه هاي پايين و بالا عوض شده البته در نسخه خودش هم اينطور بود ولي در fav اينطوريه ...
------------------
درضمن اگه با گزينه ويرايش كانالها جابجايي كانل كنيد بهتره چون ليست رو اول تيك ميزني بعد همه به اول all sat اضافه ميشن بعد ميتوني fav كني راحت
-------------------

دوست عزیز این مشکلات هم به مرور زمان حل میشه حالا خوبه که مشکلات اومده سر این چیزای جزئی با نرم افزار های دیگه که در آینده خواهد آمد این باگها حل میشه فقط باید صبر کنید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا