اکانت رایگان Nascam server برای رسیور ایکس کروزر 400 (هاتبرد - نیلست-w3 )

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
علیرضا خان من هر کاری میکنم خطای server faild میزنه ممکنه از سرعت پایین انترنت باشه یا اشکال جای دیگه است
دوست عزیز من دیروز امتحان کردم سرور سالم بود و کانال ها باز میشد اما امروز چند تا از دوستانم گفتن باز نمیشه حالا اگر کسی از دوستان الان کانال ها را دارد اعلام وضعیت کند

asr614

کاربر
2007-10-10
21
46
با سلام سرور با سرعت عالی روی مسیرهای هاتبرد و نیل و دبلیو 3 برقرار هست ساعت 12:30 جمعه رسیور 400 اچ دی اینترنت 128

pouya7810

Banned
2009-06-16
53
69
44
با سلام
من ميخوام ازnascam استفاده كنم.ولي هر كاري ميكنم پيام server fail ميده و كد رو هم قبول نميكنه.ممنون ميشم راهنايي كنين.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با سلام
من ميخوام ازnascam استفاده كنم.ولي هر كاري ميكنم پيام server fail ميده و كد رو هم قبول نميكنه.ممنون ميشم راهنايي كنين.

دوستان من هم دو سه روزی بود که در طول شبانه روز انقدر در ساعتهای مختلف امتحان کردم تا بالاخره شرینگ رایگان nascam برقرار شد...کار خواصی هم نکردم پلاگین رو تزریق کردم و همانند فایل آموزش عمل کردم ....الان 4 روزه که روی رسیور من فعال شده البته بعضی از کانالهای hd با فریز قابل تحمل باز است.ولی در کل خوبه.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
اطلاع رسانی
دوستان در حال حاضر شرینگ رایگان nascam در جهت های ذکر شده فعال است البته بعضی از کانالها با فریز 5 ثانیه ای...ولی در کل عالیه.چمعه 13/03/90 ساعت 22.30

mnsrbaloch

کاربر
2009-11-01
34
59
40
دوستان مال من اصلا فعال نمیشه من همه ی مراحل رو مو به مو (اول پلاگین رو پاک کردم بعد آخرین پلاگین رو نصب کردم و برنامه آخرو هم نصب کردم)موقعی که گزینه استارت nascam زدم بعد اوکی رو زدم بعد گزینه download setting رو میزنم پس از چند ثانیه باید پیام موفقیت آمیز سرور بیاد اما مال من اصلا هیچی نمیاد باز اگه من کد رو وارد کنم پیام please check installed file میاد من تا حالا شاید بیش از 20 بار دقیق پلاگین رو پاک و نصب تنظیمات رو ریست کردم اما باز وصل نشده یعنی سرور شناسایی نشده دوستان لطفا راهنمایی کنند مخصوصا کسانی که این مشکل رو داشتند...باتشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان مال من اصلا فعال نمیشه من همه ی مراحل رو مو به مو (اول پلاگین رو پاک کردم بعد آخرین پلاگین رو نصب کردم و برنامه آخرو هم نصب کردم)موقعی که گزینه استارت nascam زدم بعد اوکی رو زدم بعد گزینه download setting رو میزنم پس از چند ثانیه باید پیام موفقیت آمیز سرور بیاد اما مال من اصلا هیچی نمیاد باز اگه من کد رو وارد کنم پیام please check installed file میاد من تا حالا شاید بیش از 20 بار دقیق پلاگین رو پاک و نصب تنظیمات رو ریست کردم اما باز وصل نشده یعنی سرور شناسایی نشده دوستان لطفا راهنمایی کنند مخصوصا کسانی که این مشکل رو داشتند...باتشکر

درود
من این روش را دو هفته پیش در سایت قرار دادم و چند روز اول خوب بود و سرور خلوت بود الان سرور خیلی شلوغ شده و شایدم قطع چون سرور رایگان همین است برای راحت شدن کارت بهتر است که اکمانت سی سی کم بگیرید

asr614

کاربر
2007-10-10
21
46
با اخرین ورژن nascam سرور با تمام قدرت وصل میباشد اسکای کالچو 15 هم بدون فریز باز میباشد 5 شنبه ساعت 5
دوستان کسی روش تهیه کردن اکانت این سرور را میدونه؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با اخرین ورژن nascam سرور با تمام قدرت وصل میباشد اسکای کالچو 15 هم بدون فریز باز میباشد 5 شنبه ساعت 5
دوستان کسی روش تهیه کردن اکانت این سرور را میدونه؟

دوست عزیز این اکانت مربوط به خود شرکت میباشد.
شرکت برای اولین بار این کار را جهت تبلیغ بیشتر انجام داده. شاید مجددا تمدید شد.
اکانت در سایت موجود میباشد.

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام

دوستان من مناسفانه نتوانستم اکانت را فعال کنم اگه دوستان پلاگین و نرم افزار مخصوص را برای این اکانت و نحوه فعال کردن را اعلام کنه ممنون میشم چون پست اول کد نوشته شده با عکس یکی نیست .

باتشکر

بالا