ایراد برد تغذیه istar 30000mega

khelane

کاربر VIP
2010-05-26
15
18
37
سلام
وقت همه شما عزیزان بخیر

دستگاه
istar 30000 mega full hd
رو تحویل گرفتم که روشن نمیشه مال یکی از همکارا هستش
برد تغذیه ولتاژ خروجی نداره
ولتاژ تا خازن پایه ور.ودی ترانسفورماتور میاد ولی خروجی نداره . تمام قطعات چک شدن . تمام خازن ها عوض شدن ولی بازم ایراد پابرجاست اپتوکوپلر و tl431 هم تعویض شد خلاصه فقط مونده ترانس ولی خروجی ندارم
تمام پایه ها رو از اول لحیم کردم ولی بازم ولتاژ خروجی برای برد اصلی ندارم های ولتاژ رو دارم نزدیک 305 تا 310 فکر کنم بود
قبلا هم یادمه همین همکار یه برد اینجوری دقیقا همین مدل اورده بود و روشن نمیشد منتهی سری قبلی خودش خیلی دستکاریش کرده بود و چندتا قطعه رو تغییرداده بود دیگه نمیدونستم مقدار واقعی قطعات چیه از تعمیر صرف نظر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
وقت همه شما عزیزان بخیر

دستگاه
istar 30000 mega full hd
رو تحویل گرفتم که روشن نمیشه مال یکی از همکارا هستش
برد تغذیه ولتاژ خروجی نداره
ولتاژ تا خازن پایه ور.ودی ترانسفورماتور میاد ولی خروجی نداره . تمام قطعات چک شدن . تمام خازن ها عوض شدن ولی بازم ایراد پابرجاست اپتوکوپلر و tl431 هم تعویض شد خلاصه فقط مونده ترانس ولی خروجی ندارم
تمام پایه ها رو از اول لحیم کردم ولی بازم ولتاژ خروجی برای برد اصلی ندارم های ولتاژ رو دارم نزدیک 305 تا 310 فکر کنم بود
قبلا هم یادمه همین همکار یه برد اینجوری دقیقا همین مدل اورده بود و روشن نمیشد منتهی سری قبلی خودش خیلی دستکاریش کرده بود و چندتا قطعه رو تغییرداده بود دیگه نمیدونستم مقدار واقعی قطعات چیه از تعمیر صرف نظر کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود :

دوست من نمیدونم تا چه حدی از الکترونیک میدانید ...به پاور رسیورها هایولتاژ نمیگن پاورها به دو قسمت تقسیم میشند قسمت اولیه و ثانویه میگن که به واسطه چاپر یا همان میچینگ Ac به Ac از هم جدا میشوند اگر ولتاژ اولیه رو شما دارید ممکنه خازن صافی ایراد داره و اما میریم به قسمت ثانویه مسیر 12 ولتی دیود یکسوساز شما نویز کرده و یا جامپر شده و احتمال سوم و چهارم هم خیلی از قطعات میتوانند باشند مانند مقاومت ها و ترانزیستور 431 و تما خازنها نیز هم میتوانند باشند.

آخرین ویرایش:

khelane

کاربر VIP
2010-05-26
15
18
37
سلام
عرض کردم تمام خازن ها عوض شدن
تمام قطعات روی برد بیرون برد تست شدن همون دیود هم که شما میگید تست شد مشکلی نداره
پشت برد یه سری مقاومت و خازن اس ام دی هستش که همشون رو هم در اوردم و بیرون برد برای اطمینان تست کردم
فقط ترانس و یه ای سی 6 پایه پشت برد هست اونارو تست نکردم
مشخصات ای سی
aajd میباشد
قطعات هم داخل برد چک کردم ایرادی نداشتن
فقط یه نکته بگم
این دستگاه مال یکی از همکارا هست که به گفته خودش خروجی ترانس بعضی وقتا 5 ولت میداده و بعد قطع میشده و (بعضی مواقع ) منم تست کردم اینطوری نبود
با سپاس

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام
عرض کردم تمام خازن ها عوض شدن
تمام قطعات روی برد بیرون برد تست شدن همون دیود هم که شما میگید تست شد مشکلی نداره
پشت برد یه سری مقاومت و خازن اس ام دی هستش که همشون رو هم در اوردم و بیرون برد برای اطمینان تست کردم
فقط ترانس و یه ای سی 6 پایه پشت برد هست اونارو تست نکردم
مشخصات ای سی
aajd میباشد
قطعات هم داخل برد چک کردم ایرادی نداشتن
فقط یه نکته بگم
این دستگاه مال یکی از همکارا هست که به گفته خودش خروجی ترانس بعضی وقتا 5 ولت میداده و بعد قطع میشده و (بعضی مواقع ) منم تست کردم اینطوری نبود
با سپاس

درود :
عکس از مین و خصوصاً از دو طرف پاور آپلود کن و مقدار ولتاژ تا هر جا که دارید بعلاوه لوکیشن پاور اگر روی مدار دارید عنوان کنید

khelane

کاربر VIP
2010-05-26
15
18
37
ممنون از راهنماییهاتون
"دستگاه رو تحویل دادم و نتونستم روش کار کنم . امروز تونستم بیام اعلام کنم
فعلا که زلزله دست بردار نیست
با سپاس از همتون

بالا