yousef_a25
عضو فعال
- 2006-11-26
- 158
- 1,315
من که اصلا نتونستم برنامه روبه خورد دانگل 1و2 بدم لودر جواب نمیده دوستان کسی راه دادن برنامه رو میگه
با لودر دیگه ای امتحان کن
من که اصلا نتونستم برنامه روبه خورد دانگل 1و2 بدم لودر جواب نمیده دوستان کسی راه دادن برنامه رو میگه
آقا جان وقتی دانگل چکی رو دبلیو تری تنها چیزی که میبینی فقط فریز هست انوقت چطوری با قدرت وصله ؟
با لودر دیگه ای امتحان کن
دوستان وسروران گلم این برنامه رو روی دانگل قطعه تعویضی ریلیز شده سریال1036 تست کردم صددرصدجواب داد
ابتداقبل ازهرچیز یک دامپ ازمیکروتون بگیرید
2- قبل ازانتقال فایل ازفایل کلین استفاده کنید
3- نرم افزاررابالودرمیکرودو انتقال دهید
درضمن من از قیچی برروی دابلیو3 استفاده می کنم نه دیش مجزا
دوستان سافتویری هست که برای میکرو دو با سرور ان بی در دبلیو سه و کانالها باز هستند.
خوبی این سافتویر اینه که وقتی شما سرور را ست کردید یک ریست میشه و بعدش شما می تونید با دکمه قرمز اونو استندبای کنید و مشکل سیاهی تصویر هم نداره
از این فایل استفاده کنید برای بارگذاری هم از جی ایکس استفاده کنید.
داداش این سافتور فرمت نداره تستش کردی؟ چون تمام فایلها فرمتشون bin هست که این نداره مثلا باید اینجور باشه:
Dump microbox ii nso beta14.bin[/b][/color]
دوست گلم سروربزرگواراین چه طرزحرف زدنه سه ساعت وقتمون رو نشستیم تست کردیم بعدازجواب دادن توسایت اعلام کردیم حالاشما اینجوری جواب من وعزیزان رومیدید جای این حرف هالااقل مشکلت رو مرحله به مرحله میگفتی تاحل بشه هنوزهم باقدرت وصله موفق باشیددوستان من همه جور تست کردم باز نیست دارن لاف میزنن باز نیستمشاهده فایلپیوست 63617
دوست گلم ابتدا روی nbسرورروتنظیم کن بیاپایین سیوش کن دانگل رستارت میشه منوکه ظاهر شد یک کم هم سیگنالت سبزباشه کافیه سپس باریموت میکروروخاموش کن موفق باشی
بله دوست گلم من قطعه جدیداستفاده کردم روی قطعه قدیم هم جواب داد درضمن من ازقیچی روی هاتبردجهت دابلیو3 روگرفتم اول فایل کلین وبریز بعد نرم افزارموجود البته دوست عزیزمون گفتن نیازی به فایل کلین نیست ولی من استفاده کردمدوست خوبم شما براي قطعه جديد از اين نرم افزار استفاده كردي كه كار داده و ايا اول كلين كردي