باز شدن پکیج نوا توسط رسیورهای سری x95 استارست با نرم افزار fausto

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]نرم افزار FAUSTO دارای چند ورژن متفاوت که آخرین ورژن 1.43می توانید از لینک زیر دریافت کنید و به ترتیب مراحل زیر انجام دهید [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]1-ارتباط رسیور با pc توسط کابل rs232 برقرار کنید [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]2-دکمه i,9 کنترل بزنید و از کادر ایجاد شده گزینه pc csc esm انتخاب کنید [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]3-فایل اجرایی نرم افزار fausto بعد از نصب نرم افزار اجراء کنید حال وارد منو tools شوید و گزینه Emulator tools انتخاب کنید سپس اولین گزینه از کادر ایجاد شده monitor انتخاب و فایل key روزانه که برای بازگشایی پکیج نوا انتخاب کنید توجه فایل key مانند سافتکم کارایی دارد و روزانه تغییر می کند مرحله آخر باید تنظیمات برنامه انجام دهید تا نرم افزار با رسیور ارتباط برقرار کنید برای این منظور مانند عکس زیر گزینه سریال انتخاب کنید و تنظیمات مانند عکس بگذارید و سپس کانکت بزنید حال اگر فایل key فعال باشد و یکی از کانالهای پکیج نوا انتخاب کنید خواهید دید که کانال باز می شود[/FONT]

پیوست‌ها

• 88.9 کیلوبایت بازدیدها: 3,516
آخرین ویرایش:

arash10

کاربر
2007-06-27
7
7
سلام.
ممنون از شما بابت زحماتتون.
من مراحل بالا رو دقیقا انجام دادم (رسیور روشن بر روی منو مورد نظر ولی کابل انتن دیش متصل نبود)
انتقالی انجام نشد
port رو هم درست انتخاب کردم .
میشه راهنمایی کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام.
دوستان عزیز همانطور که مشاهده کردید از دو روز پیش تا الان پکیج نوا دست به کار شده و با تعویض کلیدهای خود در هر 2 الی 3 ساعت میخواهد مثلا از دست هک فرار کند اما بدتر آنکه هکرها هم هر 6 ساعت کلید فعال و کلید بعدی رو هم منتشر میکنند تا نشان دهند از عزم خود برای هک هر پکیجی کوتاه نمی آیند با این وضع ارایه پچ دور از ذهن نیست شاید هم چیزی شبیه به tps.bin.فقط من نمیدونم چرا شرکت استارست که برنامه نویساش این همه ادعاشون میاد تا حال پچی برای ساپورت این پکیج حتی اگر از طریق سافتکم روزانه هم شده ارایه نداده؟؟؟

آخرین ویرایش:

ASIRE_GHAM

کاربر
2008-01-13
17
31
با سلام خدمت دوستان من تمام مراحل باز شدن پكجو انجام دادم ولي كانالي باز نشد ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.:eek:ky:

salehiaa

کاربر
2010-01-11
6
12
با سلام.
دوستان عزیز همانطور که مشاهده کردید از دو روز پیش تا الان پکیج نوا دست به کار شده و با تعویض کلیدهای خود در هر 2 الی 3 ساعت میخواهد مثلا از دست هک فرار کند اما بدتر آنکه هکرها هم هر 6 ساعت کلید فعال و کلید بعدی رو هم منتشر میکنند تا نشان دهند از عزم خود برای هک هر پکیجی کوتاه نمی آیند با این وضع ارایه پچ دور از ذهن نیست شاید هم چیزی شبیه به tps.bin.فقط من نمیدونم چرا شرکت استارست که برنامه نویساش این همه ادعاشون میاد تا حال پچی برای ساپورت این پکیج حتی اگر از طریق سافتکم روزانه هم شده ارایه نداده؟؟؟

kamipoon

کاربر
2009-09-11
1
2
49
یک سوال آیا همیشه برای دیدن رسیور باید به کامپیوتر وصل باشد؟
نمی*شه کدهارو در رسیور ذخیره کنیم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
یک سوال آیا همیشه برای دیدن رسیور باید به کامپیوتر وصل باشد؟
نمی*شه کدهارو در رسیور ذخیره کنیم؟
با درود دوست گرامي
تا امولاتور براي استفاده از اين كدها براي رسيور مربوطه ارايه نشود مجبور به استفاده از برنامه فاستو يا مشابه هستيد:eek:k:

khoonsard_339

کاربر
2009-12-30
35
68
55
عزيزان كامپيوتر بايد به ريسيور وصل باشه تا كانالها باز بشه ....اگه سيم كابل رو قطع كنين تصوير هم قطع ميشه

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
عزيزان كامپيوتر بايد به ريسيور وصل باشه تا كانالها باز بشه ....اگه سيم كابل رو قطع كنين تصوير هم قطع ميشه

دوست عزيز فكر كنم همكار گراميمون جواب سوال شما رو خيلي واضح بيان كردند ديگه جاي سوالي نمونده آره با يد كابل وصل باشه تا بتوني اين كانالها رو ببيني

amins200

کاربر
2009-01-15
1
1
41
با سلام دست شما درد نكنه فقط يك سئوال كانالهاچرا به اين زودي بسته شد .متشكرم

بالا