باز شدن پکیج نوا توسط رسیورهای سری x95 استارست با نرم افزار fausto

atabak57

کاربر
2007-05-22
2
4
من رسیورم x97 و از usb از پشتش می خوره.آیا این نرم افزارا بش می خوره یا نه؟
آقای علی رسیور ممنون میشم جواب بدین

hotan

کاربر
2010-01-08
88
144
33
من که با این برنامه کانکت می شوم مدام ریسیور خاموش روشن می شود ایا این عمل طبیعی است

share

کاربر
2009-08-28
11
3
52
در خواست نرافزار

علی اقا برای چه برنامی هایتک سوپر در سایت نمی گزارید

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
سوال در مورد کابل نوت بوک برای استفاده از برنامه fausto

سلام خسته نباشی
می خواستم سوال کنم واسه استفاده از این برنامه در نوت بوک از کابل تبدیلی یو اس بی به 232 میشود استفاده کرد اگه میشه چطوری توضیح دهید.لطفا

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز شما می توانید از تبدیل استفاده کنید و روش خاصی ندارد فقط تبدیل و داریورش رو نصب می کنید (اگر داشته باشد) و سپس فقط کافیه کابل را وصل کنید و بقیه مراحل....

البته این نوع تبدیلها رد بازار مارکهای متفاوت داره که بعضی روی رسیور جواب نمیدهند. کلا هیچکدوم جای پورت اصلی رو نمی گیرند و یکم اذیت می کنند. در کل هم این پکیج تند به تند کدهای خود رو عوض میکنه شاید ارزش اینهمه زحمت رو نداشته باشه
موفق باشید[font=arial, helvetica, sans-serif]
[/font]

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
دوست عزیز شما می توانید از تبدیل استفاده کنید و روش خاصی ندارد فقط تبدیل و داریورش رو نصب می کنید (اگر داشته باشد) و سپس فقط کافیه کابل را وصل کنید و بقیه مراحل....

البته این نوع تبدیلها رد بازار مارکهای متفاوت داره که بعضی روی رسیور جواب نمیدهند. کلا هیچکدوم جای پورت اصلی رو نمی گیرند و یکم اذیت می کنند. در کل هم این پکیج تند به تند کدهای خود رو عوض میکنه شاید ارزش اینهمه زحمت رو نداشته باشه
موفق باشید
متشکرم استاد گرامی از باسخ شما
اگه ممکن کابل اسم کابل متداول مورد استفاده در بازار برای بروگرام به وسیله نوت بوک را بدین یا روش ساخت اونو. با تشکر

بالا