باز هم طلسم شکسته شد :نرم افزار جدید و فعال برای میکروباکس 1

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
دوستان قبل انتقال این نرم افزار به توضیحات داده شده دقت کنید

این برنامه بر روی بیش از 10 دانگل تست گردید و به خوبی کار میکند اما در بعضی از دانگلها با پیغام
Dongle not cheeky compatible purchase cheeky dongle or compatible مواجه شدم که پس از بررسی متوجه شدم این پیغام در دانگلهایی ظاهر میشه که دارای پیچهای بزرگ و شماره سریال بر روی قاب آنهاست ولی دانگلهایی که دارای پیچ کوچک و عدم درج سریال بر روی قاب آنها به خوبی کار میکنند و هیچ مشکلی برای این دانگلها پیش نخواهد آمد البته بر آن هستم تا بتوانم مشکل ذکر شده را به نوعی برطرف کنم ناگفته نماند که این نرم افزار هیچ آسیبی به دانگل نمی رساند

برای برقراری شرینگ جهت w3 تنظیم گردد و با این فرکانس سیگنال دریافت کنید
12526
- 2900 -ver

بعضی دانگلها با سرور w3A_P و بعضی دیگر w3A_PO فعال میگردنند پس هر دو گزینه رو تست کنید

اول فایل کلین سپس نرم افزار رو منتقل کنید

تشکر شما مایه دلگرمی ماست

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
درحال حاضر پکیج cyfra+ وپکیج جزیره اسپورت در هاتبرد با این نرم افزار باز است و بزودی کانلهای دیگری نیز به سرور اضافه می شود

پیوست‌ها

• 22.7 کیلوبایت بازدیدها: 340
  • 22.2 کیلوبایت بازدیدها: 343

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
دوست عزیز الان من این برنامه رو دانگلم دادم و بدون مشکل نصب شد ولی وقتی روی w3A_P یا w3A_PO میرم سیگنال پر میکنه ولی تعداد کانال ها رو 0 نشون میده و هیچ کانالی رو باز نمیکنه . اگه میشه راهنمایی کنید . با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
جهت اطلاع
نرم افزار معرفی شده مربوط به دانگل چکی باکس و هیچ کارایی برای دانگلهای میکرو باکس ندارد
نسخه های جدید مربوط به دانگل چکی باکس ورژن های بتا 11 -10 برای میکرو باکس 1 یا 2 کارایی ندارند به دلیل استفاده از نرم افزارهای قبل برای دانگلهای غیر فعال میکرو باکس 1 (ای سی قدیم ) تغییراتی در نرم افزارهای جدید این دانگل انجام شده که فقط با دانگل اصلی کار کنند بنابراین نرم افزارهای جدید این دانگل برای دیگر دانگلها کاربرد ندارد

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
علی جان هیچ راهی ندارد که اسی را عوض کنیم تا قابل گرفتن باشد میکروباکس 1یا حتما باید این کار را انجام بدهیم

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
جهت اطلاع نرم افزار معرفی شده مربوط به دانگل چکی باکس و هیچ کارایی برای دانگلهای میکرو باکس ندارد نسخه های جدید مربوط به دانگل چکی باکس ورژن های بتا 11 -10 برای میکرو باکس 1 یا 2 کارایی ندارند به دلیل استفاده از نرم افزارهای قبل برای دانگلهای غیر فعال میکرو باکس 1 (ای سی قدیم ) تغییراتی در نرم افزارهای جدید این دانگل انجام شده که فقط با دانگل اصلی کار کنند بنابراین نرم افزارهای جدید این دانگل برای دیگر دانگلها کاربرد ندارد
این نرم افزار روی دانگل میکروباکس 1 تست گردید و به خوبی کار میکند برای اثبات عکسهایی از کانال جزیره اسپورت هاتبرد میزارم که توسط دانگل میکرو 1 باز شده

پیوست‌ها

• 56.5 کیلوبایت بازدیدها: 284
  • 55.6 کیلوبایت بازدیدها: 283

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
آقا یوسف با تشکر از شما
این نرم افزار دقیقا چه کانالایی باز میکنه
من نزدیک به 4 5 ماهه دانگل و گذاشته بودم کنار :دی ولی مثل اینکه بازم کارایی داره : دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا