دوست عزیز.شماره سریال دانگل شما با عدد09 شروع میشه؟؟؟؟
با درود
آره حسین جان مال من 09 شروع میشه راهی هست اگر هست یک کمکی کنید با تشکر
دوست عزیز.شماره سریال دانگل شما با عدد09 شروع میشه؟؟؟؟
دوست عزیز با اخرین نرم افزار ارائه شده برای میکرو باکس 2 تست کن و نتیجه رو اعلام کن چون میکرو باکس با سریال 09 تست گردید و بدون هیچ مشکلی جزیره اسپورت هاتبرد و کانالهای روسی 75 درجه رو باز میکنه .......لطفا لینک دریافت این نرم افزارو قرار بدید]
دوست عزیز با اخرین نرم افزار ارائه شده برای میکرو باکس 2 تست کن و نتیجه رو اعلام کن چون میکرو باکس با سریال 09 تست گردید و بدون هیچ مشکلی جزیره اسپورت هاتبرد و کانالهای روسی 75 درجه رو باز میکنه .......لطفا لینک دریافت این نرم افزارو قرار بدید][/
QUOTE]
http://forum.1.irantks.biz/irsat56726/
آقا یوسف با تشکر از شما
این نرم افزار دقیقا چه کانالایی باز میکنه
من نزدیک به 4 5 ماهه دانگل و گذاشته بودم کنار :دی ولی مثل اینکه بازم کارایی داره : دی
آقا یوسف میتونم شرط ببندم اگه اعتراضی نمیشد الان میکرو 1 داشت کار میکرد.اصلا به طور عجیبی این دانگل حدود 3 سال به کار خودش ادامه داد که در هیچ دانگلی سابقه نداشته و من دیگه امیدی بهش ندارم که حتی مثل 1 ماه پیش کار کنه.شما به اونایی که آی سی عوض کردن نگاه کنید حتی شرینگ اونا هم مثل شرینگ بدون تعویضی ها نیست.با اینکه هزینه کردن ولی منفعت چندانی براشون نداره.از نظر من دیگه عمر میکروباکس ها تموم شده و هیچ کدومشون روز خوش نمیبینن. ممنون
من برنامه رو دادم به دانگل ولی کانالی باز نکرد و چراغ سبز هم چشمک میزنه من از برنامه دامپ استفاده کردم بدون کنترل.یوسف جان گفتی بعضی دانگلها روی گزینه w3_poو بعضی رویw3_p کار میکنه بی زحمت دامپ هردو را بگزارید تا ماهم استفاده کنیم
آقا یوسف یا دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه
................سلام خدمت دوستان من روی 6 دستگاه میکرو1 ریختم تا حال هیچ مشکل نداشت به خوبی کار میکند هاتبرد و 75 درجه بازاست با اندک فریزاز فایل استفاده کنید بعد از ریختن نرم افزار روی الجزیره سپورت 2 باید 1 دقیقه صبرکنید
چرا ما رو گمراه میکنین اخه سریال دانگل من هم 09 هست ولی پیغام اولیه که اقا یوسف گفت میاد رو صفحه پس ننویس همه سریالها کار میکنن................ با سریال میکروباکس سری 2008 به اعداد 090284572 نرم افزار کار میکنه و بدون مشکل الجریره ها وصل می باشند. خدمت کلیه دوستان اعلام کنم که نرم افزار ارائه شده برای تمامی سریال ها کاربرد دارد.