بالا نیامدن ایکلاس9696pvr2

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دستگاه 9696xpvr2 وقتي در حال بوت شدن هستش در ديس پلي جلو دستگاه Lبه o تغيير كرده و بوت نميشود و همين طور ديس پلي ميچرخد ايسي فلاش را پروگرام كردم و دستگاه بوت شدو کاملا درست شد ولی دستگاه را که از برق کشیدم و یک بار دیگه به برق زدم مجدد دستگاه به حالت اول برگشت ایسی فلاش را هم نو عوض کردم باز هم همین مشکل را داره دوستان راهنمایی فرمایید //با سپاس

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
بالا نیامدن ایکلاس 9696pvr

سلام وقت همگی بخیر

یک دستگاه ایکلاس 9696 pvr2 برام اومده ؛تغذیه خراب بود درستش کردم و برد تغذیه رو هم روی یک دستگاه دیگه تست زدم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه .

الان مشکلی که دستگاه داره اینکه بالا نمیاد ؛و چراغ ابی پنل روشن هست . تشکر میکنم در این زمینه راهنمایی بفرمایئد ./

پیوست‌ها

• 148.5 کیلوبایت بازدیدها: 144
  • 108.5 کیلوبایت بازدیدها: 141
  • 122.4 کیلوبایت بازدیدها: 138
  • 125.2 کیلوبایت بازدیدها: 139

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
با لودر نرم افزار هم انتقال دادم ولی بازم راه اندازی نشد ./

ترانزیستور اس ام دی 1117 دارای خروجی 1.8 به همراه 3 خازن مجاور همین قطعه تعویض کنید مشکل رفع می شود

درود
زمانی برنامه با لودر بدهید که دستگاه روی Lبه o تغيير كرده و بوت نميشود
مشکل شما سخت افزاریه و فرمایشات آقا علی درسته
و مشکل شما از این طریق درست خواهد شد
موفق باشید

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
ترانزیستور اس ام دی 1117 دارای خروجی 1.8 به همراه 3 خازن مجاور همین قطعه تعویض کنید مشکل رفع می شود

سلام
رگولاتور فوق همراه با خازن های مربوطه تعویض شدند . دستگاه روشن شد ولی led پانل میچرخید .دستگاه رو خاموش روشن کردم ؛دیگه بالا نیامد و شد مثل حالت قبل که LED ابی روشن بود .مجداد رگولاتور 1.8 رو تعویض کردم .بازم بالا نمیاد .

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام
رگولاتور فوق همراه با خازن های مربوطه تعویض شدند . دستگاه روشن شد ولی led پانل میچرخید .دستگاه رو خاموش روشن کردم ؛دیگه بالا نیامد و شد مثل حالت قبل که LED ابی روشن بود .مجداد رگولاتور 1.8 رو تعویض کردم .بازم بالا نمیاد .

درود
دوست من این دو عدد خازن که در تصویر علامت گذاشتهام را تعویض کنید نتیجه را اطلاع دهید
1.jpg

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
سلام

درود
بنده هم همین مشکل را دارم .
دستگاه روی چراغ آبی بود که در پاور تغذیه خازن 1000 را عوض کردم ولی دستگاه بعضی وقتها یه لحظه بالا میاد ولی دوباره خاموش میشه و باز هم روی چراغ آبی میماند .

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
بنده هم همین مشکل را دارم .
دستگاه روی چراغ آبی بود که در پاور تغذیه خازن 1000 را عوض کردم ولی دستگاه بعضی وقتها یه لحظه بالا میاد ولی دوباره خاموش میشه و باز هم روی چراغ آبی میماند .

درود
دوست عزیز ایشان مشکلشان با این پست حل شد شما هم انجام دهید و نتیجه را اعلام کنید
http://forum.irantksat.com/showthread.php?t=82576&p=403617&viewfull=1#post403617

mahdi149

کاربر
2016-02-22
14
13
درود فراوان و خدا قوت خدمت اساتید محترم
رسیور ای کلاس مدل9696 pvr2
که روی ال ای دی ابی اول یا روی بوت اول میمونه
فایل فلش زدم و تغذیه هم چک کردم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود فراوان و خدا قوت خدمت اساتید محترم
رسیور ای کلاس مدل9696 pvr2
که روی ال ای دی ابی اول یا روی بوت اول میمونه
فایل فلش زدم و تغذیه هم چک کردم
درود
ولتاژهای تغذیه مین را اگر چک کردید و درست میباشند همچنین از فایل فلش مطمئن میباشید شما هم به این لینک بروید وتست نمایید
http://forums.irantksat.com/Irantk82576.html#post403617

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام خدمت دوستان گل.
متاسفانه بعضی از تعمیرکاران تا نتونند یک دستگاه را تعمیر کنند میگویند سی پی یو سوخته در حالی که در مسیر تغذیه سی پی یو مقاومت های فیوزی زیاد و رگولاتور برای ثابت بودن ولتاژ وجود دارد و خیلی کم بجز موارد دستکاری احتمال سوختن سی پی یو وجود دارد .
برای تست یکدستگاه باید کلیه ولتاژ های مورد نیاز را چه از نظر ولتاژ و چه از لحاظ صافی ولتاژ بسنجید . در اکثر موارد مدلهای pvr2 رگولاتور 1117 1.8 ولتی روی مین به همراه خازن توی مسیر خروجی آن خراب میگردد که باید هر دو تعویض شود برای تست میتوان قبل از تعویض با یک تغذیه دیجیتال متغیر یک ولتاژ 1.8 را روی پایه وسط رگولاتور وصل کرد البته باید همزمان با وصل برق دستگاه باشد .
در مورد خرابی برنامه فلاش نیز هر آی سی فلاش یک ولتاژ ورددی و یک خروجی دارد که در صورت خرابی برنامه فلاش آی سی مذکور خروجی آن تغییر میکند یا اصلا خروجی ندارد .
پس اگر همه تستها را انجام دهید ابتدا عیب را پیدا میکنید و بعد به دنبال رفع عیب میروید . دوستان سعی کنید به صورت علمی وحرفه ای عیبها را از روی نقشه دنبال کنید تا صددرصد موق شوید نه اینکه قطعات را از دم تعویض کنید تا به عیب برسید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
در صورت ارسال مطالب تکراری یا غیر مربوط یا بی معنا علاوه بر حذف مطالب از بخش ارسال کننده اخطار میگیرد پس لطفا مطالب مفید و واضح و مربوط به مطلب را ارسال کنید .
کلیه مدیران هر بخش مطالب غیرمربوط با آن بخش و مطالب اضافه و بدون محتوی را از بخشهای مربوط را حذف کنید.
با تشکر

mahdi149

کاربر
2016-02-22
14
13
با سلام خدمت دوستان گل.
متاسفانه بعضی از تعمیرکاران تا نتونند یک دستگاه را تعمیر کنند میگویند سی پی یو سوخته در حالی که در مسیر تغذیه سی پی یو مقاومت های فیوزی زیاد و رگولاتور برای ثابت بودن ولتاژ وجود دارد و خیلی کم بجز موارد دستکاری احتمال سوختن سی پی یو وجود دارد .
برای تست یکدستگاه باید کلیه ولتاژ های مورد نیاز را چه از نظر ولتاژ و چه از لحاظ صافی ولتاژ بسنجید . در اکثر موارد مدلهای pvr2 رگولاتور 1117 1.8 ولتی روی مین به همراه خازن توی مسیر خروجی آن خراب میگردد که باید هر دو تعویض شود برای تست میتوان قبل از تعویض با یک تغذیه دیجیتال متغیر یک ولتاژ 1.8 را روی پایه وسط رگولاتور وصل کرد البته باید همزمان با وصل برق دستگاه باشد .
در مورد خرابی برنامه فلاش نیز هر آی سی فلاش یک ولتاژ ورددی و یک خروجی دارد که در صورت خرابی برنامه فلاش آی سی مذکور خروجی آن تغییر میکند یا اصلا خروجی ندارد .
پس اگر همه تستها را انجام دهید ابتدا عیب را پیدا میکنید و بعد به دنبال رفع عیب میروید . دوستان سعی کنید به صورت علمی وحرفه ای عیبها را از روی نقشه دنبال کنید تا صددرصد موق شوید نه اینکه قطعات را از دم تعویض کنید تا به عیب برسید

بله استاد تمام حرف شما صحیح اما وقتی تازه کار و در شهرستان باشی مجبوری تمام قطعات رو که مشکوکی تعویض کنی
بازم از راهنمایی شما ممنونم

بالا