بالا نیامدن(راه اندازی نشدن) استارست 550 پلاس

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام یه دستگاه استارست 550 پلاس برام اومده که مشکل تغذیه داشت و برطرف شد .زمانیکه دستگاه رو روشن میکردم دور روشن میشد ولی وقتی روشن میشد دیگه هیچ مشکلی نداشت و کار میکرد .یه دومرتبه که روشنش کردم دیدم روی پنل مینویسه load و دستگاه طول میکشید تا روشن میشد .حالا دیگه دستگا بالا نمیاد و راه اندازی هم نمیشه .و تغذیه هم با یه رسیور دیگه تست کردم مشکلی نداره .
میخام دستگاه رو فلش بزنم . فایل فلش رو پیدا کردم ولی نمیدونم که با چه برنامه ای انتقال بدم به رسیور .پسوند فایل فلش bin هست .بنابراین باید برنامه ای باشه که این فایل رو پشتیبانی کنه

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
فلش کردن نیاز به تجربه و مهارت داره..
شما باید ایسی فلش رو از برد جدا کنی و با وسیله مخصوص(پروگرامر) فایل مناسب رو بش انتقال بدی..بعد با دقت و تمیز دوباره رو بورد لحیم میکنی..
البته اگه ایسی فلش550 الترا یا سو پر بصورت اماده و سالم داری اونو هم جا بندازی رسیور در صورت نداشتن ایراد بالا میاد...تازه میتونی از نرم افزارهای دومدل مذکور هم استفاده کنی..

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
فلش کردن نیاز به تجربه و مهارت داره..
شما باید ایسی فلش رو از برد جدا کنی و با وسیله مخصوص(پروگرامر) فایل مناسب رو بش انتقال بدی..بعد با دقت و تمیز دوباره رو بورد لحیم میکنی..
البته اگه ایسی فلش550 الترا یا سو پر بصورت اماده و سالم داری اونو هم جا بندازی رسیور در صورت نداشتن ایراد بالا میاد...تازه میتونی از نرم افزارهای دومدل مذکور هم استفاده کنی..
سلام
ممنونم
بنابراین قید فلش کردم رو میزنیم .بنظرتون مشکل از کجاست که اینجوری میشه ؟ چطور میتونم راه اندازیش کنم ؟ از طریق کایل میتونم برنامش بزنم ؟

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
دستگاه رو باید 3-4 مرتبه بزنی تو برق تا روشن بشه -بعد که روشن میشه میزنه load و بعد بالا میاد .خاستم ببینم دقیقا مشکلش کجاست ؟

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
دستگاه رو باید 3-4 مرتبه بزنی تو برق تا روشن بشه -بعد که روشن میشه میزنه load و بعد بالا میاد .خاستم ببینم دقیقا مشکلش کجاست ؟

سلام دوست عزیز شما یک بار از این نرم افزار که آقا شهرام زحمت آپلودش رو تو سایت قبلا" کشیده بریز و بعد هم آخرین ورژن رو بریز

نرم افزار idtroman
http://1.irantks.biz/t31468#post151412

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189

علیدلی

کاربر
2012-04-08
110
189
سلام دوست عزیز شما یک بار از این نرم افزار که آقا شهرام زحمت آپلودش رو تو سایت قبلا" کشیده بریز و بعد هم آخرین ورژن رو بریز

نرم افزار idtroman
http://1.irantks.biz/t31468#post151412

مهندس من برنامه idtroman رو اجرا کردم و برنامه رفت روی 99 و در مرحله اخر این خطا رو داد

ERROR: UPLOAD FAILURE
و دستگاه خاموش شد ودیگه روشن نمیشه و بالا نمیاد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

مهندس من برنامه idtroman رو اجرا کردم و برنامه رفت روی 99 و در مرحله اخر این خطا رو داد

ای سی فلش دستگاه شما یک میگ امکان استفاده از ایدی ترومن و دیگر فایلهای دو میگ 550 برای این مدل نیست اگر دستگاه کلا خاموش باید یا ای سی فلش تغییر دهید یا اینکه توسط پروگرامر ای سی فلش خود رسیور پروگرام شود

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291

سلام دوست عزیز ابتدا آیسی فلش رسیور را جدا کنبد و با پراگرمر و فایل فلش سالم رسیور خود را فلش کنید و دیگه این که خازن های مسیر 3.3 و 5 ولت را در مینبرد کلا با نمونه مشابه تعویض کنید چون این دستگاه قدیمی هستش امکان خرابی یا ریبل بودن این خازن ها زیاد هست و در آخر بهتره cpu و ram دستگاه را یک با قلع کشی و با مایع فلکس مرغوب هیت بگیرید در ضمن شستشوی کامل مینبرد با تینر 20000 فوری بعد از عملیات فوق الزامی است...
شاد و سربلند باشید

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
ای سی فلش دستگاه شما یک میگ امکان استفاده از ایدی ترومن و دیگر فایلهای دو میگ 550 برای این مدل نیست اگر دستگاه کلا خاموش باید یا ای سی فلش تغییر دهید یا اینکه توسط پروگرامر ای سی فلش خود رسیور پروگرام شود
سلام
همانطور که علی اقا فرمودن نرم افزار2مگ ایدی ترومن به این سری پلاس نباید تزریق بشود
اول باید خازن های 680میکرو پاورش را عوض مینمودید
این دستگاه ایسی فلش 1مگ ودارای قفل سخت افزاری و نرم افزاری داره مدتها قبل ساپورت نرم افزاری پلاس قطع شده ومشکلات زیادی هم از ابتدا حتی با اپگرید نزم افزارهای خودش داشت
کاری که شما میتوانید بکنید یک ایسی فلش m29w160et با فایل فلش 550سوبر پروگرام وروی دستگاه نصب کنید رسیور 2مگ وسوبر بالا خواهد امد
نرم افزار دیگه قبول نمیکنه وجیتگ هم نمیشود وقت خودت را هدر نده دوست عزیز
با فلش2مگ بالا بیاد دیگه میتوئنی از نرم افزارهای 550 سوبر براش استفاده کنی

آخرین ویرایش:
بالا