با این سایت( File.AM ) از تحریم ها عبور کنید!!

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
برای همه پیش آمده که به سایت شرکت هایی مثل گوگل، اوراکل و … برای دریافت نرم افزار وارد بشن اما متاسفانه ببینن که این جمله با ارزش که آی پی شما در کشوری هست که تحریمه و حق دسترسی به این فایل رو ندارید، رو سایت زده و اجازه دریافت برنامه رو به شما نمی ده!!!

حالا با کمک سایت
File.AM می تونید آدرس فایل رو برای دانلود بدید و ظرف چند ثانیه آدرس لینک دانلود فایل رو بدون هیچ مشکلی در ایمیلتون دریافت کنید. به همین راحتی
دوستانی که در مورد دانلود فلش پلیر مشکل دارند این روش خوبی برای دانلود هست:bs_iloveyou:
از امکانات این سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

Unlimited downloads
Unlimited uploads
No Download Timers
Download-accelerators support
Split archives support
No registration required
Do not block users by country
Fast dedicated servers

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام با تشکر از شما دوست عزیز

البته بدرد بخور هست ولی یک سری ایراد داره که بد نیست بهشون اشاره کنم
1- خیلی از سایتها ایران رو مسدود کردن یعنی شما برای ورود به سایت مشکل دارید و درنتیجه نمیتونید لینک دانلود رو کپی کنید تا اون رو انتقال بدید
2- خیلی از سایتها لینک رو به صورت مستقیم نمیدن. در نتیجه شما نمیتونید با یک ریموت آپلود فایل رو بگیرید و نیاز به یک لییچر دارید. در واقع ریموت آپلود فقط فایل با لینک مستقیم رو انتقال میده ولی یک لییچر به واسطه پلاگ اینهایی که برای هر سایت براش برنامه نویسی میشه از سد موانع غیر مستقیم عبور کرده و توانایی انتقال فایلهای غیر مستقیم را نیز دارا هست. و معمولا ریموت آپلودهای ساده کاربرد آنچنانی در این موارد ندارند

3- محدودیت حجم این سایت مطلوب نیست و فقط 200 مگ هست. دوستان میتونن از سایتهای لییچر استفاده کنند که معمولا محدودیت حجمشون هم بالای 500 مگ هست. البته لییچرها امکان فشرده کردن و از فشرده خارج کردن و ... خیلی امکانات دیگه هم دارند ولی 99 درصد برای یوزرهای رایگان غیر فعال هست امکاناتشون و فقط میتوانید فایل را انتقال دهید
اینکه یک فایل تا چه مدت خواد موند هم مهمه اما در سایت فوق چون نیاز به ثبت نام نیست احتمالا محدودیت زمانی نیز اعمال شده که البته خودسایت اشاره ای به این مطلب نکرده و مشخص نیست برای چه مدت فایل شما را نگهداری میکنه

البته از معرفی سایت شما خیلی ممنون هستم فقط کمی توضیحات اضافه کردم جهت اطلاع برای دوستان
موفق باشید

بالا