سلام دوست عزیزیک رسیور آی استار 2500 هستش که فقط با سیم مستقیم کار میکنه و وقتی توی سویچ میزنیم اصلا تیونرش سیگنال نمیده مشکل از چیه؟
بله سویچ و ال ان بی و سیمها همگی عالی هستند و حتی با چندین سویچ دیگه هم تست کردم و مطمعن هستم که ایراد از دستگاه میباشد البته با مولتی متر خروجی تیونر را چک کردو که نزدیک 18 و 13 را ولتاژهایش رو داره
درودسلام به همه عزیزان دوستانیه مشکلی بعد از فلش کردن ایسی رسیور 30000مگا با پروگرامر به وجود اومده که تاحالا بهش بر نخورده بودم.یه دستگاه 30000 مگا 8مگ برام اومد که ایسی فلشش (ش ایسی 25064FVSLG 1153 )سوخته بود و با پروگرامر برنامه قبول نمیکرد و ereasنمیشد با تعویض ایسی مشکل پاک نشدن ورایت نکردن برنامه حل شد دستگاه روشن شد و بالا اومد اما در اولین قدم پس از اومدن تصویر (یعنی لوگوی ابتدایی شرکت istar)یه پیغام ی به این مضمون میاد وهیچ دکمه کنترل کار نمیکنه به جز کلید usbاز داخل یو اس بی و همچنین با کابل R232 قبول میکنه اما مجدد پس از بوت شدن در لوگوی شرکت متوقف میشه و همون پیغام میاد.دوستان اگه کسی تجربه داره ومیتونه کمکم کنه ممنون میشم. متن پیغام ظاهر شده بر روی لوگوی شرکت ( Sw wrong,Please download again!2)
درودسلام
یک رسیور ای استار 15000 usb ca hdmi دارم که روی بوت مانده و ایسی فلش اون رو پروگرام کردم و توسط لودر و پچ ابگرید کردم اما بعد از اتمام انتقال فایل دوباره روی بوت میمونه
حال سئوال من اینجاست مگه مشکلات رسیور با فلش زدن ایسی برطرف نمیشه چرا این مدل بعد از فلش وانتقال پچ باز هم روی بوت میمونه ؟؟؟ و ایا ایسی دیگری برای ذخیره اطلاعات وجوددارد ؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم