بهروز وثوقی
Banned
- 2009-05-15
- 0
- 28,977
دورود .دوست عزیز اگه مقدوره یه مقدار بیشتر توضیح بدین که آیا سیگنال نداره ولتاژ هم نداره یا اینکه ولتاژهارو نداری. اون سلف رو که خودتم میتونی درست کنی سیمش رو از دور هسته باز میکنی و هم متراژ خودش از همون شماره سیم میخری و میپیچونیش - اون دو قطعه دیگر که یکیش صد در صد دیود هست رو اگه مقدوره شماره روش رو بزار تا بتونم اطلاعات قطعات رو برات بفرستم.و لطفا اون قطعه 6 پایه که جفت همین قطعات است رو هم شمارشو بزار.در ضمن دوست عزیز اون بر آمدگی روی آی سی تیونر چیه کثیفیه یا آی سی خال زده .بادرود...
دوستان فایندرالکومکس8000آوردن که افقی ونه عمودی سیگنال نمیده.وال ام317هم فکرنکنم داشته باشه که بهش گیربدیم...
حالاجای این قطعات چه چیزهایی میتونم جایگزین کنم.فایندراوراقی هم که نیست...
باتشکر
تیونر را در اوردم و به هیچ اشکالی بر نخوردم و تیونر را جا انداختم ولی الان گاه گاهی سیگنال زود زود (ثانیه ای)میاد و میره ولی بمحض امدن سیگنال تصویر می لرزد و اگه دستت
رو بزاری این قسمت سیگنال قطع میشه و صدای وز از برد میاد صدای وز هم که اومد دیگه هیچ سیگنالی دریاف نمیشه
مشاهده فایلپیوست 99061
درررود دوست عزيزبه هم وصل کردم ول فرقی نکرد.صدای وز وزی نزدیکی تیونر میاد نمیدونم از خازن از چیه.
وقتی سیگنال میاد همراه صدای سیگنال تصویر هم می لرزه.کل برد رو هم با دقت هیتر هم زدم
درررود دوست عزيز
من احساس ميكنم ايراد فايندر شما خازني باشه ودر اثر اتصال كه قبل رخ داده اين اتفاق افتاده
شما اون خازن ٤٧٠ميكرو پشت تيونر رو تعويض كن
و بعد بين دو ديود ورودي ولتاژ تيونر هم يه خازن ١٠٠ ميكرو هست اونم حتما تعويض كن
بعد چك كن ببين ولتاژ خروجي تيونر تو هر دو حالت ورتيكال و هوريزنتال نوسان داره يانه
حتما اين كار رو يك بار بدون بستن سيم تيونر و يك بار هم زمان بستن سيم به تيونر تست كن
شاد و پيروز و سربلند باشيد
دوست گرامی خازن های که گفته بودی را عوض کردم و مشکل تیونر حل شد و سیگنال پایدار وتصویر هم نمی لرزه،ولی مشکل دیگر که هست الان وقتی روشنش میکنی صدای وز که میاد دیگر روی لوگوی پریمیوم میماند و هیچ دکمه ای کار نخواهد کرد و بعضی وققت ها هم که روشنش میکنی دکمه ها کار میکنه(وقتی صدای وز نمی اید)
اگه سیم ال انبی هم وصل میکنی بدون هیچ مشکلی هم سیگنال میاد هم تصویر
خلاصه اگه این صدای وز بیاد فایندر فقط روشن می شود و هیچیک از دکمه ها کا نمی کنه و اگه صدای وز هم نیاد فایندر هیچ مشکلی نداره
سلام اقا ارشدرود
اول که شستشو با تینر فوری و اهم چک و بعد ریکاوری قلع
به نظر من که راه میفته
تمام ايسي هاي روي برد را يكي يكي جدا كردم شستشو دادم درست شدسلام اقا ارش
شستشو و قلع كشي مجدد انجام شده
اصلا هيچ ولتاژي روي برد نيست تو ورودي روي ديود اول يك ولت نشون ميده اگه ايراد از خازنها و مقاومتهاي اس ام دي باشه درست كردنش يكمي سخته