بخش مشکلات و تعمیرات فایندر

2009-05-15
0
28,977
رفع مشکل سیگنال نداشتن فایندر الکومکس 8000

رفع مشکل سیگنال نداشتن فایندر الکومکس 8000
درچند نمونه که دچار نبود سیگنال بوده اند با تعویض یک و یا همه این قطعات مشکل نبود سیگنال حل شده است
MDF-8000-REPAIR-1.jpg

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
بادرود...
دوستان فایندرالکومکس8000آوردن که افقی ونه عمودی سیگنال نمیده.وال ام317هم فکرنکنم داشته باشه که بهش گیربدیم...
حالاجای این قطعات چه چیزهایی میتونم جایگزین کنم.فایندراوراقی هم که نیست...

باتشکر

پیوست‌ها

• 7 کیلوبایت بازدیدها: 251
  • 14.6 کیلوبایت بازدیدها: 254
  • 14.8 کیلوبایت بازدیدها: 251

hamzehmir

کاربر
2008-04-07
16
25
سلام.فایندر 8001 الکومکس فقط جهت هاتبرد با افت سیگنال مواجه هستم.خروجی ولتاژ برای النبی مشکلی ندارم دوستان لطفا راهنمایی کنند

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
بادرود...
دوستان فایندرالکومکس8000آوردن که افقی ونه عمودی سیگنال نمیده.وال ام317هم فکرنکنم داشته باشه که بهش گیربدیم...
حالاجای این قطعات چه چیزهایی میتونم جایگزین کنم.فایندراوراقی هم که نیست...

باتشکر
دورود .دوست عزیز اگه مقدوره یه مقدار بیشتر توضیح بدین که آیا سیگنال نداره ولتاژ هم نداره یا اینکه ولتاژهارو نداری. اون سلف رو که خودتم میتونی درست کنی سیمش رو از دور هسته باز میکنی و هم متراژ خودش از همون شماره سیم میخری و میپیچونیش - اون دو قطعه دیگر که یکیش صد در صد دیود هست رو اگه مقدوره شماره روش رو بزار تا بتونم اطلاعات قطعات رو برات بفرستم.و لطفا اون قطعه 6 پایه که جفت همین قطعات است رو هم شمارشو بزار.در ضمن دوست عزیز اون بر آمدگی روی آی سی تیونر چیه کثیفیه یا آی سی خال زده .

آخرین ویرایش:

tda2030

کاربر
2009-07-30
105
1,107
56
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک فایندر تصویری پرمیوم hdدارم که مشکل خود شارژی داره لطفا کمک کنید با تشکر.

mahboobeh83

کاربر
2010-01-05
41
100
54
سلام خدمت دوستان
من یه فایندر 5500 ایکس کروز خریدم چند بار باهاش کار کردم اولش خوب بود ولی الان
تموم جهتها را سیگنال دقیق میده غیر از هاتبرد
وقتی هاتبرد تنظیم میکنیم مثل موقعی که ******* هست نشون میده و سیگنال دقیق نشون نمیده
ولتاژها هم درسته نمیدونم چرا فقط هاتبرد را مشکل داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
tn7oomsymz2lbd5nqfye.jpg

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
دوستان فایندر تصویری پریمیوم 7000بر اثر افتادن زمین و وضربه ای که به سوکت تیونر وارد شده و باعث خم شدن سوکت و در نتیجه اتصال ال ان بی شد.
با باز کردن فایندر و درست کردن سوکت ال ان بی اتصال ال ان بی رفع شد ولی کیفیت نداره و کیفیت بین 5تا 8مدام تغییر میکنه .
منتظر راهنمایی دوستان هستم
این عکس هم جهت راهنمایی بیشتر09201610549.jpg

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
تیونر را در اوردم و به هیچ اشکالی بر نخوردم و تیونر را جا انداختم ولی الان گاه گاهی سیگنال زود زود (ثانیه ای)میاد و میره ولی بمحض امدن سیگنال تصویر می لرزد و اگه دستت
رو بزاری این قسمت سیگنال قطع میشه و صدای وز از برد میاد صدای وز هم که اومد دیگه هیچ سیگنالی دریاف نمیشه

primiom 7000.jpg

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
تیونر را در اوردم و به هیچ اشکالی بر نخوردم و تیونر را جا انداختم ولی الان گاه گاهی سیگنال زود زود (ثانیه ای)میاد و میره ولی بمحض امدن سیگنال تصویر می لرزد و اگه دستت
رو بزاری این قسمت سیگنال قطع میشه و صدای وز از برد میاد صدای وز هم که اومد دیگه هیچ سیگنالی دریاف نمیشه

مشاهده فایل‌پیوست 99061

سلام

من احتمال میدم که ضربه ای که به تیونر خورده از متالیزه ای زیر تیونر قطعی پیدا کرده
تیونر رو در بیار و تمام پایه های متالیزه روی برد رو تست بیزر بزن
با یک آداپتور دیگه یا منبع تغذیه هم چک کن
در ضمن با دقت نگاه کن که قطعه ای از روی برد کنده نشده باشه

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
به هم وصل کردم ول فرقی نکرد.صدای وز وزی نزدیکی تیونر میاد نمیدونم از خازن از چیه.
وقتی سیگنال میاد همراه صدای سیگنال تصویر هم می لرزه.کل برد رو هم با دقت هیتر هم زدم

jalal2011

عضو جدید
2011-02-01
99
291
به هم وصل کردم ول فرقی نکرد.صدای وز وزی نزدیکی تیونر میاد نمیدونم از خازن از چیه.
وقتی سیگنال میاد همراه صدای سیگنال تصویر هم می لرزه.کل برد رو هم با دقت هیتر هم زدم
درررود دوست عزيز
من احساس ميكنم ايراد فايندر شما خازني باشه ودر اثر اتصال كه قبل رخ داده اين اتفاق افتاده
شما اون خازن ٤٧٠ميكرو پشت تيونر رو تعويض كن
و بعد بين دو ديود ورودي ولتاژ تيونر هم يه خازن ١٠٠ ميكرو هست اونم حتما تعويض كن
بعد چك كن ببين ولتاژ خروجي تيونر تو هر دو حالت ورتيكال و هوريزنتال نوسان داره يانه
حتما اين كار رو يك بار بدون بستن سيم تيونر و يك بار هم زمان بستن سيم به تيونر تست كن
شاد و پيروز و سربلند باشيد

halgurd

کاربر
2010-03-17
37
107
درررود دوست عزيز
من احساس ميكنم ايراد فايندر شما خازني باشه ودر اثر اتصال كه قبل رخ داده اين اتفاق افتاده
شما اون خازن ٤٧٠ميكرو پشت تيونر رو تعويض كن
و بعد بين دو ديود ورودي ولتاژ تيونر هم يه خازن ١٠٠ ميكرو هست اونم حتما تعويض كن
بعد چك كن ببين ولتاژ خروجي تيونر تو هر دو حالت ورتيكال و هوريزنتال نوسان داره يانه
حتما اين كار رو يك بار بدون بستن سيم تيونر و يك بار هم زمان بستن سيم به تيونر تست كن
شاد و پيروز و سربلند باشيد

دوست گرامی خازن های که گفته بودی را عوض کردم و مشکل تیونر حل شد و سیگنال پایدار وتصویر هم نمی لرزه،ولی مشکل دیگر که هست الان وقتی روشنش میکنی صدای وز که میاد دیگر روی لوگوی پریمیوم میماند و هیچ دکمه ای کار نخواهد کرد و بعضی وققت ها هم که روشنش میکنی دکمه ها کار میکنه(وقتی صدای وز نمی اید)
اگه سیم ال انبی هم وصل میکنی بدون هیچ مشکلی هم سیگنال میاد هم تصویر
خلاصه اگه این صدای وز بیاد فایندر فقط روشن می شود و هیچیک از دکمه ها کا نمی کنه و اگه صدای وز هم نیاد فایندر هیچ مشکلی نداره

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام خدمت دوستان و استادان عزيز
يكي از دوستان برام فايندر اورده ظاهرا خانومش فايندر را انداخته داخل ماشين لباسشويي و كاملا شسته شده:a04IRSAT:
الان با اداپتور ميزنم به برق تو هيچ قسمت برد ولتاژي نيست حتي تو ورودي روي ديويد يك ولت نشون ميده
كسي در اين مورد ميتونه كمكم كنه؟؟
با تشكر
اينم عكس از برد

پیوست‌ها

• 3.2 مگابایت بازدیدها: 55

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
دوست گرامی خازن های که گفته بودی را عوض کردم و مشکل تیونر حل شد و سیگنال پایدار وتصویر هم نمی لرزه،ولی مشکل دیگر که هست الان وقتی روشنش میکنی صدای وز که میاد دیگر روی لوگوی پریمیوم میماند و هیچ دکمه ای کار نخواهد کرد و بعضی وققت ها هم که روشنش میکنی دکمه ها کار میکنه(وقتی صدای وز نمی اید)
اگه سیم ال انبی هم وصل میکنی بدون هیچ مشکلی هم سیگنال میاد هم تصویر
خلاصه اگه این صدای وز بیاد فایندر فقط روشن می شود و هیچیک از دکمه ها کا نمی کنه و اگه صدای وز هم نیاد فایندر هیچ مشکلی نداره

درود
باید خازنها سلفها چک و جایگذین شه

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
درود
اول که شستشو با تینر فوری و اهم چک و بعد ریکاوری قلع
به نظر من که راه میفته
سلام اقا ارش
شستشو و قلع كشي مجدد انجام شده
اصلا هيچ ولتاژي روي برد نيست تو ورودي روي ديود اول يك ولت نشون ميده اگه ايراد از خازنها و مقاومتهاي اس ام دي باشه درست كردنش يكمي سخته

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام اقا ارش
شستشو و قلع كشي مجدد انجام شده
اصلا هيچ ولتاژي روي برد نيست تو ورودي روي ديود اول يك ولت نشون ميده اگه ايراد از خازنها و مقاومتهاي اس ام دي باشه درست كردنش يكمي سخته
تمام ايسي هاي روي برد را يكي يكي جدا كردم شستشو دادم درست شد
اما يه ايراد داره وقتي سيم ال ان بي را وصل ميكنم فايندر ريست ميشه و دوباره بالا مياد وقتي ميخوام برم قسمت سيگنال دهي باز ريست ميشه
پردازنده را از برد جدا كردم اونم تميز كردم اما الان نميتونم جا بندازم از نوع bgaمي باشد قسمت پين روي برد را نميتونم تشخيص بدم موقع جدا كردن دقت نكرد
ميشه راهنماييم كنيد كه پينش كدام طرفه؟؟
اينم عكس واضح

پیوست‌ها

• 4.1 مگابایت بازدیدها: 64
بالا